Tom - Krisztina történetei
Tegnap
Nos lementem a parkba,elég sokan voltak,mert jó idő volt. Volt két pasi akik jól néztek ki,feléjük mentem,úgy tettem mintha leesett volna valami. Lehajoltam,persze látták h.nincs rajtam bugyi .a pinám is jól látták,pont odament a fény.
Szerintem értették mit akarok,odajöttek hozzám,leültünk a padra.fogdosni kezdték a mellem,a pinám,majd megujjaztak.elém álltak hogy szopjam le őket.
Felváltva meg is tettem.utána az egyik leült a padra,én meg beleültem a faxába,a másik a seggemet dugta amikor jól kitágította. Hangosan élveztem,más biztos hallotta,de egyszerűen őrült jó volt.jó nagy és kemény faxuk volt. Teljesen összegecizték a pinám,a seggem,tisztára olyan lett a lábam is.ahogy belém élveztek én is elélveztem kétszer is. majd elmentek.
Én meg továbbmentem,később egy másik pasitól kérni akartam papírzsepit hogy letöröljem magam. De azt mondta nem ad,mert öt ez izgatja,és egyből felállt a faxa.elém állt,minden olyan gyorsan történt.azt mondta meg akar dugni,aztán már ahogy széthúzta a pinám,be is nyomta a faxát.persze úgy fel voltam izgulva,jó lucskos is voltam.könnyen becsúszott neki. Jól megdugott,majd utána adott zsepit hogy töröljem meg magam.aztán hazakísért,azt mondta ő még nem találkozott ilyen növel aki így szereti a faxt,a dugást. Azt mondta h.minden szeretne ha megdughatna,vannak barátai is.

Nem kérdezted,de reggel is volt aki felizgatott a buszon.pedig bugyi is volt rajtam. Hát volt egy pasi aki tapizni kezdett,meg a faxát nekem dörzsölte. félrehúzta a bugyim,megujjazott,majd amikor elélveztem a faxát a pinámhoz dörzsölte és ráélvezett. A bugyim jól átázott,a gecit meg nem töröltem le,én imádom ha jól ragad a pinám...
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa