emese - A Mátrában

A Mátrában.

Amikor Egerben befejeződött a konferencia, Ági és Gábor, kocsiba ültek és elindultak haza Budapestre. Azt már reggel megbeszélték, hogy a Mátrán keresztül mennek haza, hogy egy kicsit élvezhessék a tájat. Gábor 42 éves, egy nagyvállalat osztályvezetője volt, jóképű nős férfi, és nagy szoknyavadász. (kolléganői közül kevés olyan akadt, aki még nem feküdt le vele). Ági, a beosztottja volt, 36 éves férjes asszony, magas, barnahajú, teltkarcsú nő.
Ági tizennégy évvel ezelőtt, huszonkét éves fiatalasszonyként került az osztályra, ahol hamarosan mindenki megkedvelte. Kedves és közvetlen volt, ráadásul nagyon szép. Az általános szokás szerint mindenkivel tegeződött, részt vett a tréfákban, ugratásokban. Nem volt kényeskedő, értette a vaskosabb vicceket, tréfákat, és a felé irányuló kétértelmű megjegyzéseket, csipkelődéseket is sértődés nélkül fogadta. Amikor divatos mini szoknyában megjelent az irodában a férfi kollegák mohó pillantásokat vetettek hosszú, telt combjaira, kerek fenekére, kerek melleire. Nyáron, amikor nem viselt melltartót, a ruganyosan ringó mellei szinte mágnesként vonzották a férfiak pillantásait. Ági azonnal észrevette, hogy a férfiak, főként Gábor, ”hajtanak” rá. Nem voltak sértőek vagy tolakodók ezek a közeledések, de nem lehetett nem észrevenni. Áginak talán egy kicsit hízelgett is, hogy ennyire érdekli a férfiakat, de azt a bizonyos három lépés távolságot mindig betartotta. Ennek legfőbb oka az volt, hogy szerelmes volt a férjébe, akivel boldog házasságban élt. Gyermekének születése után, ha lehet még vonzóbb, teltebb, nőiesebb lett. Egy idő után aztán a férfiak tudomásul vették, hogy Ágit nem tudják levenni a lábáról. Elkönyvelték magukban, hogy frigid. Csak Gábor, aki közben osztályvezetője lett, nem adta fel. Gábor kitartóan, de sohasem tolakodóan tovább próbálkozott. Ági nem haragudott rá, volt benne annyi női hiúság, hogy hízelegjen neki a férfi vágyakozása. Tulajdonképpen tetszett neki Gábor és szívesen lefeküdt volna vele, mert izgatta az a pletyka, hogy Gábornak nagy szerszáma van, és nagyon jól tudja használni. De a házastársi hűség elnyomta a vágyát, hogy lefeküdjön Gáborral. Gábor nem adta fel a reményt, és többször is megjegyezte, hogy egyszer még lehúzza Ági bugyiját.
A nagy forgalom miatt csak lassan tudták elhagyni a várost. Amikor végre kiértek az országútra Ági behunyta a szemét és gondolataiba mélyedt. Újra elfogta az ideges feszültség, ami hónapok óta gyötörte. Több hónapja tudta, hogy férjének szeretője van. Bár a válásig még nem jutottak, de házaséletet már hosszú ideje nem éltek. Nem akart osztozni egy másik nővel. Ám a megszokott rendszeres nemi élet, hiányzott neki A kielégületlenség idegessé, türelmetlenné tette, de a környezete előtt titkolni akarta bánatát. Végül arra az elhatározásra jutott, hogy szakít hűséget valló elveivel. Amikor eldöntötte, hogy ő is megcsalja a férjét azonnal Gábor jutott eszébe. Nem volt szerelmes Gáborba, de kedvelte őt annyira, hogy el tudott képzelni vele egy intim kapcsolatot. Már csak azt kellett kitalálni, hogyan jöjjön létre a dolog. Nyíltam mégsem kérhette meg a férfit, hogy tegye magáévá. Kapóra jött az egri konferencia és azért javasolta a Mátrán át való hazautazást, mert remélte, hogy Gábor útközben megpróbál közeledni, és akkor ő megadhatja magát. Tudta, hogy a dolog valóra váltásához valamit neki is tennie kell. Továbbra is alvást színlelve előbbre csúszott az ülésben, hogy miniszoknyája felcsússzon annyira, hogy combjai egészen a bugyijáig elővillanjanak
Már elhagyták Parádot, az út kezdett felkanyarodni a hegyre. Forgalom alig volt, így Gábor egyre gyakrabban pillantott alvó útitársára. Ágit most még kívánatosabbnak látta, mint máskor. Szoknyája a kocsi mozgásától még jobban felcsúszott és időnként már kivillant alóla hófehér bugyija. Ettől olyan izgalomba jött, hogy alig tudta türtőztetni magát. Aztán csak nem bírta tovább. Úgy tett mintha véletlenül nyúlna a sebességváltó mellé, és rátette kezét Ági combjára. Az addig összezárt combok megrándultak, de Ági szemei csukva maradtak. Visszarántotta a kezét, várt néhány pillanatot aztán megismételte. Miután most sem tapasztalt elutasítást, egy kicsit feljebb, csúsztatta tenyerét a combok közé.. Érezte a bőr bársonyos simaságát, melegét. Óvatosan tovább csúsztatta kezét, míg el nem érte azt a pontot, ahol a combok egymáshoz értek. Ekkor Ági váratlanul a combjai közé szorította a kezét, és még mindig behunyt szemmel azt mondta:
- Talán jobb lenne megállni mielőtt összeütközünk valakivel.
Gábor a meglepetéstől szólni sem tudott, de lassítani kezdett, és amikor Ági kezével egy erdei földútra mutatott, hogy oda forduljon be Gábor sietve és kérdezés nélkül behajtott az erdőbe. Az erdőben, egy kis tisztásnál Ági leállíttatta vele a kocsit.
Bármennyire várta is Ági, hogy Gábor kezdeményezzen, mégis váratlanul érte a combjának érintése. De sikerült úgy tennie mintha az nem ébresztené fel. A combját félénken végigsimító kéz nagyon izgató volt. Szívverése felgyorsult, lélegzete elnehezült. Türelmetlen vágy fogta el. Kívánta a szeretkezést de egy kicsit félt is attól, hogy életében először egy idegen férfi fogja ölelni. Azt előre elképzelte, hogy ha sor kerül a szeretkezésre, akkor az a kocsiban fog történni. Még sohasem szeretkezett autóban, de tudta, hogy az ülést fekvő helyzetbe lehet állítani. Amikor aztán a szűk helyen, az ülését hátradöntötte, megfogta a váratlan fordulattól lebénult Gábor kezét, és visszahúzta a combjai közé.
Gábor teljesen megzavarodott. Egyszerűen nem értette mi történt és nem merte elhinni, hogy Ági nem játszik vele. Tétován, még mindig tartva a visszautasítástól, újra kezdte a simogatást a combok belső oldalán. A bársonyos, sima bőrű combok most teljesen megnyíltak, szabad utat engedtek kezének. Keze hamarosan újra a combok találkozásához ért. Növekvő izgalommal simogatta a kis nadrágon át Ági izgalomtól nedvesedő ágyékát. Ági elfúló lélegzettel megszólalt:
- Mire vársz, húzd már le a bugyimat, itt az alkalom, hogy betartsad az ígéretedet
Kapkodó ügyetlenséggel húzta le az aprócska nadrágot, amihez Ági, a csípőjét megemelve, segítséget nyújtott. Végigsimította Ági ágyékát, keze a gesztenyebarna puha, göndör szőrzetet érintve megkereste az alatta rejtőző nedves és meleg kis hasadékot. Ujjával behatolt a résbe, először csak egy kicsikét aztán egyre mélyebben. Ügyködését Ági egyre erősödő lihegése és testének remegése kísérte. Ujjával addig izgatta csiklóját, míg egyszer csak Ági összezárta combjait és Gábor kezét rabul ejtve azt suttogta:
- Gyere már.
Nyomatékul megfogta a férfi farkát a nadrágon keresztül. Türelmetlenül várta, hogy a férfi szabaddá tegye a ruhán keresztül oly nagynak és keménynek érzett szerszámát, és végre magáévá tegye. De Gábor a szűk helyen sehogy sem tudott a lábai közé jutni, mert az ügyetlenül lehúzott bugyi összefogta Ági bokáját. Aztán végre a puncijánál érezte a forró lüktető farkat és abban a pillanatban elélvezett. Orgazmusa közben érzékelte, ahogy a vastag és kemény fasz egyre mélyebbre hatol a pinájába. Egész testében remegve, lihegve, aprókat sikoltva fogadta a férfi gyors lökéseit. A belsejét feszítve kitöltő fasz hirtelen még jobban megduzzadt és több hullámban ontani kezdte magját hüvelyének legmélyére, úgy érezte egyenesen a méhébe. A gyönyör úgy rázta meg testét, mint egy földrengés, combjaival a férfi derekát, karjaival a nyakát szorította vadul, miközben artikulálatlan hangokat sikoltott a fülébe.
Gábor, Ágihoz hasonlóan, már a behatolás pillanatában a csúcson érezte magát, amit még jobban fokozott benne a nő orgazmusa és az tudat, hogy végre, sokévi vágyakozás és várakozás a magáévá tehette őt oly Ezért aztán néhány gyors lökés után nem tudta tovább visszatartani magát, nagyot nyögve ő is elélvezett.
A gyönyör hullámai lassan csendesedtek el. Sokáig feküdtek lihegve, egymást átölelve, az átélt gyönyörteljes izgalomtól remegő-vibráló testtel, a szűk és kényelmetlen ülésen.
Gábor kicsit csalódott volt, az első szeretkezés gyors lefolyása miatt. Még fel sem tudta igazán fogni, hogy mi történt és már vége is volt. Ágit nézte, aki behunyt szemekkel, még mindig kapkodva vette a levegőt. Gábor érezte farkának ernyedését és fel akart kelni, de Ági szorosan magához ölelte és visszatartotta. Két kezébe fogta Gábor fejét, és hosszan megcsókolta a száját. Amint megérezte az ajkai között a szájába bújó apró nyelvet, Gábor újra izgalomba jött. Miközben a csók egyre forróbb és hosszabb lett, Ági hüvelyének ütemes összeszorításával serkentette merevedésre a pihenő hímvesszőt, és az hamarosan ismét keményen feszült Ágiban. Gábor élvezettel nyugtázta Ági hüvelyének izmos és szűk voltát, de Ági is elégedett volt Gábor méretével és tettrekészségével. Most már nem kapkodtak. Igyekeztek a szűk helyen minél kényelmesebben elhelyezkedni. Ági elrendezte maga alatt szoknyáját, helyet keresett lábainak a műszerfalon Egymáshoz forrt ajkakkal lassan mozogni kezdtek. Gábor előre - hátra mozgását Ági csípőjének körözése és ellenlökései egészítették ki. Ez a mozgás fokozatosan gyorsult, a lökések erősödtek majd, amikor már majdnem elélveztek, megálltak. Egymás szemébe nézve, gyengéd csókokat váltottak, időnként megszakították a mozgást, aztán újra nekilendültek. Mindketten a gyönyör legteljesebb átélésére törekedtek. Gábor élvezte az oldalát szorító combok simaságát, melegét, az egyre síkosabbá váló punci, forró, szorító lüktetését. Ági izgalmát szinte az önkívületig fokozta a belsejét teljesen betöltő és keményen feszítő fasz erőteljes mozgása. Nem siették el a beteljesülést, a lehető leghosszabb ideig akarták élvezni a szeretkezést. Az autóülés nyújtotta szűk hely, korlátozta ugyan mozgásukat, Ági többször beleverte lábait a műszerfalba és majdnem kirúgta a szélvédőüveget, de a felfokozott izgalom miatt ezt észre sem vette. Légzésük egyre nehezebb lett, lihegve kapkodták a levegőt, Gábor férfias nyögései és Ági gyors sóhajokkal vegyes apró, kéjes sikolyai egymásba olvadtak. A tempó felgyorsult, az addigi lassú és gyengéd ritmikus mozgást, gyors és erős lökések váltották fel, a kocsi rugózott alattuk, Kati elakadó lélegzettel még gyorsabb, keményebb lökésekre bíztatta partnerét aztán testét ívben megfeszítve, heves remegéssel hangosat kiáltva elélvezett. Orgazmusának hevessége hatott Gáborra is, aki látva, hallva és érezve Ági gyönyörét nem tudta tovább tartani magát, hangos nyögésekkel megöntözte Ági pináját. Egymást szorosan átölelve, egymáshoz tapadt ajkakkal maradtak, míg lélegzésük, szívverésük vissza nem tért nyugalmi állapotába.
Később a kocsiból kiszállva cigarettára gyújtottak és beszélgetni kezdtek. Gábort kíváncsi volt, mi történt Ágival, hogy a sokévi elutasítás után ma mégis az övé lett. Ági mosolyogva azt mondta, hogy már hosszú ideje készült erre de neki idő kell, míg elhatározását valóra váltja. Bevallotta, hogy szándékosan ült a kocsiban úgy, hogy cselekvésre ösztönözze Gábort, és nagyon örül, hogy ez sikerült. Őszintén elmondta a férfinak, hogy szereti, de ez nem szerelem, amit érez, csak már nem akar hűséges felesége lenni a férjének.
Gábort kielégítették Ági szavai. Nem titkolta, hogy tetszik neki a változás, amit tapasztalt és elmondta, hogy neki elég, ha Ági szereti őt és máskor is lefekszik vele.
Ági kacér mosollyal megkérdezte, hogy ennyi elég is volt mára belőle? De a választ meg sem várva kigombolta blúzát és megmutatta melleit a férfinak. A lenyugvó nap utolsó sugarainál feltáruló gyönyörű, mellek látványától Gábornak elakadt a szava. A kocsiban szeretkezve teljesen megfeledkezett róluk, és most megbabonázva nézett a lányosan feszes mellekre, a halványpiros udvarukból kiugró mellbimbókra. Ági a melléhez húzta Gábor fejét, aki önfeledten, növekvő izgalommal csókolni kezdte őket. Ettől Ági izgalma is fokozódott, légzésének üteme gyorsult. Lehúzta Gábor nadrágján a cipzárt, belenyúlt és kivette a farkát. Az autó csomagtartójának támaszkodva arra félig felülve fogadta magába Gábort. A kocsi lágyan, de egyre gyorsuló tempóban rugózott alattuk. Gábor nyakát ölelve, combjaival a derekát kulcsolva, igyekezett minél mélyebbre segíteni a keményen öklelő rudat. A gyönyörtől elhomályosuló szemével észrevette, hogy a tisztás szélén két fiatal gyereknek látszó alak nézi őket, de most ez sem tudta zavarni, levegő után kapkodva, zihálva élvezte a hímvessző ritmikus mozgását, erősödő lökéseit, érezte lüktetését, aztán az ondó belövellését hüvelyébe. Remegő lábakkal, nyöszörögve, levegő után kapkodva, kiszáradt ajkait nyalogatva élvezte az újabb orgazmust. Egymást átölelve álltak a kocsinak támaszkodva, míg izgalmuk lecsillapodott, és újra normális lett légzésük, pulzusuk. Ági a fák felé nézett, de a leskelődőket már nem látta.
Csak ekkor jutott Gábor eszébe, hogy a nagy izgalomban megfeledkezett a védekezésről és Ágit sem kérdezte meg előre, vajon szed-e fogamzásgátlót. Amikor aggodalmát elmondta Ági is megijedt, mert bizony az utóbbi néhány hetet kihagyott a szedéssel. Gyorsan utánaszámolt és arra a nyugtalanító következtetésre jutott, hogy éppen a legkritikusabb napokban van, így igen nagy a valószínűsége annak, hogy következményei lesznek az elmúlt gyönyörű perceknek. De aztán elhessegette ezeket a gondolatokat és újabb szeretkezést kezdeményezett.
Gábor nem ismert rá a korábban olyan tartózkodó, a férfiak közeledését mereven elhárító nőre. Teljesen meglepte és felizgatta Ági gátlásoktól mentes odaadása, különösen, amikor arra kérte őt, hogy most hátulról tegye magáévá. Amíg ő ezen álmélkodott, Ági a kocsi csomagtartójára hasalva, terpeszbe állt, felhúzta ruháját a derekára és várta Gábor a behatolását. Az erősödő sötétedésben hófehéren világító, izgató kerek fenekek láttán Gábor nem habozott. Egyetlen gyors és kemény lökéssel tövig nyomta be farkát, és rögtön keményen öklelni kezdte. Ági nyögött, jajgatott, kapkodta a fejét, nyelvével kiszáradt szája szélét nyalogatta, remegett egész testében de közben elfúló hangon bíztatta Gábort, hogy még keményebben és gyorsabban bassza őt. A csomagtartón hasalva, az erős szürkületben ismét látta, de most már közelebbről a két bámészkodó gyereket. Még kerekre tágult, csodálkozó szemük is kivehető volt. De mire vége volt ismét eltűntek. Most is egyszerre élveztek el, hangos nyögések és sikolyok között.
Még kifújták magukat, és rendbe szedték ruházatukat, aztán elindultak hazafelé. Útközben nem sokat beszélgettek, mindketten elmerültek gondolataikban. Gábor gondolatai még mindig a számára teljesen új Ági körül forogtak, aki viszont teljesen kielégült volt és elégedetten állapította meg, hogy a Gábor megfelelt hírének. Életében először csalta meg a férjét, és legkisebb lelkiismeret furdalása sincs a történtek miatt. Másnap és a további napokon is a munkahelyükön mindketten igyekeztek úgy viselkedni, mintha nem történ volna köztük semmi az előző este.
Gábor még napokig azon csodálkozott, hogy mennyire megváltozott Ági az egri kirándulás óta. De nem tudta rávenni újabb szeretkezésre mert Ági, illúzió rombolónak tartotta az íróasztalon való szeretkezést. Végül Gábornak támadt az az ötlete, hogy hét végén menjenek el a Visegrád melletti nyaralójukba, ahol zavartalanul tölthetnének el két napot. Katinak tetszett az ötlet, és elfogadta a meghívást.
De ez már egy másik történet
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa