yani91 - Meglepetés
vad buli
Meglepetés

Szaisztok nevem Viola, 19 éves vagyok ez az eset egy éve történt meg velem.Nem vagyok ronda se szép.
Most mondom hogy ezt a videó kazetta alapján írtam le.

Volt egy nap buli a nyári szünetben, megvoltam hívva és gondoltam hogy miért vegyek fel jó ruhát. Felvettem magamra egy polót egy bugyit melltartó meg egy mindi szoknyát. Olyan este 7kor kezdődőtt, gondoltam egy jó bulizós késik késtem is egy jó 2órát. 21kor bementem és láttam hogy nagyon sok pasi van ott a bulin. Amikor beléptem valaki egy nagy pohár sört adott, és elvitt táncolni. Amikor már megittam az elsőt akkor megint kaptam egy nagy pihár sört, amikor már olyan 5 pohárral ittam már azt semm tudtam hogy vajon hol vagyok kivagyok megmit csinálok. Emlékszem hogy a pasik akkik az italt atták elkeztek levetkőztettni, levették a polóm meg a szoknyám. De nem tudtam mit tenni kész voltam levették minden ruhámat, emlékszem hogy valamelyik elkezte a farkát a számba rakni és szabályosan baszta a számat. A másik felemelt és a farkára rakott és elkezte dugni a puncimat, nem tudom hogy milyen volt már nem is tudtam hogy mit csinálnak velem. A pasi aki baszta a számat beleélvezett én meg lenyeltem és egy másik vette át a helyét, nagyon nagy volt aki dugta a puncim beleélvezett azután levett és kivette a pasi a farkát a számból. A többiek megfogtam kétlábra állytottak az egyik a seggemhez helyezte a farkát a másik meg a puncimhoz és mind a ketten elkeztek dugni, nem tudtam hogy mi van csak élveztem mind a ketten nagyon erőssen csinálták velem, körülbelül egyszerre élveztek tele.
-Na nézd a ribancot, na mutassuk meg neki mi a dugás.- Aztán a földre estem, ahonnan kettő felkapott az egyik a földre fekütt és úgy ültetett bele a farkába hogy lássa a mellem a másik meg a segglukamat kezdte el dugni mind a kettő nagyon erősen elkezdett dugni jött egy harmadik aki a számat kezdte el dugni nagyon erősen mikor mind a három belém élveztek, nem bírtam fel álni. Aztán nagyon nehezen feláldtam hallottam valamit. -Hé pasik ott áll egy ribanc mindannyian mutassuk meg ni hogy mi a dugás.- Nagyon sok pasi volt ott, mindannyian elkezdek megdugni sokan nagyon erősen volt aki még az orromba is élvezett volt a ki a farkát a hajamba törülte.
Volt olyan is aki a fülembe élvezett. Nem tudom hogy hányan és hányszor de nagyon kész voltam. Mikor magamhoz tértem tiszta geci voltam minden honnan folyt a geci.
Felálltam megkerestem a ruháimat és elmentem, olyan hajnali 3óra volt.
Másnap megmutatták hogy mi volt velem, még a pasi haverjaim is megbasztak.

Akinek tetszett örülök,sokan verjétek ki.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa