gasroy - Egy Spanyol lebujban jártunk I.

Spanyolország északi vidékén, Cordoba melletti apró, régimódi városkában nyaraltunk három éve a párommal. Remek idő, festői táj, remek kaják és borok. Az egész városra jellemző volt az ódon hangulat, mintha megállt volna az idő. Régi romos épületek, kopottas hotelek, és egy patinás kastély a dombtetőt. Idilli környezet.
A hotel portája előtt egyik este egy szórólapot nyomott kezünkbe 1 fiatal fiú, és elrohant. A szobánkban tusolás és vacsi után vettük a kezünkbe a színes, és a már említett kastélyt ábrázoló lapocskát. A kedvesem törte a spanyol nyelvet, így ő próbálta megfejteni, hogy miről is szól. Amit megértetünk, hogy holnap és a kastélyban szabad kirándulás az erotika…világában….bárki bármit….. megismerhet… megtapasztalhat….20 éves korhatár…pároknak ingyenes, belépés erotikus ruhában….semmi nem kötelező…….Egymásra néztünk, mint egy swinger klub ajánlata, de annál kicsit talán több (?) és más…
Másnap a strandon napozás és fürdés közben sokat töprengtünk mindketten, hol magunkban, hol egymással megvitatva, hogy bár még sosem voltunk ilyen helyen…itt az alkalom! Nem veszíthetünk semmit! Így hamarabb visszatértünk a hotelbe aznap, és szinte egymáshoz nem szólva megfürödtünk, készülődtünk…..Kedvesem a fürdőben öltözött fel, és mikor megjelent az ajtóban, leesett az állam. Nem gondoltam volna, hogy a „szimpla” nyaraláshoz hozott ruháiból képes egy ilyen dögös összeállítást kreálnia. Apró fekete bőrszoknya, necc harisnyával, egyszerű fehér topp melltartó nélkül. Így az férfi szeme hirtelen tétova, hogy a dombordó apró mellbimbót nézegesse, vagy combjain feszülő, izgató harisnya látványában merüljön el…Átöleltem, végigsimítottam alakját, de nem hagyta, hogy túl beleéljem magam, mert eltolva magától elindult az ajtó felé…
- Indulhatunk?
Kocsival szerpentin úton jutottunk fel a dombtetőre, a kastély előtti parkolóba álltunk le. A kezdés 10órára volt kiírva, mi negyed éjfélkor szálltunk ki az autóból, és azt láttunk, hogy jó sokan lehetnek bent, mert kb. 60 autót, megannyi motort számoltunk össze hirtelenjében…Az épületből halk zene szűrődött ki, a megvilágítás sejtelmessé tette az épületet. Felballagtunk a lépcsőn, ahol páran várakoztak a bejutásra, vagy kissé viseletes ruhában néhányan kint levegőztek…
Nagy lélegzet, elindultunk majd a biztonsági őröknek tűnő egyének között bejutottunk a dupla ajtón át. Menetközben kaptunk bélyegzőt a csuklónkra illetve egy információs füzetkét, amely több nyelven szólt. Szerencsére volt angol, francia nyelven is, így még olvasni is tudtuk. Szabályok és magyarázó piktogramok volt tele…elmélyedtünk benne, és mikor felnéztük vettek észre, hogy hol is vagyunk.
Hatalmas kb. 3 emelet magas térben álltunk, mint egy kisebb csarnok, csak középkori épületérzéssel vegyítve. Talán lovagi étkezések színhelye lehetett a saját korában.
Párás, ködös, kicsit fojtó levegő töltötte meg, halk kicsit törökös zenével fűszerezve. A csarnok fal felőli oldalain, hosszában függönyözött fülkék sorakoztak kétoldalt és kettő között sétáltak, andalogtak férfiak nők, ruhában, kevéske ruhában, fehérneműben vagy néhány minden ruhát nélkülöző „jelmezben”.
- Wow!- ennél jobban megfogalmazni nem lehetet, ami elénk tárult. Félhomályt a magas gerendázatról lecsüngő egyszerű lámpák biztosították. Egy kicsit odébb valamiféle étterem volt, mögötte talán zuhanyzók, a felemelkedő gőzből ítélve, ugyancsak fülkékből kialakítva, de az talán üvegből volt, úgy tűnt. Maguk a kabinok leginkább egy tágasabb szavazófülkéhez hasonlítottak, csak kb. 4x akkor volt, oldalfallal, amelyeken rések voltak és középen függönyözött nyílással, ahol szemlátomást be lehetett jutni a rejtélyes helyiségekbe. És a piktogramok minden egyes fülkén, és a színek, egyik oldalt fehér másik oldal fekete. Nők és férfiak - ezt már a füzetből értettük meg. A további jelek azt tudatták az érdeklődővel, hogy mit lehet, mit kér az „áldozat”..kéz, száj, csak óvszerrel, bármit, csak fiúk, csak lányok, fiatalok, tapasztaltak….kész hieogrifák borították a fülkék oldalát…és sokan meg-meg álltak előtte. Volt aki szemlátomást azonnal értelmezte, voltak párok, kik az útmutató segítségével értelmezték, nézegették….
Az emberek? A férfiak voltak többségben. Az átlag hasonló korúnak tűnt, mint mi, azaz 30-40 év közötti pár. De többségben volt a kellemes kinézetű, átlagos arányú, alkatú nők és férfiak. Vagy 5 percig álltunk egy helyben, és szívtuk magunkba a hely szellemét.
- Hova tévedtünk?
Magunkhoz térve csatlakoztunk a „korzózó emberek” közé. Páran köszöntek ismeretlen nyelven, vagy spanyolul. Volt aki kacsintott, vagy tenyerével végigsimogatta kedvesemet, miközben elment mellette…ez itt úgy tűnik természetes…
Megálltunk egy fehér függőnyű fülke előtt, ahol épp nem állt senki. Résnyire be lehetett látni. Egy nő feküdt a helyiség közepén, valami masszázságy szerűségen. Ruhátlanul a hátán, lábbal a függöny felé. Arcára, illetve nyakára ráborult egy fentről lelógó fehér selyemfüggöny, amely ismeretlenséget biztosított számára. Kezdtük értelmezi a „test” szabadságát (amit a füzetkén olvastunk). Így maradt egy kívánkozó, kínálkozó női test, ami a magyarázat szerint simogatásra, csókokra élvezetre vár…
Vajon ki ez az érett hölgy itt meztelenül?
Megtudjuk talán, ha belépünk a kabinba. És már bent is voltunk.
De már más is volt bent, egy fiatalabb pár. A vékonyka lány fel se nézett ránk tovább simogatta az ismeretlen fekvő nő combját, csókokat adott a hasára, csípőjére. A barátja kezeivel barátnőjét kényeztette, és a feltűrt szoknyája alatt a csupasz fenekét markolta, míg szemeit a másik nőn legeltette.
A döbbenettől csak álltunk, néztük nők bi játékát, ahogy 1 m-re tőlünk a lány ráhajol szájával a nő melleire, hallottuk csapdosó nyelvét a bimbóján cuppanni.
A látvány, a hang a hangulat magával ragadott.
Itt voltunk egy szokatlan, meglepő szex kiállításon, gang-bang féle találkozón. Elmélkedésemből kedvesem szakított ki, mert a nő mellé lépve máris részesévé vált. Lágyan simogatni kezdte a felkínálkozó fedetlen keblet. Két ujjal körbe simogatta a mell tövét, majd csigavonalban egészen, a csúcs udvaráig. A fiuk csak nézték, ahogy nőink kényeztették a sóhajtozó testet. Őm tenyerével háta alá nyúlt kissé megemelte és ajkát kinyitva csókolta a telt dombot. Ujjaik simogatták, morzsolták a mellbimbóját, nyalogatták, harapdálták az ismeretlen asszonyt…
Gondolatban már rég részese voltam a kavalkádnak, mire én is csatlakoztam a csoporthoz. Nyiladozó combok mellé térdelve kezeimmel felfedezésre indultam a bokájától combjáig. Ajkammal érintettem finom bőrét, éreztem izgalmi illatát. Ujjaim a vágytól és kíváncsiságtól vezérelve hamar combjai tövéhez érkeztek. De már osztozkodnom kellett a másik lány simogató ujjaival. Az áldozat halk nyögésekkel, és testén végigfutó remegéssel köszönte meg őt érintő kezeket, ajkakat „munkáját”.
Már nem csak a mellei csillogtak a kevés fénybe is nyálainktól, hanem csupasz szeméremdombja is. Csiklóját is felavatta a rögtönzött párosunk ujjai és nyelvei. Finoman morzsoltam szilvamagszerű csúcsát és közben kezemen éreztem a másik lány kutakodó nyelvét, leheletét és szájából kifolyt nedveket, ami keveréke volt saját nyálának és pinus nedveinek. Majd én hajoltam rá számmal, és a lány előzékenyen nyitotta szét szemérem ajkait nekem….nyelvemmel hamar felkutattam és óvatos mozdulatokkal feltérképeztem illatos barlangját. Íves, telt csípőjét megmarkolva széttárt lábai között élvezettel ízleltem, kóstolgattam és dugtam nyelvemmel, miközben orommal érzetem a csiklóját izgató lány ujjait. Akit, úgy éreztem a barátja kényeztet mögötte térdelve, hasonló módon, mert élvezettel nyöszörgött. Hangja keveredett az előttem széttárulkozó női test remegésével, sikításával. Orgazmusa össze nem téveszthetően futott végig testén. Mellei remegtek lányok ajkai között, pinája lüktetett ujjak és nyelvem fogságában. Megfeszülő test több remegést követően pár perc alatt szép lassan elernyedt.
Eközben a pár már ruháikat rendezve kimentek, és rá kellett döbbennem, hogy magam maradtam….. Csak elaléltan fekvő nő és én voltunk. Hirtelen józanodás!
Én is kiléptem a függönyön át, vissza a „valóságba”. Valóság?
Körbenéztem a félhomályba burkolózó sétáló soron és éreztem hogy jó páran néztek végig minket az apró réseken át,…de én most, ajkamat letörölve, dagadó nadrággal kerestem páromat…..

Folytatása következik….
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa