Billie Jean - Pláza láz
Jean vagyok, 17 éves és egy nagyon esős napon, a barátommal (Billie) a plázába indultunk. Gondoltam meglepem őt egy új szexi fehérneművel mert hát közeledett az évfordulónk. Elvittem magammal a boltba ahol nagyon sok extrém darabot is láttunk, amikor ránéztem Billire, láttam az arcán azt hogy élvezi a dolgot. Kérdezgettem őt hogy szerinte melyik állna jól rajtam...Ő csak odasúgta nekem:
-Mindeggy, mert úgy is lekerül rólad ma..
Hát erre én is izgalomba kerültem közben néha rácsapott a fenekemre, tudatva velem a szex utáni nagyon erős vágyát!
Mikor megtaláltam a megfelelő darabot (piros, alul nyitott, tangát) megkérdezte tőlem hogy mit szólnék ahhoz ha most a mosdó felé vennénk az irányt.. Egyből igent mondtam és a pláza emeletére siettünk a mozgássérült wc-be.Ahogy beértünk, ráfordítottam a zárat, Billi egy erős mozdulattal az ajtóhoz nyomott, éreztem izmos karját a combomon végig simítani...Aztán forró ajkaival megcsókolta nyakamat, teljesen beindultam, majd elkezdte finoman harapdosni, egyre lejjebb és lejjebb haladt míg elérte a melleim.. Gyorsan megszabadultam a felsőmtől, aztán elkezdtem őt vetkőztetni, először a pólóját aztán a farmerén is lehúztam a cipzárt..éreztem teljesen kész minden piszkos dologra.. Már mind kettőnk fejében csak a szex járt és hogy mindketten megkapjuk végre azt amit akarunk. Rajtam egy mini szoknya, rajta pedig egy tűzvörös testhezálló boxer volt..A lebukás félelmétől mégnagyobb izgalomba kerültünk. Nem is emlékszem mikor vette le, de a szoknyám már a csempén hevert, mikor megfogott és feltett a mosdóra.. Akkor teljesen látszott rajta hogy egy vad és érzéki szexet akar..Elővettem a forró és merev péniszét..amit ő gyors mozdulattal belém tett...abban a pillanatban nem érdekelt hogy hol is vagyunk, nem érdekelt ki is hall minket egy hangos nyögéssel jeleztem hogy nagyon bejön a dolog...
Mikor egyszercsak bekövetkezett amire egyikünk sem számított.. A kilincs megmozdult: Billivel hirtelen megijedtünk és összenéztünk..
-Takarítás!(hangzott el egy női hang)azonnal improvizáltunk és egyszerre mondtuk:
-Foglalt!
Ezután mit sem törődve a történtekkel tovább folytattuk a plázai kalandunkat...Egy őrülrtes, folyamatos orgazmusokkal teli szex után (ami nem kevesebb másfél óráig tartott) teljesen kielégülve széles mosollyal léptünk ki a mosdóból.. Ezután az évfordulónk sem telt másképpen, izgalmak nélkül, de ez már egy másik történet..
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa