Leny - Nyári Kalandok
Egyre többször nyögött, de csak nagyon h
Szeretném elmesélni életem egyik legnagyobb élményét. Az eset tavaly nyáron történt a nyári szünetben. Én akkor 17 éves voltam, többször volt már barátnőm, de a szeretkezésig valahogy még soha nem jutottam el. Van 2 húgom, az öregebb, Lilla 16 éves volt akkor, a fiatalabb, Judit 13. Mindketten nagyon szépek voltak, Lilla természetesen sokkal fejlettebb volt Jucinál. Vékonyka kis testéből úgy emelkedtek ki alma méretű mellei, mintha az Alföldön egy kis dombocska emelkedne a puszta közepén.

Kicsi mellbimbói koronázták meg a látványt. Valamikor, akikor a haspólós idők beköszöntöttek, rakatott magára egy köldökpircinget, ami mellesleg nagyon jól állt Neki. Lejjebb még csak néhányszor láttam, mert elég ideges arra, ha valaki meztelenül látja. Persze néha azért végigszalad a lakáson ruha nélkül. Szép kerek feneke van, punciját mindig teljesen leborotválja. Szép izmos combja van, szinte csalja a tekintetet a lába. Judit még nem ilyen "felnőtt", mellei még egész kicsik, viszont Ő nem olyan szégyenlős, mint Lilla.

Őt sokkal többször lehet látni pucéran. A lába közét szintén borotválja, de nem annyira, mint a nővére, Ő mindig másmilyenre "formálja". A történet valamikor július elején kezdődött, amikor szülienk, és a kisebbik húgom elmentek bevásárolni a Fővárosba. ( Pesttől nem messze laktunk egy szép nagy kertes házban, medencével, napozóággyal - ebből 3 db volt - , kiskerttel, pár gyümölcsfával stb, tehát szépen be volt rendezve ) Én nem rajongok az egész napos bevásárlótúrákért, és Lilla sem, tehát mi otthon maradtunk.

Még jó, mert kb 37 °C volt árnyéban, napon meg... A család már kora reggel ( 7 óra környékén ) elindult, és csak késő este ( 9 - 10 óra fele ) vártuk Őket haza. Már a délelőtt kezdetén kimentem a kertbe egy szál fürdőgatyába, és elmerültem a vízben. Húgom sem késlekedett, Ő egy kis fürdőruhában jelent meg. Kicsi ki melltaró, szinte alig takart valamit, és egy kis bugyi tartozott hozzá, ami nem sokkal volt nagyobb, mit egy tanga. Ő is belemerült a hűsítő habokba. Váltottunk pár szót, de nem volt semmi különös a beszélgetésben, csak hogy ne legyen csend.

Már többször gondoltam a húgomra, párszor már maszturbáltam is a gondolatra, hogy vele vagyok, de aztán mindig elhessegettem a gondolatokat, mert mégiscsak a tesóm. Ahogy ott ült velem szemben a medencében, a farkam azonnal megkeményedett, ahogy megláttam szép kis melleit, ahogy tartja őket a víz. Legszívesebb ott helyben kivertem volna a farkam, de nem lehett, ezért inkább valami másra gondoltam, de éreztem, hogy ez most nem fog menni. Szerintem nem sok idő telhetett el így, de nagyon hosszúnak tűnt.

Mikor kimászott a kis létrán, olyan szépn mozgott a feneke, hogy azt hittem, ott helyben elélvezek. Én is kifelé vettem az irány, de nem másztam ki a fedezéket nyújt környezetből, inkább bentről tekingettem kifele. Persze nem nehéz kitalálni, hogy merre tekintgettem. Éppen most helyezkedett el a napozóágyban, hasra fordulva, fejét balra hajtotta, hogy a nap az arcát is süsse. Ahogy a kis bugyiját begyűrte a popsija közé, teljesen úgy nézett ki, mintha tanga lenne rajta. Ez nem lep meg, mert elég sokszor hord tangát.

Kezdett elegem lenni a vízből, kimásztam, és lefeküdtem Én is egy ágyra, nem messze tőle. - Karcsi! - Tessék? - kérdeztem vissza - Megmaszíroznád egy kicsit a hátam? Hirtelen nyögni nem bírtam, nem a maszírozás miatt, elég sokszor szoktam picit megnyomkodni a vállát a konditerem után, hanem az ágaskodó farkam miatt. Végül kinyögtem a választ: - Persze! Felálltam, odamentem hozzá, megnéztem a még vizes testét, ahogy csillog rajta a napsugár. Leültem mellé. - Hol maszírozzam? - kérdeztem.

- Az egész hátamat, ha lehet. - Persze, hogy lehet, idő van rengeteg. Finoman kezdtem el masszírozni a vállait, nem keményen, csak olyan gyengéden, ahogy csak bírtam. Finoman símogattam a tarkóját, és szép lassan elindultam lefelé, minden egyes porcikáját alaposan átnyomkodtam. A melltartója viszont cseppet útban volt. - Kapcsold csak ki nyugodtan! - mondta - Rendben. Picit meglepődtem ezen a kérésén, de teljesítettem. Ekkor már éreztem, hogy nagyon szoros kezd lenni alul a dolog. Kikapcsoltam a melltartóját, és nyomkodtam tovább a hátát.

Olyan érzékien csináltam, ahogy csak tudtam. Azonban egyre nehezebben álltam meg, hogy ne nyúljak oda a cicijeihez, vagy ne markoljak bele a fenekébe. Pedig úgy kívántam. Most éreztem Magam először olyan helyzetben, hogy ebből még akár bármi is lehet. Nem akartam azonban véletlenül sem elkapkodni, nehogy aztán ússzon az egész. Picit abbahagytam a nyomkodást, és az ujjaim végével nagyon finoman cirógatni kezdtem a hátát. Már egészen a bugyija szélénél tartottam, de nem akartam tönkretenni amit eddig csináltam, ezért inkább "Északnak" vettem az irányt.

Lassan símogattam a hátát. Egy halk szusszanás hagyta el a száját. Ismét a feneke felé haladtam, de nem nyúltam a fenekéhez, csak áthútam rajta ( szinte alig hozzáérve a bőréhez ) mind a 10 ujjamat és a combját kezdtem símogatni. Elhaladtam egészen a talpáig. Leültem az ágy végére, kezembevettem a talpát és masszírozni kezdtem. A szeme csukva volt, és szaporán vette a levegőt. Éreztem, hogy innen már nem szabad elrontani. Mikor visszatértem a vállához, egy halkat nyögött. Nem bírtam tovább, megpusziltam a vállát, majd szépen lassan, nagyon apró puszikkal közelítettem a nyaka felé.

Egyre többször nyögött, de csak nagyon halkan. A nyakát kezdtem el puszilgatni, majd végig az egész hátát, már a fenekénél tartottam, amikor (először, mióta ott voltam) megmozdult. Felült. Picit megriadtam. - Ez nagyon finom volt - mondta - Nekem is jól esett, remélem nem bántottalak meg valamivel. - Dehogy! Nagyon vágytam már erre, és szeretném, ha nem hagynád abba. - Nagyon szívesen, de azt tudnod kell, hogy amit most Mi csinálunk, azt nem szabadna. - Tudom, persze. De ne aggódj, szedek fogamzásgátlót, úgyhogy nem történhet baj.

- Akkor jó. Ezzel visszafeküdt, de most a hátára. levetette a melltartóját.A feje fölé hajoltam, és megpusziltam a homlokát. Kis puszikkal haladtam szép lassan lefele, nem kapkodtam el semmit. Mikor a szájához értem, először csak az ajkai mellett puszilgattam, csak óvatosan pusziltam meg a száját. Mikor ajkaink összeértek, nyelvét kinyújtotta és bedugta a számba. Nyelveink vad táncot jártak egymáson, harapdáltam egy picit az ajkait, majd csókokkal árasztottam el a nyakát, a vállát, miközben a melleit gyúrkásztam.

Mellbimbói úgy álltak felfelé, mint a cövek. Mikor bekaptam az egyik, és az ajkaimmal húzohattam, harapdáltam, elkezdett sikítozni. Áttértem a másik mellbimbójára, ezt is nagyon élezte. Minden kis helyváltoztatásomra hangos nyögéssel válaszolt. Melleit maszírozva csókolgattam tovább a testét, ami egyre jobban kezdett ízzadni a nagy izgalomtól. A hasa után a combja belső felét kezdtem puszilgatni, és símogattam a már teljesen átázott bugyiját. Egyre haladtam a gyönyörű kis puncija felé. Picit megemelte a fenekét, madj megszólalt: - Vedd le a bugyimat!

Megfogtam a serekánál a bugyija kötőjét, kibontottam rajta a masnit, és levettem a teljesen átázott ruhadarabot. Ott vöröslött előttem gyönyörű puncikája, a napfény csillogott a nedvességen. Teljes tenyérrel símogattam a pinusa melletti puha bőrt. Hüvelyk és mutatóujjammal picit széthúztam a nagyajkait, és belenyaltam a pucér pinába. Mikor nyelvemmel izgatni kezdtem a csiklóját, teste hirtelen görcsbe rándult és sikítani kezdett. Hatalmasat élvezett, percekig meg sem szólalt, csak lihegett. - Erre vártam 2 éve, csak soha nem mertelek megkérni...

- Én is végig figyeltem a tested fejlődését. Már többször maszturbáltam úgy, hogy erre gondoltam, ami most történt. - Szeretném, ha Neked is olyan jó volna, mit most Nekem volt. Ezzel felállt, én is. Ott álltam a gyönyörű test előtt álló farokkal. - Megfoghatom? Már volt "ilyennel" dolgom, de ez izgat a legjobban. - Persze. Mikor hozzáért a puha kezével a farkamhoz, már majdnem elélveztem. Párszor megrángatta rajta a bőrt, majd leültetett az ágyra. Mikor ez megtörtént, letérdelt elém, és a szájába vette az eszközöm.

Nagyon jól csinálta. Szinte torokig benyelte, finoman szopogatta, szívta, úgyhogy Nekem sem kellett sok idő. - Mindjárt elmegyek! - hörögtem. Teljes erőből elkezdte rángatni a bőröm, szívott rajta egy erőteljeset, és Én is elmentem. A teljes adagot a szájába ürítettem, amit nem bírt lenyelni, végigcsurgott a nyakán, majd a mellein szétkente. Alig bírtam elhinni, hogy ez megtörtént velem. Mikor magamhoz tértem, leültem az ágyra, mellém ült Lilla, és beszélgetni kezdtünk. - Nem bántad meg ami történt?

- kérdeztem. - Nem! Már mégóta vágytam Rád, csak nem mertem szólni. - Máskor ne félj szólni rendben? - Rendben! - Mióta nem vagy szűz? - 1 év 4 hónapja voltam először fiúval. - Mindent kipróbáltár már? - Az análist még nem. Ezzel felálltam, megfogtam a kezét, Ő is felállt. Megsítogattam a melleit, izgattam egy picit a puncuját, hogy újra izgalomba hozzam. Ő is símogatott engem, és belém is kezdett visszatérni az élet. A farkam szép lassan újra felállt. Szembe álltam vele olyan özel, hogy a farkam hozzáért a pinájához.

Ő megfogta, és a kéjbarlangjának bejáratához vezette. Én egy picit lábujjhegyre álltam, és a fakram pont a helyére csúszott. Löktem rajta egy párat, és kérdezgetni kezdtem Lillát az anális szexről. - És szeretnéd kipróbálni az análist? - Igen! - Akkor gyere a medencéhez! Egyik lábát felraktam a létrára, a másik lába a földön volt. Kis terpeszbe állítottam. A feneke pont "farokmagasságban" volt. Jobb kezemmel egy marék vizet vettem, és ráfröccsentettem a fenekére. Az egyik ujjamat felnyomtam Neki, hogy tágyítsam, majd jörr a 2.

és a harmadik is. Már ekkor orgazmusközeli állapotban volt ( Én is ), és amikor beerőltettem az eszközt, már ismét nyögdécselt. Lassan nyomtam ki - be, hogy nehogy fájjon Neki. Kezeimmel előrenyúltam, a ballal markolásztam a melleit, a jobbal pdig a punciját ujjaztam. Éreztem, hogy ismét közeledik a csúcs, már 3 ujjal nyomtam elöl, és ez megtette a hatását. Talán nagyobbat élvezett mint amikor kinyaltam. Én még három lökést bírtam ki, majd a negyediknél addig felnyomtam amíg csak bírtam, és belelőttem a maradék ondómat.

Vagy másfél percig lihegtünk, a farkamat nem vettem ki a fenekéből. Ezután bementem a vízbe, Ő jött utánam, és percekig csókolóztunk. Ezután már nem történt semmi ezen a gyönyörű napon, néha a vízben megfogtam a cicikéit, de komolyabb nem történt. Legközelebb majd elmesélem, hogy hogyan vezettük be Juditot is e gyönyörű világba. Persze csak ha kíváncsiak vagytok rá!...
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa