Yani91 - Alázat
érdekes kúnycsaft
Alázat

Sziasztok, ez az eset néhány éve tőrtént meg velem. 45 éves vagyok, nagyon jól tartom, magam nagyon csinosnak tartanak sokan. Enikő vagyok.


Én egy prosti vagyok a városomban, ez a kalandom nagyon érdekes volt ezért elmesélem nektek.
Éppen ott álltam az utca mellet, amikor leszólított egy olyan 24 éves pasi. –Szia .- Odajött és megfogta a seggem. - Nagyon jó a segged. Mennyi?- - Legyen egy 20as.- Bólintott és én beültem a kocsijába. húz perc kocsikázás után megláttam egy házat leparkoltunk és bementünk. - Menjél fel a hálóban. - Rá mutatott a lépcsőre én meg oda felmentem. Nagyon nagy volt a háló. Leültem az ágyra és vártam, hallottam, hogy jön fel, elhelyezkedtem az ágyon hogy kivonatos legyek. – Szia .- Belépett és bezárta a hálót. Majd oda jött és levetette velem a nadrágomat és az ég felé kellett tartanom az ágyon a seggem. Majd megsimította és ráütött a seggemre erőset, majd levette a farmert és a bokszerét megláttam a farkát. Nem rég óta vagyok kurva, de ekkorát nem láttam majd elkezdte verni lassan láttam, ahogy egyenesedik mikor elérte a maximumot oda jött a fejemhez. És ott meredezett előttem. - Látom, nem tudod levenni róla a szemed .- majd oda nyomta a hajamhoz, majd a fülemhez rakta és benyomta egy kicsit. Majd visszament hátra és odarakta a seggemhez és benyomta. -ÁÁÁÁ.- Irgalmatlan erővel megfogta a seggem éreztem a körmeit, de az semmi nem volt ahoz az érzéshez képest ahogy basszott. Nagyon fájt, éreztem, hogy a lökések mélyre hatolnak. Nem tudom mennyi időre rá éreztem az orgazmust, ő se járhatott messze teleélvezte a seggem sokat lövött bele. Megvárta, míg mindet kilövi kihúzta, én még mindig az ágyon voltam elterülve. Majd oda állt elém én meg felnéztem rá odarakta a farkát a hajamhoz és beletörölte a spermás farkát, majd oda rakta a számhoz. Tudtam mit akar majd egy kicsit összeszedtem magam és törökülésbe ültem és odahúztam magamhoz és elkezdtem szopni. Megsimogatta a haja, majd megfogta a fejem és elkezdett durva sebességbe baszni a számat. Mikor már egy kicsit kellemetlen volt kivette és a számba köpött, majd visszadugta és megint a nyelőcsövembe dugta és nem engedte ki hanem lent tartotta öklendezni kezdtem, de rá nyomta a fejem. Éreztem, hogy mindjárt elhányom magam majd kivette és megsimította az arcom, majd odacsapta néhány szór elkezdte verni majd rá egy kis idővel rá élvezett a hajamra. -Gyere le az ágyról .- Majd mutatta, hogy mennyek utána. Lementünk a nappaliba, majd ki udvarba nem lehetett be látni a nagy bokortól nagyon szép volt. - Feküdj le a fűbe .- Majd bedugta a farkát a puncimba, nagyon jó érzés volt erősen elkezdett baszni. A ball kezével megfogta a mellem és elke a bimbómat nyomkodni meg húzni. Nem sokra rá teleélvezett, majd mikor kivette oda tette a hasamra és a maradékot, amit nem jött ki sokat nyomott a hasamra. Majd megharapta a bimbómat és húzogatta erősen nagyon fájt. Majd mikor végzett felöltöztünk és kifizetett 40et kaptam. – Köszönöm.- Majd beültünk a kocsiba és visszavitt. Soha nem láttam újra. Nagyon fájt mindenem.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa