Thomas - Különös élmény
Első sexélményem
Nős 45 éves pasi vagyok, kamaszkori történetem mái napig nagy hatással van rám, ezért írom le!!
A szakközépiskolába, az első iskolaorvosi vizsgálaton, szívzörejt állapítottak meg, kivizsgálások, majd beutaló egy fővárosi szívkórházba. Első vizsgálat után a főorvos befekvést javasolt, több speciális vizsgálat miatt, rá egy hónapra kaptam időpontot befekvésre. Eljött a nap, nagyon féltem, befeküdtem, délelőtt vizsgálatok, vérvétel, EKG, stb.
Délutána a fóorvos, idősebb, 55 körüli, bekéretett a vizsgálóba,le kellett vetkőznöm kisgatyóra, megvizsgált, hallgatta a szivem, nézte a pulzusom a karomon, csuklómon, nyakamon, combtőben.
Ott nem rendesen hallotta, ezért szólt az aszinsztensének,aki szintén nem a fiatal korosztályhoz tartozott, hozzon másik sztetoszkópot, az kiment, közben a keze elidőzött a combom tövén. Megkérdezte, van-e barátnőm, nincs válaszoltam. De azért érdekelnek a lányok? - Persze! Még nem voltam nővel?-kérdezte. -Nem. Masztizni szoktál?- Igen.
Zavarban voltam, erre bejött az aszisztense a másik sztetoszkóppal. Már csak a combtövemnél hallgatta, közben a keze igazgatta a farkam, ne legyen útba, gondoltam! Addig vizsgálódott, amíg a farkam kezdett megduzzadni, észre vette és kiküldte az aszisztensét. Szeretné, ha masztiznék-mondta, mert akkor a szívem felgyorsul és úgy is szeretné meghallgatni. Meglepődtem, de féltem is és megtettem. Lassan huzogattam. le-fel. Láttam a dokin, hogy le sem veszi a szemét a farkamról!! Így szoktad csinálni?-kérdezte. Igen. Próbáld teljesen közrefogni! Csak 3 ujjal csináltam. Odajött és megmutatta, hogy fogjam.
Fogta a kezem a farkamon és huzogattuk. Láttam arcán a feszültséget! Egyik keze a zsebében volt a másikkal nekem segített! Észre sem vettem, hogy bejött az aszisztens. Mikor észrevettem, abbahagytam a huzogatást. A doki felnézett és megkérdezte, közeledek a cél felé? Még nem. válaszoltam. Ne zavarjon a kollégenő, aki orvosi vazelinnel tért vissza,a doki kezébe nyomott belőle, a doki meg felkente a farkam hegyére, akkor már nem igazán érdekelt ki lát és ki mit csinál, teljesen be voltam gerjedve! A doki farka is előkerült, nekem csak akkor tűnt fel mikor már az ápolónő huzogatta neki. Nagy körülmetélt farka volt, sosem láttam olyat azelőtt, de azóta sem. Ő az én farkamat az nő az övét verte!! Mikor látta, hogy nagyon mozgok, elővette egy ruhazsebkendőt, odafogta a makkomra és beleélveztetett!! Ilyet még nem élveztem, pedig már masztiztam .
Az ápolónő ügyes kézimunkájának köszönhetően a doki is elélvezett, ugyan abba a zsepibe amibe én is élveztem! A doki felültette az ápolónőt az asztalra, lehúzta a nedves bugyiját, oda adta a kezembe, hogy szagulgassam, még sosem láttam előtte ennyire nedves bugyit. A doki széthúzta a nő lábait és közéhajolva nyalni kezdte. Lenne kedved? kérdezett. Nem volt a válaszom. Felöltöztem és kimentem, akkor nem tudtam mi történt utána. Következő délután megint mennem kellett a vizsgálóba, természetesen ketten voltak benn! A doki megkérdezte, szeretnék-e ujra élvezni? Nem szóltam. Az ápolónő szólt helyettem, persze, és már húzta is le a pizsamám. A kezével pillanatok alatt felállította. Nézte és dicsérte, milyen fiatal és hamvas farok. A dokinak is kezdett felállni, láttam a nadrágján keresztül! Az ápolónő már a szájával kényeztetett, a doki is odahajolt és kettem szopiztak, közben egymást simogatták!! Nagyot élveztem ujra, a mellkasomra engedték az ondóm. Fürdés, mondta az ápolónő. Lemosta rólam a kézmosónál.
Már nem csak a szivemről szólt a bentfekvésem, naponta, minden délután farokverés volt. Én a dokinak egyszer fogtam meg, félszeg voltam, de hamar elélvezett, az ápolónő segített, közösen vertük ki a farkát! Ők ketten az enyémet minden délután kiverték. Elélvezésem után, hogy mi történt még benn, nem tudom, csak sejtem! Gyorsan elrepült a két hét, amíg benn voltam!! Nem vagyok, bi de a doki kézimunkája elvenen él bennem!!
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa