Hírek

Megoldott problémák
2014.09.26. napján gépelte: Lindsay
Egy hete megdöbbenve tapasztaltam, hogy a régi oldal, a sweet-alex.weboldala.net többé már nem elérhető. Úgy voltam vele, hogy várok pár napot, hátha megjavul magától, de ez sajnos nem következett be, így kénytelen voltam új tárhelyre költöztetni a honlapot. A választásom az atw.hu-ra esett, mivel ez volt az egyetlen olyan magyar tárhelyszolgáltató a megnézettek közül, amelyik ingyenesen kínálta a szolgáltatásait.
A költöztetés folyamán számos egyéb probléma is felmerült a CuteNews-szal és a galériával kapcsolatban, de szerencsére mára azokat is meg tudtam oldani. :)
Így az oldalt mostantól az alábbi címen lehet elérni:

FOBline.atw.hu

A Centuries pontos dalszövege
2014.09.16. napján gépelte: Lindsay
Négy napja Pete megosztotta a Genius.com-ot a Twitterén keresztül, ahová neki köszönhetően felkerült a legújabb kislemez pontos szövege. A tovább >>-ra kattintva elolvashatjátok.

Tovább a teljes cikkhez>>
A Centuries élőben először Jimmy Kimmel műsorában
2014.09.11. napján gépelte: Lindsay
A Fall Out Boy hivatalos Twitter oldalára kikerült a hír, miszerint a fiúk jövőhét kedden Jimmy Kimmel műsorában fognak fellépni, ahol először adják majd elő a Centuries-t.Amint felkerül a fellépésről szóló videó a YouTube-ra, igyekszem majd hozni. :)
Centuries
2014.09.10. napján gépelte: Lindsay
Társszerkesztőmmel azok közé a szerencsések közé tartozunk, akik elsők között hallották a legújabb kislemezt, a Centuries-t. Sikerült elcsípnünk Pete-et Zane Lowe műsorában, a BBC Radio 1-en, ahol aztán a beszélgetés után kétszer is lejátszották a Fall Out Boy legújabb alkotását.
Azt kell mondanom, hogy engem teljesen lenyűgözött. Először tartottam tőle, hogy mi fog kisülni az új dalból, de reménykedtem benne, hogy nem egy manapság aranykorát élő, tuc-tuccal megspékelt szám lesz, vagy esetleg egy Save Rock and Roll 2. De nem. A hangszerelés remek, és beleborzongok, mekkora erő van Patrick hangjában.
Az angol rádiós premier után nem sokkal az iTunes-ról is letölthető lett a dal, s elég hamar bekerült az élmezőnybe. Aztán megérkezett hozzá a nem hivatalos videóklip is, a népszerű Hyperlapse alkalmazással elkészítve. Hallgassátok, élvezzétek, s osszátok meg velem, mi róla a véleményetek. :)Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a fiúk tökéletesen tudnak időzíteni, ugyanis tegnap volt a születésnapom. Köszönöm az ajándékot, srácok! :)
Találkozás a rajongókkal - egy kicsit másképp
2014.09.10. napján gépelte: Lindsay
Múlt hétvégén Johannesburgban léptek fel a srácok, az I Heart Joburg zenei fesztivál keretében. És ha már Dél-Afrikában jártak, természetesen Pete és Joe nem hagyhatták ki, hogy fotózkodjanak a helyi vadmacskákkal.

Boldog születésnapot, Joe!
2014.09.05. napján gépelte: Lindsay
A banda tetoválásokkal teli gitárosa, Joe Trohman szeptember első napján ünnepelte a 30. születésnapját, így már ő is belépett a harmadik x-esek világába.
Isten éltesse sokáig! :)


Patrick Stump apai örömök elé néz
2014.09.05. napján gépelte: Lindsay
Szerdán Patrick a KIIS FM-nek adott egy interjút, ahol elárulta, hogy a feleségével, Elisa Yao-val - akivel 2012 októberében mondták ki a boldogító igent Chicagóban - gyermeket várnak, és előreláthatólag október végén fog megszületni a kicsi.
"Azon gondolkodtam, hogy szeretnék egy gyereket vagy egy tetoválást. Olyan vagyok, mint a hó Szibériában: érintetlen" - viccelődött az énekes azon, hogy kilóg a bandából.
"A banda jelenleg egy őrültek házához hasonlít, mivel rengeteg gyerek rohangál körülöttünk" - jegyezte meg Stump. És valóban, ott van Pete két fia, Joe-nak és Marie Wortman Goble-nak pedig áprilisban született meg a tündéri kislánya, Ruby. Szóval tényleg nagy lehet manapság a gyerekzsivaj a banda háza táján, és ősszel ez még csak fokozódni fog. Andy az egyetlen, akinek nincs még gyereke, viszont annyi a tetoválása, mint égen a csillag; erre utalt Patrick.
S hogy milyen tanácsot adott a basszista Wentz a barátjának? A következőt: "Sose lehet nálad elég zsebkendő és popsitörlő" - viccelődött.Ezúton is gratulálunk nektek, és jó egészséget a picinek meg az anyukának! :)

Saját fordítás! | Forrás: E! Online

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő >>

Content Management Powered by CuteNews