yani91 - Erőltetés
érzés
Erőltetés

Sziasztok a nevem Julia, 18 éves vagyok.Sokan nagyon csinosnak tartanak,sokan meg akartak dungi. Ez a kalandom 2 éve ezelött történt meg velem

Nem volt első órám gondoltam bemegyek a terembe olvasni, mikor bementem észre vettem hogy a terembe két osztály fiujai vannak ott és egy lánysem olyan 25en voltak. -Szia Julia.Most ez tetszeni.- Erre mindegyik elkezdtett fel nyúlni, próbáltam megvédeni magam de lefogtak és elkezték letépni rólam a ruháimat. És márcsak a melltartó volt rajtam meg a bugyi, mind a kettőt letépték és elengették a kezem, próbáltam eltakani a puncimat ami szép sima volt és a mellem.Mindegyik elkezdett vetkőzni, nem tudtam mit tegyek erre összerogytam mindegyiknek csak meredeznek a farkuk. Egyik oda állt elém és sikítani akartam erre a szerszámát lenyomta a torkomba és elkezdte baszni a számat és megfodta a fejem és nagyon mélyre lökte le, és valaki megfogta a csípőm és négylábra állítót és a farkát a seglukamhoz és benyomta nagyon fájt erre egy sírtam de televolt a szám és a segemet keményen lökte. Aki a számat baszta teleélvezte és mást nem tudtam tenni, lenyeltem. Majd még kinem vette a másik meg a számba nyomta, aki hátúl dugott meg a seggembe élvezett nagyon sokat lőtt bele mikor kivette a számat baszta kivette felegyenesedtem valaki alám feküdt és beleültettek a farkába. -Ne kérlek ne!!!- Nem törődtek vele és rá erőltettek de még ott szűz voltam, majd mikor már ott volt megfogta a derekam és rányomott. -ÁÁÁÁÁÁÁÁ- Sikítottam és nayon fájt, elbőktem magam és elkezdtett baszni, sírtam majd megint berakta aszámba a farkát és megfogta a fejem és baszta. Majd a seggembe nyomta megint egy pasi a farkát és megint a seggem volt a pont. -Figyeljétek a ribit, nagyon élvezi.- Majd aki alattam volt teleélvezett, azután aki a számat dugta teleélvezte, majd aki a seggembe lövelt is kivette mind a hárman az arcomnál álltak és jozzá verték a farkukat az arcomhoz, valamelyik a fülembe is dugta. Majd ujjabb hárman jöttekdugtak szarrá nem is tudom hogy meddig tartott de már nagyon kész voltam, majd elájúltam.Arra eszméltem fel hogy mindegyik kőrben ál és rám pisil, valamelyik az orromhoz helyezte a farkát és az orromba pisilt, volt olyan aki a fülembe eresztette. -NEeeeee!!!- Orditottam, de semmi, erre valami a számba rakja a farkát és belepisilt én meg lenyeltem, sl mindegyik ezt csinálta.Mikor mindegyik végzett felöltöztek és elmentek. Én meg ott maradram és végignéztem magamon, tiszta geci meg pisi voltam. Mikor megnyugottam és rájötem mi volt bejöttek az osztály társaim, mindegyik engem nézett hogy mi történt velem. Ez volt életem leggalázóbb eseményem, ezután nagyon kész voltam hogy az iskolába megerőszakoltak a diákok.
Nagyon sokáig tartott ezt felemészteni.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa