![]() |
Koktélrákkal töltött avocádó | Előétel |
Kezdőlap | Cikkek | Szakácskönyv | Borok | Sajtok | Fórum |
Hozzávalók: 4 személyre 4 avocádó egy fél citrom leve 2 mogyoróhagyma / salottahagyma / 150 gramm koktélrák 1 tojás sárgája 2 evokanál dijoni mustár 40cl étolaj petrezselyem, metélohagyma só, bors Elkészítés: A majonézhez hozzáadjuk a vékonyra szeletelt mogyoróhagymát, a fél citrom levét, egy evokanál mustárt és a koktélrákot,óvatosan összekeverjük. Félre teszünk 16 darab rákot a dekorációhoz. Az avokádókat hosszában kettévágjuk, óvatosan kivesszük a magját, majd a rákos majonézt beletöltjük. A félretett rákokat a tetejére helyezzük, majd megszórjuk a petrezselyemmel és a metélohagymával. Hűtoben tároljuk. |