Yani91 - Tartozás (2)
buli
Tartozás (2)


Most elmesélem a következő napot. Remélem, hogy tetszeni fog majd, mint az előző.

Átmentem egy kicsit korábban olyan nyolc körül, - Szia. Nagyon örülök, hogy ilyen korán átjöttél, gyere be. – Majd beinvitált és bementünk a nagyszobába. – Itt vetkőzz le. – Levettem magamról minden ruhát majd kimentünk a hátsó udvarba. Kint volt egy asztal, majd odamentünk és kaptam egy nyakörvet.
- Na, elmondom, hogy ma kutya ként kell viselkedned. Négy kéz láb kell mennem és a fánál szabad pisilned, ja és ne aggód ma nagyon meg leszel, baszva. Ja és ma nálam alszol – Mikor már mindent elmondott a hátsó kapun bejött 5férfi és mindegyik odajött hozzám, - Ó, de jó kis ribancal fogunk ma foglalkozni. – Mindegyik a mellemet fogdosta és az egyik meg a popómba nyomta az ujját majd ez egyik letérdelt hozzám és a pinámba nyomta három ujját. – Uraim. Elsőnek tessék levetkőzni és azután lehet vele is foglalkozni. – Mikor mindegyik elmentek az asztalhoz ledobálni a ruháit én meg teljesen beindultam.
Nem kellett sokat várnom visszajöttek és mindegyiknek állt a farka rendesen. Előre állt az egyik majd és a számba nyomta a farkát, elkezdtem szépen ütemesen leszopni mikor az egyik mögém állt és fe emelte egy kicsit a popómat és a pinámba lökte a farkát ami addigra tocsogott, majd elkezdett erős iramban baszni engem. Majd mikor már az egyiket alaposan leszoptam kivette a farkát a számból és a másik férfi nyomta a számba a farkát. Éreztem, hogy hamarosan én is el fogok élvezni ennyi fasz után, ami én örömömet, teljesíti, először a pinámat dugó élvezett tele. Majd utána sorozatban a többi, miután minden egyik a kiadta magából még ketten jöttek hozzám és még mind a hármat sorozatban leszoptam mindegyiket egymás után. Nem sok kellett és megint csak sok geciben fürödhettem – Látom, kislány tudod, hogy mi a dolgod. – Majd megsimogatta a fejemet és elém lépett majd elkezdtem neki szopni a farkát, - Na, na, nem ezt szeretném. – Erre kivette a számból majd odavitt az asztalhoz és rádöntött és elkezdte nagyon erősen meg baszni a picsámat, közben mindegyik neki szurkolt és boldog voltam, hogy ennyi ember látni akarja, hogy szét kúrnak. Nem is kellett sok és felemeltem a lábaimat és úgy dugott tovább ez volt szó szerint az utolsó csepp, és hangot nem kímélve élveztem el abban a percben. Éreztem, hogy abbahagyva dugásomat, - Na, milyen volt? – Kérdezte nagy mosollyal. Mikor alaposan kilihegtem magam válaszoltam is. – Nagyon jó volt. Folytassad. – Majd mikor már megnyugodtam újra elkezdett bennem dolgozni nagyon jól esett nem sokra rá ő is elkezdte szaporán venni a levegőt majd egy nagy lökéssel tele is élvezte a szűk puncimat. Majd mikor már éreztem, hogy a farka remegése abba hagyódik, akkor mögém állt a másik az meg a picsámat célozta meg.
– Látom kedves, hogy tele vagy már gecivel. Akkor nem baj, hogy egyel több vagy kevesebb. – Erre benyomta a farkát ami nagyon is példányos volt, mikor elkezdett bennem mozogni éreztem hogy a zacsija a pinámhoz ér. Nagyon olyan érzés volt minden lökés mintha két farok dolgozna bennem. Láttam, ahogy a többiek körülöttem verik a farkukat, közben mindegyik elmondott mindennek.
Majd sorozatban élveztek a fejemre, meg a hátamra, miközben mindenhova ment a testemre majd nem sokra rá teleélvezte a picsámat, éreztem hogy én is elfogok megint csak élvezni de nem bántam egyszerre élveztünk el teljesen káó volt nekem. Én ott abban a percben semmit nem tudtam tenni csak feküdtem, majd mindegyik odajött és a farkát a hajamba törlik és elmentek.
- Váó. Látom nem sajnáltak, remélem, hogy van kedved pihenni, mert majd még egy 1óra múlva megint jönnek még. –
Remélem tetszett majd akkor elmesélem a többit is.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa