Yani91 - Tudás megszerzése
Fizetség 1(rész
Fizetség.
Sziasztok a nevem Emma 27 vagyok, ezt amit most leírok nektek kalandjaim sokasága lesz.
Nem vagyok szokásos lány ezt már sokan mondták.

A barátaim elakartak menni egy nagy buliba ami innen jó messze van, gondoltam miért ne mulassak végre úgy mint egy tini. Ezért előzőnap összepakoltam csak ruha meg a samponom volt, de nem vittem fehérneműt.
Másnap 9kor találkozó volt a kocsinál, mindenki ott volt csak 4en mentünk. Mikrobusszal mentünk, nagyon sok sör volt bepakolva mikor megláttam elsem akartam hinni hogy ennyiünk táskájában ennyi sör van.
-Na mindenki beszállás.- Szólt a sofőr és mind a négyen beültünk és elindultunk, nagyon izgatott voltam vajon milyen lesz majd a buli. Mikor még nem is indultunk előkaptunk egy egy sört és elkezdtünk inni. Mit ne mondjak én hamar betudok rúgni ezért én olyan 2 doboz után kész vagyok, alig végeztem az elsővel már odajött az egyik srác és levette rólam a pólót de ugy terveztem hogy az utazás alatt sok idegen pasival fekszem lesz. De nem bántam.
-Na megdugsz?- Kérdeztem rá és láttam hogy a másik kezével pedig a nadrágját tolja le, elkezdtem letolni a nadrágomat és egyszer csak arra kapom fel a fejem hogy odajön hozzánk egy másik srác és ő rajta már nem nadrág majd megfogta a fejemet és megcsókolt szájon nagyon jól esett. Eddig a pasimon kívül nem csókolt meg senki, majd felültem a srác ölébe és a farkát a puncimba dugtam ami azóta tocsogott és elkezdtem lovagolni nagy volt a farka ami nagyon furcsa volt de egyben mámorító is volt. -Gyerünk, ez az.- Jó érzés volt hangot kellet ennek adnom. Közben a másik meg a seggemhez tette a farkát és belém nyomta ami nagyon furcsa volt mert még nem volt ott addig farok nagy iramot diktáltak mind a ketten nem tudtam eldönteni hogy vajon melyikre koncentráljak. Egyszer csak a kezembe egy doboz sört kaptam és inni kezdtem nagyon jól esett majd visszaadtam és letették a puncimat baszó teleélvezett én meg után na élveztem el. Majd a seggemet baszó élvezett tele, amikor mind a hárman kiadtunk mindent Amikor a seggemet baszó végzett kivette és a számba rakta én meg lenyaltam róla mindent -Ohhh, ez remek volt.- Aztán elment lejöttem a másikról és ő neki is megtisztítottam. -Nagyon jó volt. Mit szolnál ha leszopnál?- Vállat vontam és elkezdtem leszopni a férfit nagyon rég nem szoptam le senkit, gondoltam miért is ne nem oszt nem szoroz. A kezével éreztem hogy simogatja seggemet és az ujját dugja be nagyon jól esett és nagyobb iramra kapcsoltam -Hagyd abba.- Amikor szolt akkor abba hagytam és felnéztem pedig már kezdtem bele jönni, -Gyere ülj bele.- Megfogta a kezemet és felsegített és beleültetett én élveztem az utazást és az hogy végre nem csak a pasim törődik velem. -Gyerünk csináld.Mutasd meg nekem mire vagy képes.- Erre a szóra megfogta a derekamat és elkezdett rajta rugóztatni, nem tudom hogy mennyi időre rá beleélvezett a seggembe sírni tudtam volna a gyönyörtől de rá dőltem és helyette meg köszöntem neki. Majd nem sokra rá lemásztam róla és elaludtam.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa