A romantikus Fodor Annamária

Szeret látszódni, de extravagánsan inkább már csak a színpadon. Huszár Zsolt színművész pedig ilyennek látja: ,,Nála a titkos, rejtőzködő bujaság kézben jár a vad, kitárulkozó és kokettáló harmóniával."

Ami nagyon vonzó ,,Például grillcsirkét is lehet úgy enni, hogy az végtelenül csábító legyen, de nagyon tetszenek a férfi táncosok. Mindegy, hogy balettos, botolós nép táncos, vagy épp a ForteDanse tagja...Azt is szexisnek találom, ahogy a férfi autót vezet, vagy az operatőrt, amikor dolgozik, a feladat intimitása miatt" - mondja az Új Színház művésznője.

Ha szerelmes, bárhol elvan, bármi izgalmas tud lenni számára. ,,Első szerelmemmel fotókat hívtunk elő és a labor mellett volt egy szauna, oda is bementünk, aztán kiszaladtunk a hóba, s persze fotóztunk közben. Ez egy érzéki emlék." Egyébként az alkohol nem oldja fel zárkózott, ám annál romantikusabb énjét. ,,Az italtól szomorú leszek és olyan telefonszámokat hívok fel, amelyeket nem kellene, viszont imádom a giccset, szívesen nézem például Laurence Oliver Hamletjét, Bazz Luhrmann és Pedró Alodóvár filmjeit. Ezek a végletek hangulatba hoznak."

forrás: In Style