yani91 - Éjjel második rész
folytatás kezdődik
Éjjel második rész.

Másnap gondoltam hogy átgondolom hogy mit is tettem, vagy csak álmodtam az egésszet. Miután koncentráltam hogy mi is történt akkor ugrott be hogy ez tényleg megtörtént. Nagyon boldog voltam. De úgy hogy ne vegye észre.
-Nővérem nincsen kedved ma mgnézni velem egy horror filmet? Olyan este féltizenegykor lesz?-
-Nem lehet holnap sok dolgom van. Ezért korán elkel aludnom.-
Nagyon örültem, de nem akartam hogy észre vegye.
Azután nagyon izgatottan felmentem a szobámba bekapcsoltam a gépet.
Nagyon rohant az idő miközben nézelődtem. Amikor rá néztem az órára 19:30volt. Elmentem fürödni hogy tiszta legyek, beültem a kádba és vártam hogy este legyen, eszembe jutott ami tegnap este volt röktön felált a farkam elkezdtem verni nekem olyan öt percnek tünt egyszer csak valami kopogást hallok.
-Gyere már ki! Én is leakarok fürödni.- Nagyon szomorú voltam hogy nem tudtam befejezni. De nem zavart.-Rendben nővérém.- Gyorsan megszárítottam a hajam meg megtörölköztem és kimentem de a törölköző a testemen. -Rendben mehetsz.- Aztán bementem a szobámba felöltözni de megint eszembe jutott a nővérem teste nagyon sexy volt. - Amikor levettem a törölközőt már tudtam hogy nagyon jól fog teni az este. Felvettem a boxerem és egy polót meg egy nadrágot. Aztán lementem a konyhába és csináltam magamnak egy szendvicset mikor tartottam vissza a szobámba akkor meghallottam hogy a nővérem maztizik a fürdőkádba, ott álltam az ajtónál és hallgattam. Majd mikor végzett akkor hallottam hogy szálki akkor bementem és megettem a szendicsem. Amikor kinyilt az ajtó a szendvicsel a számba kinéztem a törölköző nem volt a teste körül és megláttam a seggét nagyon szép volt. -Szép vagy. Látom hogy nudizol.-Közben meg kuncogtam magamban. -Vicces, ne lesekedj utánnam.- Erre beviharzott a szobájába.
Amikor befejeztem a szendvicset és levittem a tányért, és amikor lementem a konyhába akkor észre vettem hogya nővérem jön ki a szobályából de volt rajta ruha. Amikor ránéztem az órára akkor megláttam hogy 21:48perc van.
-Na én megyek tévézek.- -Rendben megyek veled, ugyis unatkozok.- Amikor bekapcsoltam a tv-ét akkor kezdődött el egy akció film, olyan jó 1és fél óra múlva volt vége 23:28óra volt. -Na jó megyek aludni.Jóéjt.- Jelentette ki egy nagy ásítás közepette. Már nagyon vártam hogy elaludjon.-Szia jóéjt.- Nagyon izgatott voltam hogy mi lesz ma. Vártam pontosan élfélig. Aztán felmentem és megint félig nyitva volt az ajtaja, ott feküdt és aludt bementem és felemeltem a takaróját és megláttam hogy megint nemvett fel hálóinget. A hasán feküdt és láttam az édes seggét, levettem magamról a ruhákat oda mentem a lábához és a farkam a lábához vertem, amikor már úgy állt mint a cövek felmentem a popjához oda helyeztem a farkam és nagy erővel benyomtam azután erős lökéseket adtamneki elkeztem csókolgatni a nyakát aztán megfogtam a haját felemeltem és megcsoklóltam a száját és bedugtam a nyelvem, azután meg jó erőssen elkeztem dugni a seggét amikor már érzel hogy mingyárt robban aztán kihúzon egy kicsit de nem tejjes aztán egy erőssen bedugom és belerobbantam nagyon sokat lőttem bele.És egy nagy sóhaj volt a válasz. Kivettem kiszáltam az ágyban és amikor feláltam akkor láttam meg hogy megfordul a jobb oldalára pont felém nézett. Oda raktam a farkam a szájához kiynitottam és beraktam és elkezdtem szájba dugni a nővéremet, nagyon jól esett amikor már éreztem hogy még egy sorozat lövés jön akkor kivettem és egy nagyot nyomtam bele és beleélveztem a szájába, mikor kivettem becsuktam és vártam hogy mi lesz lenyelte.
Ami még marat ondó a farkamon beletörültem a hajába megint. Azután befeküdtem az ágyba megfogtam a válát és oda fordítottam magamhoz, azután tudtam hogy van nála gumi felhúztam a farkam ra felültettem felraktam a hasamra és beleültettem a farkamba és elkezdtem úgy megdugni nagyon erőssen miközben dugtam elkezdtem a mellét nyalni és a másik ujjammal pizirgáni a másik mellét nyomkodni, amikor már éreztem hogy elélvezek kihúztam levettem a gumit megfordítottam hogy a hasán feküdjön és a seggébe raktam nyomtam még kettőt és beleéveztem, amikor már hallottam hogy ő is élvezte egy búcsú csókot még a punciára és elmentem lefeküdni.

Tetszett akkor köszi
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa