csajee - 2 fiúval
Szia!
Na szóval az én történetem az úgy kezdődött hogy haverokkal elmentünk bulizni ! mikor már elég jól leittuk magunkat felajánlotta egyik haverom hogy menjünk fel hozzájuk!fel is mentünk elvoltunk piálgattunk meg dumcsiztunk!Egyszer csak szóba jött a sex! Rólam tudni kel hogy: 15 éves vaok barna haj zöld szem és még akkor szűz!
na szóval szóba jött a sex, hogy ki mikor veszítette el a szüzeségét? én jöttem a válaszal:
- én még szűz vagyok
- na ne már szólal meg gergő(20) az egyik sorból!
- na de már- mondom én
- mutasunk neked valami izgit- szólal meg tibi(19)
mivel hát a pia is oda vágott meg kiváncsi is voltam meg helyesek is voltak a kedves haverjaim igennel válaszoltam.
meg fogták a kezem (tibi és gergő) és bevittek a hálószobába! összesen 5 fiú volt meg én!
tehát bementünk a szobába és azt mondták hogy frkudjek le az ágyra!Tibi fölém hajolt és benyult a pólóm alá! a hasamat simogatta majd elért a cicimhez!
- jól esik - kérdezte tibi!
-ahh ahhaaa!
nagyon jól eset ahogy hozzám ért!
levette rólam a pólót és a melltartót és elkezdte izgatni a mellem nagyon jól esett!!közben gergő is csatlakozott !
oda jött és egy forró érzéki csókott nyomott ajkaimra !
már nagyon nedves voltam oda lent!
és egyszer csak meg éreztem egy kezet a sliccemnél ! gergő volt az és ép a nacimat vette le rólam nagyon felizgatott ahogy hozzám ért de ekőzben tibi még mindig a cicim izgatta!
gergő levette a nacim és combom kezdte el simogattni nagyon élveztem nem tudtam csendben maradni!
gergő levette rólam a butyit ! tibi most teljesen átadott gergőnek!! gergő elkezzdte nyalogatni a combom és egyre feljebb és feljebb haladt! és mikor bele nyalt a már igen csak nedves puncimba én úgy felsikítottam hogy azt hittem egyből elélvezek és folytata egyre gyorsabban lélegeztem!
nem tudom mi ütött belém de fel ültem és a számhoz húztam gergőt és elkezdtem vele smárolni és az súgtam neki:
- dugj meg akkarlak!!
errre a szóra gergő vaddabúl csókolt mint eddig harabdálta a számat és a nyakamat én már alíg kaptam levegőt! és ekkor meg éreztem vmi forrót a puncimnál - tibi volt anyira felizgattta a látvány hogy meg akkart duggni és ezt mondta:
- sajnálom de most elveszem a szüzeséged ha meg engeded - mondta nagyra kerekedett szemekkel
én csk egy bólintást vetettem rá !
nagyon óvatosan belém nyomta már igen meredező méretes farkát én felsikítottam de nagyon vigyázot gergő közben csókokkal ajándékozott nagyon élveztem ahogy tibi farkát magamban érezhettem csukott szemmekel élveztem ahogy megdug a legjobb haverom! egyszer megéreztem a számnál gergő farkát de nem akkartam leszopni és ezt gergő is látthatta mert elvette a farkát ! egyszer éreztem hogy tibi meg feszül bennem és kirántja a farkát és a hasamra élvez!nagyon jó vol gergő kiment a hálóból és hozott egy cottont! az ő farka még nagyobb volt mint a tibié nagyon lassan és óvatosan hatolt belém és ezt sugta:
-szerettem volna én elvenni a szüzeséged de ez is meg teszi és egy erős döfésel hatolt belém én óriásit sikítottam de egy kicsit elnyomt az a csok amit gergő lehelt ajkaimra először nagyon lassan mozgott bennem de én már ekkor elélveztem 2 is de mikor egyre gyorsabban döfködte bennem nagy dákó+t szinte minden percben elélveztem! egyszer csak megrándulta teste és szinte egyszere élveztünk ell de még bennem hagyta a farkát!háát ez az én történetem. kössy hogy benéztél!pus
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa