Zsanett - Zsanett és Petra a kocsiban
Nagyon belemelegedtünk
Zsanett vagyok és Petra az egyik legjobb barátnőm. Együtt csinálunk mindent. Egy munkahelyen dolgozunk, együtt járunk szórakozni... Ez a hétvége is úgy indult mint sok másik. Szépen kicsinosítottuk magunkat és indultunk bulizni. Aputól elkértem a kocsit, mert messzebre akartunk menni, mint máskor. Meg is érkeztünk a buliba. Nagyon szép és jó volt de egy használható pasi sem volt. :-( Így igen hamar visszaindultunk. Petra barátnőm kicsit sokat ivott, és így nagyon emelkedett hangulatban folyt az út hazafelé. Meg kellett állnunk mert a sorompónál pirosat kaptunk. Vártunk, vártunk, de nem jött az a francos vonat.
A sok várakozástól Petra elálmosodott és rádőlt a combomra. Cirógattam a szöszi fürtjeit, a pofiját és valami nagyon izgató bizsergést éreztem a puncikámba. (mindig is nagyon érdekelt , milyen lehet egy nővel szeretkezni, de sosem mertem megkérdezni Petrát, hogy mit szólna hozzá) Tovább cirógattam, és egyre merészebben próbálkoztam. Simogattam a nyakát és egyre lejjebb tévedt a kezem, míg a cicijén kötött ki. Petra nagyot sóhajtott. (én nem is tudtam most mit csináljak ez jó volt vagy nem) De azért folytattam. Nagyon szép cicijei vannak. Vízcsepp forma és rettentően kemények. Simogattam, masszíroztam. Petra egyre gyorsabban lélegzett. Az én pulzusom pedig az eget verte. Petra közelebb húzódott és ő is cirógatni kezdett.
Haladt egyre beljebb a combom belső vonalán, amíg elérte a puncimat. Teljesen át volt a bugyim nedvesedve. Simogatott és megszűnt a világ létezni. Nagyon belemelegedtünk. Hátra másztunk , mert elöl nagyon kényelmetlen volt és nem fértünk igazán egymáshoz. Vadul lerángattuk egymás ruháit. Petra egészen magához tért. Így ő folytatta amit én elkezdtem. Hátradőltem és hagytam, hogy most ő kényeztessen. Nagyon érzéki lány. Végig csókolta testem minden porcikáját. A bugyim az még rajtam volt és így csókolgatta Petra a puncimat. Észre sem vettem mikor húzta félre a bugyimat és kezdte a csupasz puncimat simogatni, csókolgatni. Nagyon finom volt. Annyira érzékien, finoman nyalogatta a csiklómat és masszírozta a puncimat az ujjacskáival... A nagy nedvességet Petra minden cseppig kinyalta a puncimból. Közben követelőzött, hogy még még többet akar. (gondoltam kaphatsz még ha egy kicsit tovább csinálod) Nem is kellett sok, és éreztem, hogy az élvezet csúcsa felé siklok. Nagyon hosszan és erősen élveztem. Petra így megkapta a még több nedvességet. ;-) Nagyon el volt ragadtatva a puncim nedveitől. Elnyúltan , édes fáradtsággal feküdtem a hátsó ülésen. Petra ott térdelt előttem. Olyan édes volt. Finoman felhúztam az ülésre és simogatni kezdtem a combját. Erre ő, megfogta a kezemet és odahúzta a puncijához. Jajjjjjjj. Nagyon nedves és átázott volt az ő bugyija is. Lehúztam róla és finoman érzékien belebújtam a puncijába. De ő felhúzott az ülésre. Nem értettem. Mi a baj? Nem jó? Felkacagott és belesúgta a fülembe, hogy : - de nagyon jó de azt szeretném ha közben puszilgathatnám a puncidat tovább. Így lefeküdtünk az ülésen és 69 pózban folytattuk. Petra sokkal hamarabb eljutott a csúcsra mint én. Nagyon kívánta a puszikat és a puncimat... Lemásztam róla és felültünk. Mindketten nevetésben törtünk ki. Ennyire félni valamitől! (valakitől) Gyorsan felöltöztünk, és előre másztunk. Már fehéren villogott a lámpa. Hazáig még jól átbeszéltük a történteket.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa