Hírek

Titkos üzenet
2014.09.05. napján gépelte: Lindsay
A Fall Out Boy hivatalos Instagram oldalára és a nem hivatalos YouTube-os fiókjába felkerült egy videó, amiben fekete a képernyő, és csak valami zaj hallatszik. Pár rajongó, akik jártasak a morzekód világában, kiderítette, hogy a legújabb szám címe "hallható" itt, mégpedig a Centuries. Pár órával a megjelenés után pedig közzé is lett téve, hogy a legújabb album első száma hétfőn a késő esti órákban fog megjelenni.

Pete Wentz ismét apa lett
2014.09.05. napján gépelte: Lindsay
Augusztus 20-án megszületett Pete Wentz és Meagan Camper első közös gyermeke. A fiatal modell most adott először életet egy csecsemőnek, a basszista viszont már másodjára élvezheti az apai örömöket.
2008-ban az akkori felesége, Ashlee Simpson szült neki gyereket, akit Bronx Mowgli-nak neveztek el. Ebből látszik, hogy Wentz-ék háza táján nincs híján a különleges neveknek, hiszen az újszülött kisfiú is érdekes nevet kapott, méghozzá a magyar vonatkozású Saint Lazslo-t.
A névválasztást így indokolta a zenész: "Azért kapta a Saint nevet, mert úgy gondoltuk, egy szent lesz, ha megvárja, amíg vége lesz a turnénak és az apukája hazatér. Megtette." Pete ott volt a 25 éves Meagan mellett a szülés közben, és ezt nyilatkozta a barátnőjéről: "Természetes érzéke van az anyasághoz, és nagyszerű érzés figyelni őt a kicsivel."
Mint első fia esetében, most sincs tele az internet a kis Saint képeivel. Az alább látható három kép Pete és Meagan Instagram oldalairól származik.Saját fordítás! | Forrás: People.com

Pete Wentz új hajszíne
2014.08.19. napján gépelte: Lindsay
Pete-nek mindig sikerül valami olyat tennie, amivel megosztja a rajongóit. Nemhiába nyilatkozta nemrég is azt, hogy sosem azt teszi, amit elvárnak tőle, vagy amire mi számítanánk. Ez történt ma is, mikor egy olyan képet posztolt magáról az Instagram oldalán, ahol új hajszínnel látható. Levedlette a fekete tincseit, és szőkére váltott.A képhez ezt fűzte hozzá: "Felkészültem a küszöbön álló változásra a zenében."
Természetesen érkeztek is a fotó alá a hozzászólások. Van, akinek tetszik Pete Blondie, míg mások inkább ismét barnán vagy feketén szeretnék látni. Én is az utóbbi csoportot erősítem, de igyekszem így is megszokni, hiszen nem - csak - a kinézetéért szeretjük, hanem azért is, mert egy fantasztikus zenész. :)
Robin Williams emlékére
2014.08.19. napján gépelte: Lindsay
Pár napja, augusztus tizenkettedikén a fantasztikus színész, Robin Williams halálhíre sokkolta az egész világot. Több hírreséghez hasonlóan Patrick és Pete is megemlékeztek róla egy-egy Twitter bejegyzésben.


"Robin Williams a Holt költők társaságában nagy hatással volt rám. Nyugodjék békében! <3"


"Mint minden bolondos, furcsa kisgyerek, akik furcsa hangokat produkálnak, és túl sok energiájuk van, felnéztem Robin Williams-re. Nagyon fáj. :("
Pete Wentz: Q&A
2014.08.06. napján gépelte: Lindsay
Pete pár napja, augusztus 2-án Q&A-t hirdetett az egyik legnépszerűbb internetes közösségi oldalon, a Twitteren. Aki nem ismerné ezt a kifejezést, annak elárulom, hogy ilyenkor a rajongók kérdezhetnek a hírességtől különböző témákban, és ők a szerencsésebbeknek válaszolnak is.
Nos, a fontosabb - és értelmesebb - vasárnapi kérdéseket és válaszokat lefordítottam, és a tovább>>-ra kattintva el is olvashatjátok őket. ;)

Tovább a teljes cikkhez>>
Hivatalos nyitás előtti előkészületek
2014.08.03. napján gépelte: Lindsay
Sziasztok!
Lindsay vagyok, és köszöntelek titeket az oldalamon! A lap témája a kedvenc amerikai bandám, a Fall Out Boy, mivel úgy éreztem, szeretem őket annyira, hogy belevessem magam a honlapszerkesztésbe. :)
Igyekszem alakítani az oldal kinézetét, de amíg nem nyílnak meg a kapui hivatalosan is - tehát amíg nem kerül fel egy fejléc a legtetejére -, addig is hozom majd a friss és érdekes híreket a fiúk háza tájáról. :)

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő >>

Content Management Powered by CuteNews