gasroy - Külföldön lazábban
Feleségemmel, na és még 2 pasi (bi)
Csak azért választottuk ezt a masszázsszalont, mert közel volt a hotelünkhöz. A harmadik napja mentünk el mellette nap, mint nap és valahogy felkeltette az érdeklődésünket, no és a vágyunkat, és hát hol máshol, ha nem egy idegen országban, Olaszországban próbálnánk ki az erotikus masszázs remélt előnyeit.
Gyors döntés után már ott is álltunk este a szolgáltatóház előterében, ahol az aznapi akciók és lehetőségek közt keresgéltünk egy „infós” hölgy részéről készségesen átnyújtott fotókkal illusztrált katalógusszerű füzetben. All a carte. Viccesnek találtuk a helyzetet. Nem termékeket, hanem személyek közül és szolgáltatások soraiból kellett választani. De, sajnos jött a csalódás, hogy a ma esti (hétköznapi) választék meglehetősen szűk, és hát az utolsó itt töltött esténk volt, nem volt sok lehetőségünk.
Pároknak ma estére csak egyféle lehetőség volt…2 férfi masszőz, biszex felhanggal. Kedvesemet ugyebár ez nem zavarta és gyorsan rá is mutatott a fotó alapján, egy szimpatikus 40-es sármos, „tipikus” olasz férfira. A döntés adott volt, és nem is állt szándékomban választani. Pontosabban végigfutott egy „meghátrálok” gondolat, de hát ez „csak” masszázs és inkább bevállalom, mintsem, hogy addig tétlenül üldögéljek az előtérben, amíg a feleségemet kényeztetik. És egyébként is…
Kacér mosoly és utolsó csók, majd bevezettek a folyosóról nyíló egyik közepes helyiségbe, ahol külön-külön ágyhoz irányított a hölgy. Ha ismertem volna az olasz nyelvet, talán rákérdeztem volna, hogy ő miért nem vállal? - De nem tettem.
Egy helyiségben voltunk, de középen elválasztva egy sokat sejtető paravánfal állt, mely a hátsó megvilágításnak köszönhetően éles körvonalrajzot engedett sejtetni, hogy mi történik a túloldalon. Gondolom, nem véletlenül!
Párom kontúrját néztem, ahogy leül az ágya szélére, int nekem a paravánon át és a számára kijelölt kis szekrény és szék mellett lassan vetkőzni kezd. Tudta, hogy nézem, így báját kihasználva kissé rájátszva szabadult meg ruháitól. Már ez, önmagában férfias vágyakat indított el bennem, miközben én is levetettem ruháim nagy részét.
Vetkőzős jelenetet követően, miközben alsóban álltam kissé tétlenül, mindkettőnkhöz bejött egy-egy a fotóról talán ismerősnek vélt férfi. Olaszul morgott valamit (valószínű üdvözölt és elmondta mit tegyek), és tán kérdezett is, melyet nem értettem, de alsómra mutatva ráeszméltem, hogy attól való megszabadulásomra utal. Megtettem és kezdeményező kézmozdulataira reagálva, megpróbáltam kényelmesen elhelyezkedni a masszázságyon.
Az első meleg kezű érintésekkel (plusz valami olaj) és egyenletes paskolásokkal, gyúrásokkal a masszőröm elkezdett lazítatni. És én illedelmesen próbáltam izmaimat elengedni. Rövid idő alatt sikerült is a lazaság állapota, hála a tényleg profi kezeknek. De az agyam ezerrel tekert egyrészt egy férfi kezei miatt a testemen, mert hát mégiscsak erotika masszázson vagyok és nem sportmasszázson, másrészt a féltékenység és a kíváncsiság tekerné a fejemet a paraván felé. Biztos voltam, hogy párom átengedi magát a masszázs örömeinek, így megpróbáltam én is felengedni a zavaros gondolataimból és lecsukott szemmel csak az érintésekre koncentrálni.
Kezdtem úgy érezni, hogy a tudatosságom sikerrel járt.
Talán negyed óra is eltelt már, és a hátam, vállaim, combom meglehetősen súlytalanul lebegett az ágyon. Szememet néha kinyitva és a környezetemet jobban felmérve, tudatosult bennem, hogy a masszőröm sincs túlöltözve. Egy testén feszülő bokszeralsót viselt, amely nem rejtette el a szemlélő elől annak, tartalmát, formáját és méretét.
Meglepő természetességgel fogadtam, mikor karomat és vállamat masszírozta, melynek következményeként fejem mellett állva kissé rám hajolva, elég közel volt arcomhoz, az előbb említett tartalom. Férfiszemmel megállapíthattam, hogy mérete kellemes, és valahogy, nem nyugtalanított már az érzés, hogy tenyere a fenekemen hosszasan időzik. Azután jött a combjaim belső oldala, és kevés olajtól kissé síkos tenyere kezdett zavartságot okozni a véráramomban. Feltekintve a fehér ruhadarabra, immár „együttérzésként” könyveltem el, hogy a duzzadás nem csak rám jellemző.
Mintha a szomszédos ágyról kedvesem kellemes nyögésit hallottam vélni, és odapislantva érzékeltem, hogy hasonló érintésekben vehet részt, ahogy kezei az ágy mellett lelógva tartja.
Nevezzük partneremnek a masszőröm, mert már egyre több időt töltött combjaim belső izmain (van ilyen?) és egyre inkább lábaim tövénél járt kezével, és már-már a vágytól hajtva engedtem, hogy kisebb terpeszbe nyissa lábaimat. A kiszolgáltatottság eme érzését ritkán adódik férfiembernek. Vajon ez kurvás póz?
Egyértelműsített mozdulatai fenekem hajlatától zacskóim redőin át, megvastagodott farkam tövéig. Már nem csak duzzadásnak, hanem kész merevedésnek éreztem a hatását, és egyre kényelmetlenebbé tette fekvésem a félkemény ágyon. Kissé megemelt csípőmmel próbáltam a nyomást enyhíteni, ami talán jelzés értékkel bírt, mert tenyerének melegét éreztem farkam alatt.
Semmilyen lelkiismeret furdalás nem éreztem, amiként életemben először egy férfi érintés miatt, megfeszült testemen végigfutott a vágy egy hosszabb remegés megtestesülésében, és néhány mozdulat erejéig tenyerébe préseltem a farkamat. Újabb irányítatlan remegés okozott kezével és rám fonódó ujjaival a testemnek. Testem alól kiszabadított kezével, oldalamra átfordítva a hátamra kerültem.
Láttam szemét, ahogy végigméri meredő férfiasságom, de tudatosan más testrészemen folytatta a maszirozó, izgató kezelést. Kissé kijózanodva és felfogva teljes gátlástalanságom, újra becsukott szemmel élveztem a szolgáltatását, eltöprengve a kérdésen, hogy vajon a teljes kielégülésig engedne, illetve miként oldaná meg….
Tenyere, könyöke ismét végigjárta a testem, majd minden területét. Újra volt időm a paravánon túl tekinteni, és a következő vágyremegéseket az ott látni vélt helyzet hozta.
Csak az otthoni együttlétek előképei alapján gondolhattam bele az olasz pasi helyébe, amint a feleségem terpeszbe felemelt combjai és csípőjének kontúrját láttam egybeolvadni a férfi tenyérének és fejének vonalával. A feleségem ágyékát odaát másik férfi érinti, simogatja és várhatóan illatát és ízét érezheti magán. Újabb percek teletek el magamba szíva a látványt…
Bizonyára szándékosan, de eddig engem érintő kezek, melyek elkerülték ágyékom környékét most ismét a lényegre tapadtak. Újabb megfeszülés, és újra a fehér nadrág.
Rá kellett hogy jöjjek, a látványt nem csak én néztem, hanem a rám osztott férfire is komoly hatással volt. Keze farkamon szánkázott, és az én se bírtam tétlen kezekkel, így a kéznél lévő fenekére tapadtam. Sportos kemény hátsójára hamar ráidomult tenyerem. Segge vonalán végig, le a combján, majd belső felületén fel, egész ütközésig. Viszonoztam, kezeinek érintését a heréin, domborodó vonalainak peremén. Tovább felfelé ismerkedve pénisze vonalán.
Úgy ítéltem meg az ujjaim körútja során, tovább dagadt a nadrág tartalma, miközben tenyeremmel a combjai közé benyúlva heréit masszíroztam. Halk nyögésekkel díjazta felfedező sétámat, amit még jó néhány követett.
Mire már tucatszor végigmarkoltam íveit és a nadrágból kezdett előbújni tagja, határozottan közeledett arcom felé. Kanos illata megcsapta orromat, ahogy ajkaimmal rátapadtam férfiasságára. Csak úgy oldalasan, ahogy egy cső kukoricáról nyalnám le a sót, úgy csúsztattam végig számat és nedvesítettem alsóját. Míg engem nem zavart, őt igen a szám és közte lévő vékony szövet.
A fogságából kiszabadított súlyos tag arcomra csapódott. Önkéntelenül kaptam utána a számmal és rá is szívódtam, mintha bármiféle rutinom is lett volna.
Már tettem is, amire már vágytam, és a heves mozdulataimtól felszisszent néha, de elégedetten vett birtokba. Újbóli kiszolgáltatottságom bizonyítékaként engedtem szabadon mozgassa saját ütemében az altestét, és én élvezettel adtam a szám, amit ő egyre keményebben vett birtokába. Részben feltérdelve az ágy szélére élvezettel szopatta magát. Engedve tempójának és vágyának magamba éreztem löketeit és nyelvemmel próbáltam körbejárva furulyázni neki.
Azért jó pár percig bírta, de intenzív kezelésemnek mély orgazmusa vetett végett. Forró és kesernyés íze pillanatok alatt megtöltötte a számat. De, csak részben tudtam az ismeretlen ízre figyelni, mert dolgos kezei és szorgalmasan rejszoló mozdulatai hatására pillanatokkal később éreztem a kiszabaduló spermámat, ami részben tenyerében landolt.
Én a számba spriccelt tartalommal küszködtem, amíg ő néhány szorítással kipréselte a bennem maradt cseppeket.
Mély pihegések között engedtük el egymást, és ő jó szolgáltatóhoz híven azonnal előkerített egy törülközött. Hagytam, hogy elrendezzen és elrendezte saját magát, de a levegőben ott derengett az elmúlt percek illata.
Mondjuk, úgy, hogy levezető masszázzsal folytatta még percekig, de addigra kijózanodva újra oldalra lestem…..de nem leltem az árnyékokat, és ekkor fedeztem fel, hogy már ott állt mellettem, a fejem felett.
Rám nézet, mosolygott és nem zavartatva magát a másik két meztelen férfitől határozottan, átlépve felettem, ráült az ágyékomra, majd mellkasomra rádőlve csókját éreztem ajkamon. Forró percekig tartó csókcsata volt. Nyelve bejárta ajkam minden zugát, miközben csípőjét mozgatva újra életet lehelt lecsüngő péniszemre. A módszere lényegre törő és hatásos volt. Már is éreztem pezsdülő vérem, amint újratölti fegyverem.
Kedvesem a szemérme alatt duzzadó tagomat megragadva csípőjét kissé megemelve, helyére igazította. Az iram izgató volt, és ahogy rám ereszkedett, a szokásosnál is forróbb és tágasabb környezet fogadta farkamat. Kaján mosolya mindent elárult.
A masszőrre spermájától lucskos a pinája, és én voltam most a soron, ahogy mellkasomra támaszkodva ringatta magát. Csípőjét megmarkolva élveztem testének minden hintázó mozdulatát.
Az ácsingózó fiuk se várakoztak tétlenül, és asszonykám formás kis kebleit vették tenyerükbe és nyelvükkel kényeztették élénkszínű bimbóját. A négyes kavarcban továbbra is a legkellemesebb és legélvezetesebb pozícióban élveztem a férfi minden örömét. A megfeszülő farkam kiszorítósdit játszott a bennrekedt fehér masszával, mely vesztesen csorgott ki combjaink oldalán.
A bi masszőröm farka oldalamnak verődött, miközben kedvesem ujjai közt lüktetett. Megannyi kéz, tenyér tapadt, az amúgy is gyöngyöktől izzadó női testen, csókok feszülő mellein, nyakán, markoló kezek izgalomtól rángatózó fenekén, görcsbefeszülő derekán és hasán.
Immár mindkét kezében egy-egy férfi husáng dagadt. Miközben rákulcsolt ujjaival markolta és nagyujjával izgatta, a férfiak lökéseitől meztelenné váló fitymát, közben derekát ölelve tenyeremmel, segítetem, hogy a fokozódó remegéseitől le ne essen rólam. Lágy sikolyban úszva jutott el orgazmushoz, magába préselve farkamat. Testének rándulásit megérezve és magának a látványnak is érdemeként, a jobbomon álló olasz újabb hatalmas adag férfimézzel kínálta meg testét, amely tenyerén és hasán landolt. Örömmel kente szét testén az új adag mannát, mindeközben a látvány engemet is magával ragadott. A lehető legjobban magamra húzva csípőjét, hogy még a golyóim is fenéken vonalába préselődtek lőttem bele adagomat hüvelyébe. Élvezetek sokaságától ragadósan zuhant mellkasomra, és rajtam lihegve pihente ki izgalmának örömeit. Ahogy, a spermától összeragadva pihentünk, csendben magunkra hagytak a vendéglátóink.
Néma csönd telepedett ránk.
Kissé megtörülközve öltözködtünk fel és siettünk vissza a hotelbe, ahol egy alapos zuhanyzásra vágytunk mindketten……
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa