Köszöntő

Szeretettel köszöntöm Erotikus Élménymagazinomon!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Frau Anne vagyok, a Magazin megálmodója. Az Internetet böngészve fogalmazódott meg bennem az az elképzelés, hogy létre kell hozni egy helyet, egy interaktív magazint, ahol az emberek gátlásaik alól felszabadulva, ha akarják anonimitásba burkolózva, élvezettel és szabadsággal tudnak olvasni, írni és beszélni a szexről, vagy saját szexualitásukról. A szex egy olyan dolog, ami minden ember gondolataiban szerepel, amiről mindenki ábrándozik, vágyakozik, de amiről sajnos nagyon ritkán, vagy keveset adódik lehetőség beszélni.

Ez a Magazin ezt szeretné feloldani. A Magazin egy Olvasói által szerkesztett és bírált gyűjtemény, ami átfogja a szexualitás témájának egészét, és mindenki számára örömet nyújthat, aki csak felkeresi.

Mindennapjainkra szokássá vált, hogy a partner nélkül, társ nélkül élő emberek lehetőségeikhez mérten az Internet-en keresik meg a vágyaik kielégítésére alkalmas helyeket, lehetőségeket. Nekik ugyanúgy szeretnék kedvezni Magazinommal, mint azoknak, akik boldog és stabil párkapcsolatban élnek. Egyedül izgalmak után kutató Látogatóimnak ajánlom elsősorban az erotikus Történetek részt. Itt a többi Olvasó által beküldött izgalmas, erotikus történetek közül válogathat, és olvashatja el azokat. A választást megkönnyítendő témák szerint csoportosítva, és a rájuk leadott szevazatok értéke szerint sorbaállítva találhatja meg ezeket az alkotásokat. Miután elolvasott egyet, lehetősége van értékelni a művet, amit kérem tegyen is meg, ezzel segítve a többi Olvasót a választásban, és visszajelzést adva a Szerzőnek is. Ezen történetek célja, vagy velejárója a szexuális izgalom, ebből fakadóan pedig a kielégülés utáni vágy. Sokak számára jelent ez kellemes lehetőséget arra, hogy a leírtakat átélve, vagy arról fantáziálva saját maguk is elérhessék a kielégülés fantasztikus érzését. És mivel célul tűztem ki a szexualitás nyíltságának teljes megvalósítását, lehetőség van arra, hogy ezt jelezzék a többi Olvasó, vagy a Szerző számára, egy talán még magasabb fokú értékelést adva ezáltal. Ezen történetek közé tartozik még témájában egy chatprogramon átélt cyberszex, amit a Chatszex címszó alatt érhetnek el, és a nagyon izgalmas Szex fantáziák.

További érdekes és izgalmas tanácsokat találhat ezen kívül a Tanácsok részben. Itt az általam leírt hatásos fogások mellett elolvashatja Olvasótársai kipróbált, és eredménnyel használt praktikáit is. Ha pedig szeretne, Ön is megoszthat néhány trükköt az Olvasókkal.

Egy újabb nagyon izgalmas rész a Szex forgatókönyv. Ezen cikkek lehetőséget teremtenek arra, hogy büntetlenül betekintést nyerjünk mások legintimebb pillanataiba, hálószobatitkaiba.

Remélem, sokan fognak élni a lehetőséggel, és minél több Látogatóm feltölti erotikus képeit a Képgalériába. Ez egyszerű, és kultúrált lehetőséget nyújt arra, hogy otthon elkészített erotikus beállítású, vagy szexet ábrázoló digitális fényképeiket mások számára is elérhetővé tegyék, és várják, hogy mekkora tetszést aratott.

Ha pedig beszélgetni, vagy üzenni szeretne Olvasó- és Szerkesztőtársainak, igénybe veheti a Fórum-ot.

Remélem, Magazinom elnyeri tetszését, és kívánom, hogy minél több élvezetet leljen benne!

Indult: 2005. 08. 15.

"Frau Anne"