Yani 91 - Foci meccs
keződjőn.
Foci meccs (e)
Sziasztok, a nevem Reni. ez dolog velem történt egy őszi napom. szombat délután volt.
Otthon voltam pasim fociedző nevezzük most Attilának edzést tartott a foci csapatnak.
Hm, otthon voltam unatkoztam egyedül így hát gondoltam egyet gyorsan lezuhanyoztam, felkaptam magamra egy szabadidőt és kocsiba ültem és mentem az edzésre a pasimhoz.
Oda értem bementem az öltözőbe pasimat kerestem, de nem volt ott. hm, mentem volna, kifelé de megláttam pasikat zuhanyozni.. hm, arra lettem figyelmes h bizsereg valami a bugyimban... hm ezt a többi srác is észre vette h benyúltam a bugyimba... oda jött az egyik hogy van e kedvem egy kis mókára,nem tagadom soha semmi vetettem meg a szexet,imádok dugni és kaptam az alkalmon.... oda mentem hozzájuk...
hm az egyik srác lesmárolt.. majd letérdeltem elé és kezelésbe vettem a farkát húzogattam rajta a bőrt heréit masszíroztam hallottam,hogy élvezi :P hm szoptam addig amíg nem élvezett a torkomra... :P lenyeltem mindent, ami a szám szélén volt lenyaltam kéjesen, hmm. és ki szívtam a farkából a maradékot is.... hmm, lefektetett és lábam közé dugta fejét elkezdett hevesen nyalni majd két ujját belém dugta,közben oda jött a másik pasi farkát arcomhoz verte majd számba dugta és baszott.... :P hm, a másik pasi közben meg fogta farkát és belém helyezte és ütemesen kezdett el dugni megbaszott szó szerint, de élveztem nagyon. hmm, mind a ketten elélveztek tiszta geci voltam, majd bejött a maradék négy tag.
Majd felállítottak kutyapózba aztán az egyik a számba a másik meg a popómba nyomta, mint a kettőnek irgalmatlanul nagy volt a farkuk aztán megfogta a fejemet, amelyiket szoptam és baszni kezdte irgalmatlanul számat hamarosan el is sült és lenyeltem. Nagyon sokat lőtt a számba.
Majd aki a popómat kínozta ki vette és berakta a puncimba és egyfolytában cserélgette majd belenyomta a popómba és beleélvezett.
Majd még a másik kettő is ők meg a mellemre élvezett majd, felálltam és Megfogtak ketten beraktak a zuhanyzóba és ketten letépték rólam a ruhát és ketten megint elkezdtek dugni engem, szendvicsben voltam nagyon jó volt mikor az egyik a popómba élvezett felváltotta helyét egy másik. Aztán aki a puncimba élvezett azt is felváltotta egy másik, amikor már mind a 9en végig mentek rajtam újra, bejött Attila. - Látom, drágám dupla edzést adsz nekik. - Majd felöltöztem és hazamentünk.
(Rencsi és Yani91)kalandja
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa