Francia konyha
Koktélrákkal töltött avocádó Előétel
Kezdőlap Cikkek Szakácskönyv Borok Sajtok Fórum
Hozzávalók:
4 személyre
4 avocádó
egy fél citrom leve
2 mogyoróhagyma / salottahagyma /
150 gramm koktélrák
1 tojás sárgája
2 evokanál dijoni mustár
40cl étolaj
petrezselyem, metélohagyma
só, bors


Elkészítés:
A
majonézhez hozzáadjuk a vékonyra szeletelt mogyoróhagymát, a fél citrom levét, egy evokanál mustárt és a koktélrákot,óvatosan összekeverjük. Félre teszünk 16 darab rákot a dekorációhoz. Az avokádókat hosszában kettévágjuk, óvatosan kivesszük a magját, majd a rákos majonézt beletöltjük. A félretett rákokat a tetejére helyezzük, majd megszórjuk a petrezselyemmel és a metélohagymával.
Hűtoben tároljuk.