Marianna - Napozás
Kora nyár egyik délutánján, meztelenül napoztam nyaralónk erkélyén. Szeretem, ha testemet melegíti a nap, ha bőröm minden része gusztusos barna lesz. Szétvetett lábakkal, hátam alá párnát téve, hogy melleimet alulról is érjék a sugarak, csukott szemmel élveztem a meleg simogatását.

Lépteket hallottam. Párom meztelenül állt fejemnél, nemi szerve félúton volt az erekcióig. Mosolyogva szóltam neki: térdelj le! Terpeszben, arcomat közre fogva rám térdelt, ráhajolt hasamra, combom belső részét apró csókokkal halmozta el. A csiklandozó érzéstől csípőm megmozdult, el-elkaptam csókjai elől altestemet. Éreztem, hogy farka egyre merevebb lesz, makkja előbújt, ajkaimhoz ért. Felnyúltam lába közé, és határozottan kezembe vettem nemi szervét. Minden egyes csókjára, kezem gyors rántással válaszolt. Ő kezével széthúzta nagyajkaimat, nyelvével hasonló kezelésbe vette csiklómat. Játékból, csípőmmel ez elől is kitértem, miközben egyre szorosabbra fontam ujjaimat nemi szervén. Ő megfogta bokámat és felhúzta lábamat, először gyertyaállásba, majd térdeimet fejem mellé szorította le. Így fogott közre, terpeszben rám térdelve. Combjaim szétnyílva néztek az ég felé. Fenekemet két kezében tartva, arcát nemi szervembe nyomta. És nyalt.

Már nem akartam ellenállni. Ezt akartam. Hagytam, élveztem, hogy ezt csinálja. Farka már nem fért el arcomnál. Befogadtam ajkaim közé, felszabadult kezeimmel melleimhez nyúltam. Testemnek nem volt olyan érzéki pontja, ami ne élvezett volna. Bimbóimat kezemmel gyúrtam, csiklóm duzzadt és izzott nyelvétől, ajkainak kényeztetésétől. Számat makkja töltötte ki. Két mutató ujja fenekemről megmozdult, és becsúszott hüvelyembe. Nyelvével ellentétes ütemben mozgott.

Nem sokáig bírtam. Eltorzult arccal szívtam bele makkjába, kezeim melleimre merevedtek, egy utolsót húztam bimbóimon. Sikításom belém szorult. És jött életem első és legnagyobb spriccelése. Párom fokozta puncim nyomását, nyelve keményen nyalta csiklómat. Arca úszott nedvemben, ami belőlem folyt, lőtt, spriccelt. Kész voltam.

Párom kivette farkát számból, terpeszben fölém állt és betolta hüvelyembe. Ebben a pózban tovább dugott. Nedvem hasamra folyt, melleim között állt meg. Döfései hüvelyem hátsó falát érték, szorosan feszülve belém. Kezével fenekemet húzta magára. Éreztem, hogy nagyon kíván, nincs már messze az elélvezéstől.

Még két hatalmas döfés, majd farka lelassult, alig mozgott már. Nedveimtől nem éreztem ondóját, csak lassan lankadó nemi szervét. Kivette, én is kinyújtózhattam. Most éreztem csak, hogy mindketten tiszta ragacsok vagyunk, puncimból folyik ki spermája.

Egy ideig így maradtunk, majd nemi szervét számba vettem. Saját hüvelyem ízét éreztem rajta. Puha és kicsi volt. Bőrét hátrahúztam és makkja alját kezdtem nyalni. Lassan éledezett. Ahogy nőtt, egyre fokoztam a szopás erősségét. Ajkaimmal makkját fogtam körül, miközben kezemmel húzogattam a bőrt alatta. Tövig és vissza. Becsukta szemét és hátára feküdt. Fölé guggoltam és hüvelyemmel a farkára húztam magam. Fenekem nézett felé. Száraz voltam. Ami nedv bennem volt az a spermája volt. Ahogy mozogtam rajta úgy préseltem ki belőlem ondóját, mely nemi szervén folyt le.

Kiszálltam belőle. Combjai közé térdeltem, kezembe vettem farkát és váltakozva a gyors és lassú húzásokat, kezelésbe vettem. Néhány perc múlva a párnába markolt, majd az égbe lőtt. Egy, kettő, három, négy. Farkát ondós hasának nyomtam és ráfeküdtem testére. Így napoztunk tovább.


Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa