Tartalomjegyzék FROST AND FIRE WOW Fórum
World Of Warcraft

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

A GM parancsok

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tudni valók
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Pharaun
Újonc

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 20, 2007 9:02 pm    Hozzászólás témája: A GM parancsok Hozzászólás az előzmény idézésével

Atesz vagy aki fordította őket annak szólna ez a levél. Én nem akarok senkit se fikázni de a felét rosszul fordítottad/tátok ha akarod akkor átfordítom nektek érthetőbbre a tapasztalataim szerint Embarassed
Atesz
Moderátor

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 21, 2007 5:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hy ezzel a levéllel nem engem fikázol mert nem én ítam Very Happy SASA tette fel az egészet de ha gondolod csinálj 1 jobbat és akkor majd azt tesszük fel.
NA csá. BY.: ATESZ
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Pharaun
Újonc

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 21, 2007 5:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kééész vagyok velük Very Happy
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tudni valók Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.