Xamy - Buszkaland
érzéki percek egy buszon
17éves voltam. Sokat jártam busszal. És mit ne mondjak nagyon tetszettek akkoriban az idősebb pasik. Általában úgy ültem mindig, hogy láthassam a buszsöfört is.(Legyen a neve Nándor, 30 éves volt)
Néhány napi szemezgetés után megszólított. Beszélgettünk, ismerkedtünk. Tudtam, hogy nős, de nem érdekelt. Aztán megbeszéltünk egy találkát...
Nem öltöztem ki, nem készültem semmire. Volt bennem egy kis félsz, de úgy voltam vele amit nem akarok, az úgyse történik meg.....
Könnyed mozdulatokkal szálok fel a buszára.
Köszönünk egymásnak, és akkor csókol meg először. Persze egyből visszacsókolok és leültettem az egyik ülésre. A függönyök behúzva, seki nem lát minket.
Az ölébe ülök és átkarolom, Nándi keze a fenekemre csúszik és belemarkol. Játszani kezdek a szájával, megnyalom, majd megharapom. Ez persze tetszik neki is. Elkezdem kigombolni szépen vasalt ingjét, végigsimítom a mellkasát. Hirtelen hanyatt fektetet és csigalassusággal elkezd kihámozni a ruháimból. A folytonos simogatása és csókjai megindítanak bennem valamit és kíváncsian várom mire készül. Lehúzza a felsőm és egy szempillantás alatt kikapcsolja a melltartóm. Bimbóim keményem meredeznek, nyelve körbe-körbe jár rajtuk. Simogatom a tarkóját és megpróbálok lenyúlni a farkához, de nem engedi. Nyelve lekúszik a köldökömhöz és lassan lehúzza rövid farmerom. Körbe csókolja a combom és simogat. Majd lassan lehúzza már nyírkos bugyimat is. Ritkán borotválom magam teljesen csupaszra, most is volt egy vékony csík hagyva.

Egész tenyerével simogat és belecsókol nedves puncimba. Halkan felnyögök, Ő gyengéden nyal tovább majd nyelvét mélyen a vaginámba fúrja. Próbálok nem olyan hangos lenni, de egyszerüen képtelen vagyok rá. amikor a csiklómat kezdi nyelvezni eltolom magamtól. Ő kérdően néz rám. Gyors mozdulatokkal lököm hanyatt. Amint kigombolom a nadrágját a slicce már magátol lecsúszik, ahogy a nadrág enged farka szoritásából. Egyszerüen csak lerántom róla. Megmarkolom kemény szerszámát és komótosan verni kezdem, közben nedves csókokat adok a makkjára. Majd finoman megmasszírozom a heréit és rábukok. Elkezdem szopogatni, majd megkérdezem: - szereted így: Ő csak bólint. Egyre vadabbul bólogatok, közben hol a combját, hol pedig a gátját simizem.azt akarom, hogy elélvezzen, hangosan.
Végignyalom a péniszét a tövétől egészen a csúcsáig. De amikor a nyelvemmel bebújok a makkja vékony hasítékába, azonnal elélvez. Kéjének édes mézét az utolsó cseppig kiszívogatom és nedves csókot nyomok lanyhuló vágyára.
Ő halkan szuszog, majd felül és megcsókol. Sokáig csókolózunk. Keze a puncikámat simogatja és ujjai szétnyitják nedvesedő ajkaimat. Arra gondolok mikor ujjaz már meg, de nem teszi, csak hergel, cirógat. Akkor magamba parancsolom a mutató és középső ujját. Vidáman cuppog bennem, aztán az ajkai ismét lentebb kezdenek vándorolni. Megnyalja a csiklóm, kihúzza az ujját és a makkjával izgat. a táskámban gumi után kutatok és gyors mozdulatokkal a farkára húzom. Lassan, miliméterről-miliméterre haladva csúszik belém, én halkan nyögdécselek és örülök, ha tövig betolja szűk pinácskámba vastag dákóját. Amint becsúszott tövig egyszerre mozgunk, lassan, majd egyre gyorsabban. Felvesz az ölébe és anélkül, hogy kicsusszanna belőlem már én vagyok felül és vadul galoppozok. Szól hogy ő mindjárt elmegy de nekem még kell egy kis plussz. Amikor elélvez és kihúzza a farkát hanyatt dőlök és a fejét a lábamközzé nyomom. Néhány jól irányzott nyelvcsapás után érzem kicsúszik a lábam alól a talaj és elmegyek...
Találkoztunk még párszor, azóta jó barátok vagyunk...
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa