ed - Edina
Régi barátok?
Edina



A történet - amit most elmesélek - talán úgy lesz kerek, ha onnan kezdem, amikor megismertem ezt a nagyon bájos kislányt, Edinát. Akkor még nagyon fiatal volt, úgy 13-14 éves lehetett. A feleségemmel a főiskola elvégzése után költöztünk fiatal házasokként arra a településre, ahol a szüleivel laktak. A családdal nagyon jó barátságba kerültünk, rendszeresen összejártunk. A gyerekek is hamar megkedveltek minket. Nagyon közel laktunk egymáshoz, így Edina és a fiatalabb testvére is rendkívül sok időt töltöttek nálunk. Szinte a szemünk előtt nőttek fel. Előfordult, hogy az éjszakát is nálunk töltötték. Ilyenkor jókat társasoztunk, és ahogy egyre idősebbek lettek, hosszan éjszakába nyúlóan beszélgettünk.
Ahogy teltek az évek a testvére el-elmaradozott, de Edina továbbra is rendszeresen meglátogatott minket. A kialakult jó barátság következtében a feleségemmel teljesen fesztelenül beszéltek meg minden olyan témát, ami akkoriban egy érett nőt, egy 18 éves lányt foglalkoztatott. A jelenlétemben is sokszor beszélték át az első csók az első igazi szerelem élményét. Ő mindig örömmel jött hozzánk és osztotta meg velünk örömét, bánatát.
Sajnos elég hamar és talán meggondolatlanul ment férjhez. Minden a legnagyobb rendben volt egy darabig. Azonban egy idő után a férje kezdett kimaradozni. Ráadásul barátnőket tartott, zűrös üzletekbe bonyolódott. Nem is lehetett más a vége, mint a válás. Nagyon megviselték az események, sokszor sírva panaszolta nekünk a bánatát.
Szerencsére az élete hamar jóra fordult. Újra férjhez ment, gyermeket szült. Az új férje egyébként jól menő vállalkozó, mindenük megvan, lakás, jó autók. A barátság továbbra is megmaradt közöttünk, ugyan ritkábban találkozunk, de a kapcsolatunk még mindig a régi.

Mint már az előbbiekben említettem, ez a bájos kis teremtés a szemünk előtt érett nővé. A feleségem jelenlétében sokszor viccelődtem is vele, ha nőtlen lennék csak őt venném feleségül. Ő ezen akkoriban csak jókat nevetett. Pedig visszagondolva arra az időre egy idő után a szemében már, valami furcsa kis csillogás jelent meg ilyenkor. Azt hiszem egyre komolyabban vette ezeket a vicceket. Igazán erre akkor döbbentem rá, amikor egy kellemes délelőttöt töltöttünk kettesben.
Történt ugyanis, hogy egy napon összefutottam vele a városban, épp vásárlásból indult hazafelé. Mint ahogy az régi barátokhoz illik, azonnal beszédbe elegyedtünk. Természetesen hamar szóba hozta, hogy még mindig nem látogattunk meg őket az új házukban, annak ellenére sem, hogy ezt egy jó párszor már megígértük.
- Nem hiszem el, hogy nem tudtok időt szakítani rá Andival, hogy megnézzétek az új házunkat! - mondta szemrehányóan.
- Igazad van. - válaszoltam - De te is tudod, hogy milyen elfoglaltak vagyunk. Meg hát öregesen az ember már nem igen ugrál. - folytattam nevetve.
- Az igen - jött egyszerre a gyors válasz egy édes kis mosoly kíséretében - negyven éves ember, az tényleg öreg. De talán még annyira nem, hogy ne tudna nekem segíteni, hazapakolni. - fűzte hozzá most már egy kicsit gonoszkodva.
- Itt az autód Edina. Abba szépen bepakolunk és ígérem, egyszer tényleg meglátogatunk titeket.- tettem hozzá gyorsan és elindultam az autója felé.
- Azt hiszem ez nem fog összejönni. Most látom csak, az enyémbe már nem fog beférni ez a sok cucc. - válaszolta egy kicsit elgondolkozva.
Ahogy az autójához értünk már én is láttam, hogy igaza van. Így beraktam az enyémbe a táskákat és követtem őt hazáig.

A lakásuk egy nagyon előkelő helyen épült, színvonalasan berendezett családi ház. Nagy kerttel, igazán szép környezetben. Gyorsan bepakoltunk a lakásba. Menet közben derült ki, hogy a férje külföldön van, valami üzleti ügyeket intéz.
- Igazán jól kijövünk, meg van mindenünk, látod? - vezetett körbe a lakáson - de sajnos ennek ez az ára, hogy sokat van távol.- tette hozzá kissé bánatosan.
Erre nem igazán tudtam hirtelen mit válaszolni, így csak elgondolkodva nézelődtem tovább. A nappaliba érve leültünk egy kicsit beszélgetni.
- Pedig olyan jó dolgokat vásároltam, - mutatott a csomagokra - most kinek dicsekedjek vele?
- Hát, ha minden kötél szakad, itt vagyok én. - mondtam nevetve, nem is sejtve, hogy mit rejtenek az egyes csomagok
- Te mondtad. - válaszolta nevetve és azzal nekilátott kipakolni.
Amikor megláttam az első csomag tartalmát, alaposan meglepődtem, ugyanis egy rendkívül szép fehérnemű kollekció volt benne.
- Hát ezek szép darabok. Szerintem csak rajtad mutatnának jól. - nyögtem ki azonnal. Szinte fel sem fogva, hogy mit mondtam.
- Ennek igazán örülök. - mondta és avval a régi gyanús kis fénnyel a szemében azonnal elkezdett, ott helyben előttem vetkőzni. Azzal a régi bájos kislányos mosolyával, a legtermészetesebb módon sorba dobta le a ruháit.
Hol volt már az a kislány. Pillanatokon belül egy harmincas éveiben járó gyönyörű nő állt ott előttem, teljesen meztelenül. A lélegzetem is elakadt egy időre, olyan gyönyörű volt a teste. A bársonyos, minden testrészen egyenletesen barna bőre, a formás mellei, a rendszeres sportolástól lapos hasa, a szép ívű gyönyörű combjai és az igényesen fazonra igazított duzzadó ajkú puncija teljesen megfogott.
Csak néztem, és nem tudtam azt mondani, hogy - Állj, hagyd abba! - pedig az eszem erősen azt parancsolta. Ő is engem nézett és legnagyobb megdöbbenésemre úgy vettem észre, igazán tetszett neki, amit látott. Szerintem azonnal látta rajtam, hogy teljesen rabul ejtett a szépsége. Megjegyzem ezzel egyébként eddig is tisztában lehetett, de igazán csak ebben a helyzetben győződhetett meg róla igazán.

A legtermészetesebb módon egymás után vette fel az újonnan vásárolt ruhadarabjait. A csipkés kis tangák, finom anyagú melltartók mind jól álltak rajta és sajnos, így még jobban megmutatkoztak a gyönyörű vonalai, formás idomai. Egyre kényelmetlenebbül éreztem magam.
- Edina fantasztikusan nézel ki - mondtam egyre jobban kiszáradó torokkal - de azt hiszem ennyi elég is volt a bemutatóból.
- Ahogy elnézlek ezt inkább az eszed diktálja, de a szemeid ellenben teljesen mást sugallnak. - válaszolta egyre közelebb lépve hozzám. Majd amikor odaért lehajolt és érzékien megcsókolt. Ebben a csókban azt hiszem benne volt az elmúlt hosszú évek várakozása. Megfogta a kezeimet és a lágy ívű csípőjére helyezte azokat.
- Igazán segíthetnél megszabadulni ezektől a ruhadaraboktól - súgta érzékien a fülembe, majd újra az ajkaimra tapadt.

Az érzéki ajkaitól szinte megbabonázva a kezeimmel automatikusan egyre lejjebb sodortam a testén a csipkés tangáját, majd a bódítóan kellemes illatú testét lassan közelebb vontam az arcomhoz. Mámorosan lélegeztem be újra és újra a selymes bőre, kellemes illatát. Teljesen elfeledkeztem mindenről, annyira lekötött a szépsége. Apró csókokat hintettem a feszes kis hasára, köldökére majd egyre lejjebb haladva leérkeztem az ölébe. Élvezettel vettem birtokba az izgatóan szép puniját. Az apró csókokkal elhalmozott duzzadt ajkakat kezeimmel lágyan szétvontam és azonnal belekóstoltam ennek az érzéki asszonynak az édes kelyhébe. Rögtön apró sóhajok hagyták el az ajkait, ahogy a nyelvemmel egyre mélyebben hatoltam be az ölébe. Közben megszabadult a melltartójától is és a kezeivel felváltva a fejemet, a melleit kezdte el simogatni. Gyorsan megszabadultam én is az összes ruhadarabomtól. Ő pedig azonnal hátradöntött a tágas bőrfotelban.
- Tudod milyen régóta várok arra, hogy ezt a gyönyörűséget az ajkaim közé vehessem - fogta marokra az átélt élmények következtében ugyancsak keményen ágaskodó farkamat.
- Igaz akkoriban még nem volt ilyen férfiasan rövid fazonra igazítva.- tette még hozzá tündéri mosolyával.
- Mikor láttál te engem meztelenül - kérdeztem meglepve.
- Na nem kell rosszra, gondolni. Teljesen véletlenül történt, olyan 18-19 éves lehettem, amikor megláttalak a feleségeddel szeretkezni.
- Na ne viccelj Edina. - mondtam teljesen megrökönyödve.
- Épp beléptem az ajtón hozzátok, amit történetesen nyitva felejtettetek és így a tükörben megláttam, ahogy Andi teljesen belemerülve az ajkaival kényeztetett. Teljesen magával ragadott a látvány és bevallom, annyira szerettem volna akkor a helyében lenni, vagy legalább csatlakozni hozzá. Egyébként ezt nem sokkal a történtek után Andival megbeszéltük.- tette hozzá nevetve.
- Ezt nem mondod komolyan - jegyeztem meg hitetlenkedve.
- Ez, pedig így igaz. Tanultam is tőle egy-két jó fogást. - válaszolta bocsánatkérően rám nézve, majd még mellékesen megjegyezte.
- Egyébként már akkor tudtam, hogy egyszer én is birtokolni fogom ezt a szépséget.
Ezzel befejezve a társalgást mintegy igazolva az elhangzottakat, az apró nyelvével érzékien körbenyalta a makkomat, majd az ajkai közé véve lágyan kényeztetni kezdett.

Igazán megleptek az előbb elhangzottak. Ez a gyönyörű teremtés annak idején teljesen véletlenül tanúja volt a szeretkezésünknek. Ami végül is nem nagy tragédia, de az azonban már bosszantott egy kicsit, hogy a feleségem ezt már hosszú évek óta tudta és nem szólt nekem. Ezek szerint végig tisztában volt vele, hogy a kis barátnőnk fejében milyen gondolatok kergetik egymást, miközben kedélyesen társalogtunk. Ez igazán jó, így már megértettem, hogy régebben miért mosolyogtak olyan jókat rajtam.

Edina eközben egyre jobban belemelegedve bámulatos ügyességgel kényeztetett tovább az érzéki ajkaival. A hallottak alapján ez már nem is volt csoda, hiszen ezek szerint igen "jó tanítómestere" volt. Megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy én is hozzáférjek a kis punijához, de ő felemelte a tekintetét és kérőn megjegyezte:
- Hadd, dédelgessem még egy kicsit, elég régóta várok erre.
Ismét az ajkai közé vette a farkamat és most már a torkára is, le-lecsúsztatta. A farkam szinte lüktetett olyan ügyesen űzte a játékát, majd amikor megérezte, hogy nem sok van hátra, abbahagyta.
- Azért annyira nem sietünk! Szeretnélek a punimban is érezni. - szólalt meg a levegőt egyre szaporábban véve.

Odalépett a kanapéhoz és lassan hátradőlt, közben a szép hosszú combjait kéjesen széttárta. Azonnal odahajoltam és ő újra élvezettel fogadta be a nyelvemet, a most már egyre jobban csillogó punijába. Rövidesen mámorosan ittam a bőségesen áradó asszonyi nedveket. Folytatásként a testét végigcsókolva felaraszoltam a formás mellekig, majd apró csókokkal elhalmozva a keményen ágaskodó mellbimbóit, hosszan eljátszadoztam velük. Később megkért, hogy közben had kényeztethessen újra ő is. Hátra döntött az ágyon. Fordított testhelyzetben fölém helyezkedett és a csodás ölét azonnal az arcomra préselve ismét a farkammal kezdett játszani.
- Ó ezt rettenetesen imádom – mondta, amikor meglátta a farkam hegyén előbukkanó előnedv cseppeket - nagyon finom íze van, szeretem.- folytatta.

Szép lassan a nyelvével körbekenegette a makkomon az újra és újra kibuggyanó cseppeket, majd az ajkai közé vette és most már egy kicsit vadabb tempóban folytatta. Miután ismét kitombolta magát megfordult és a pompás combjaival átfogva a testemet az ölébe fogadott. A farkamat ő illesztette a teljesen izzó kis katlanjához és én örömmel hatoltam bele. Szép lassan lovagolni kezdett rajtam. Először egyenes testtartásban engedve, hogy csodálhassam a lenyűgözően szép testét, majd előrehajolt és összeölelkezve folytattuk tovább. Majd ő került alulra és a lábaival azonnal átfogta a derekamat, teljesen magára szorítva így a testemet. Később felültünk úgy, hogy végig benne voltam a forrongó hüvelyében.

Szédítő érzés volt ölelni ezt a törékeny teremtést pláne úgy, hogy végig az izzó puncijával ráfonódva a farkamra csúszkált le-fel rajtam. Hosszan ebben a testhelyzetben élveztük az együttlétet. Igazán kellemes érzés volt, ahogy a formás testét magamhoz szoríthattam, érzéki ajkait, a formás kebleit az ajkammal felváltva birtokolhattam. A légzése egyszer csak felgyorsult egyre gyorsabb ütemre váltott és a karomban a gyönyör kapujába ért. Végig magamhoz szorítva tartottam, miközben a gyönyör hullámi újra és újra átfutottak a testén. Fantasztikus érzés volt a karomba tartani egy igazán érzéki asszony gyönyörű testét, érezni a meleg leheletét a bőrömön. Miután a teste megnyugodott lecsúszott a farkamról és ismét az ajkaival kezdett kényeztetni.
- Nagyon finom íze van így a farkadnak, hogy érzem a saját nedvemet is rajta - mondta egy kis szünetet tartva.
- Ugye szoktál a kis punciddal is játszani? - kérdeztem az előbbi kijelentésére célozva.
- Hát elég sokat vagyok egyedül, és az alkalmi masztik során teljesen rászoktam.
- Más nőét ízlelted már?- kérdeztem gyorsan vissza.
- Nem még soha, de azt hiszem, egyszer szívesen kipróbálnám. – majd így folytatta.
- Egyébként magányomban nagyon sok filmet nézek, köztük néha erotikusakat is. Azokban is egyre több ilyen jelenetet látni. Nemrégiben láttam egy filmet, ahol női szemmel nézve is, két igazán szép nő szeretkezett. Teljesen a hatása alá kerültem a látottaknak, és ami igazán meglepett ugyanaz a kellemes bizsergés lett úrrá rajtam, amit akkor tapasztaltam először, amikor megláttalak Andival szeretkezni. – majd nem kis meglepetést okozva számomra, igaz már egy kicsit szégyenlősen még hozzátette.
- Emlékszem annyira tetszett akkor, ahogy az ajkaival kényeztetett. Nem tudtam szabadulni a látványtól, végignéztelek benneteket. Egy idő után azonban megdöbbenve vettem észre, hogy már csak az Andi formás testét és - abban az időben igazán szokatlan - elő- elővillanó „teljesen sima” gyöngyöző punciját lesem. Bevallom az átélt élmények hatására akkor ott nálatok is meg a film alatt is alaposan belekóstoltam az ujjaimon keresztül a saját nedvembe - tette még hozzá láthatóan teljesen elszégyellve magát.

Gyorsan végig gondolva a hallottakat egy nagyon merész gondolat kezdett összeállni bennem, amit azonnal fel is vetettem, remélve, hogy igen lesz a válasz.
- Ha már ilyen nyíltam beszélgetünk, mit szólnál hozzá, ha egyszer hármasban megismételnénk ezt a mai napot?
Huncut kis mosollyal az arcán rám nézett, és már nyoma sem volt a korábbi szégyenlős tekintetnek. Egy az életet és a szexet egyaránt élvező asszony nézett vissza rám, és már abban a pillanatban tudtam, hogy mi fog válaszolni.
- Reméltem, hogy ezt fogod kérdezni. Azt hiszem, ha Andi benne lenne, én szívesen kipróbálnám hármasban. Egyébként azt a "gyöngyöző sima puncit" a mai napig nem igazán tudom elfelejteni. Bevallom álmomban már többször is belekóstoltam. - tette még hozzá most már teljesen fesztelenül.

Majd, hogy egy kis időt nyerjen, ismét az ajkai közé véve a farkamat lendületesen tovább kényeztetett. A kis ügyködésének valamint a felemlegetett témának is köszönhetően a farkam egyre jobban megduzzadt. Ő is észrevette ezt, de a fejével intett, hogy minden rendben. Ez teljesen kikészített, ugyanis az a tudat, hogy a szájába élvezhetek, csak tovább fokozta a hatást. Elemi erővel tört elő belőlem a férfinedv. Szédületes ügyességgel nyelte az újra és újra előtörő spermaáradatot, majd gyorsan a formás mellei közé fogta a farkam, és a következő adag már ott landolt. Soha nem felejtem el azt a kéjtől sugárzó gyönyörű arcot, ahogy élvezettel nézte amint kipumpálódnak az utolsó cseppek is.

Így utólag úgy érzem mindkettőnk részéről egy régi eltitkolt vágy teljesedett ki azon a bizonyos napon, és ami igazán bíztató volt a jövőre nézve, egy remek szerelmi háromszög lehetőségét is előrevetítette.

Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa