Főoldal

 

Szabályzat

 

Guildról

 

Lootrendszer

 

Taktika

 

Kasztokról

 

Addonok

 

Galéria

 

MOP cuccok

 

RAID infó

 

Archivum

 

 

Szerverünk:

Bhawk.hu

 

Tauri Changelog

Ajánlott böngésző:

Videóink teljesképernyős lejátszásához YouTube Flash Player kiegészítő szükséges!!

Hírek ...
2019 okt. 25

 

Nagyfaterbá

 

Progress ...
2020 jan. 06

 

 

Siege of Orgrimmar Heroic Progress ....

 

 

 

Nagyfaterbá

 

Guild ...
2019 szept.20

 

Hölgyek Urak!

 

Az elmúlt időszak eseményei a klánunkat is utolérte. Nagyon nehéz ezt itt közölni, a kitűzött célok elérése, a lehetőségek maximális kihasználása ellenére, a körülmények a bezárás széléhez sodorta klánunkat.

Akik rendszeresen figyelemmel kísérték honlapunkat, azok láthatták, hogy igyekeztünk igényesen naprakészen tartani, hogy a lehető legjobban tudjunk segíteni azoknak, akik erre igényt tartanak.

Azt is láthatták, hogy klánunk 4 raid csapattal rendelkezett akik heti szinten raideltek, és ez a csapat Siege of Orgrimmar kezdetére már csak 2 csapatra kopott. SoO bekerülése után másfél hónappal sajnos abból is már csak egy maroknyi csapat maradt, akik még megpróbálnak mindent.

 

Bezárkózásunk okához sok dolog vezetett.

Elsősorban a fő ok a WoD Alliance oldal látványos hanyatlása a játékosok elvándorlása a másik frakcióba. Kis túlzás, hogy a hordás karaktereknek sokkal jobb a PvE raciálja, ezzel nem lehet mindent állandóan megmagyarázni, és eltusolni azt, hogy van valami plusz amit mindenki titkol, és ami csábítja ez embereket oda. A Tauri Team is tehet róla (látszik a hordás és a pvp beállítottság), hogy ez így kialakulhatott, hiszen látniuk kellett volna a túlzottan megbillent arányokat. Ebben mennyi szándékosság van....hát döntse el mindenki magában!, a tények adottak 206/49:

 

 

A klánok folyamatosan adták föl, amíg már csak egy klán tudott megmaradni, aminek van TT-s tagja :).

 

Másodszor ugye a komplett R1 es csapatunk átlépése a másik frakcióba a nagyobb online élet csábítása, sikeresebb progress élménye miatt.

Harmadszor a PvP amit szintén a TT erőltet, többeknek elvette a kedvét az itteni játéktól, hiszen a TT álláspontja szerint teljesen jó a szerver és a karakterek beállítása, aki raidelni akar menjen hordába (OP PvE raciálok), aki meg PvP-zni akar maradjon alliba. Lézengő PvPs embereket lehet csak látni (a nagyon jól megcsinált PvP raciálokkal rendelkező PvP-re minősített realmen)....de még a legjobb tudású emberek sem bírnak el egy 5-10-15 fős horda fölénnyel bárhol worlben, 3-4 -sec alatt bedarálnak, egyszóval ez a része is megbukott.

 

Ez azért lényeges mert a PvE a klánunk gerince, és újra el kellene kezdeni építeni, ami nagyon nehéz, nincs már játékos állomány amiből TGF-elni lehetne a kiesett emberek helyére, így klánunkban visszaesik, lelassul a progress, az itt feltüntetett eredmények is elmaradnak majd a várttól.

 

Az átlépett játékosokból páran igencsak kivették részüket, hogy ez a weboldal így alakulhatott, de mivel már nem ennek a klánnak a tagjai így a honlapunkra is hatással lesznek. Weboldalunk fejlesztése már így egységesen nem megoldható, ezért egyenlőre új tartalmak már csak nagyon lassan kerülnek ki. A jelenlegi tartalmak ezentúl is elérhetőek lesznek, klánunk bezárása semmilyen korlátozó hatással nem lesz az eddigi oldalra, továbbra is böngészhetitek.

 

Egyeztetések folyamatban vannak, hogy hogyan tudjuk egyszerűen függetleníteni a weboldalt a klántól, és továbbiakban is kerüljenek ki új tartalmak, hogy ezek után is segíteni tudjunk!

 

A weboldalt látogató embereknek, játékosoknak köszönjük, olvasták, használták az itt leírtakat!

 

Sajnáljuk, hogy így alakult! További jó játékot, jó karakter és taxtanulást!

Nagyfaterbá

 

TGF:

 

Tank:

-

Healer:

-

Dps:

-

Aktuális

progress:

 

Heroic: Thok the Bloodthirsty 2020.01.05

Heroic: Kor'kron Dark Shaman 2020.01.04

Heroic: Malkorok 2019.12.22

Heroic: Spoils of Pandaria 2019.11.03

Heroic: Iron Juggernaut 2019.09.07

Heroic: Galakras 2019.08.30

Heroic: Norushen 2019.08.31

Heroic: Sha of Pride 2019.08.28

Heroic: Fallen Protectors 2019.08.24

Heroic: General Nazgrim 2019.08.22

Heroic: Immerseus 2019.08.10

 

Downfall 2019.08.02

The Underhold 2019.08.02

Gates of Retribution 2019.07.31

Vale of Eternal Sorrows 2019.07.31

 

 

 

Old progress>>

 

 
Forgotten Society (c) 2016