Orália - Reggeli gyorsdugás
Még hogy nem lehet szuper egy gyors numera! ÁÁÁÁHHH!... Dehogynem!

Ma reggel, amikor ébredezett a férjem, úgy mocorgott, hogy minél közelebb férkőzhessen hozzám. Én az oldalamra fordulva aludtam, de ekkor már nekem is tovaosont az álom a szememből, ám nem mozdultam, hagytam, hogy azt higgye, még alszom.

Egyre közelebb nyomult, közben a popsimhoz dörgölte kőkemény farkát... Erre már én sem tettem, hogy nem veszek róla tudomást, halk sóhajjal jól bepucsítottam neki. Több se kellett, látta, hogy vevő vagyok a dologra, azonmód becsúsztatta a kezét a hálóingem alá, és simogatni kezdte gömbölyű fenekemet.

Majd -mivel mindig bugyi nélkül alszom- beljebb is tapogatózott és nagy örömmel konstatálta, hogy olyan nedves vagyok, szinte vizes a lepedő alattam. Hát persze hogy az voltam, hiszen már előre izgatott a gondolat, hogy ebből óriási dugás lesz! Még jobban hátradomborítottam a seggem, a bal combomat kicsit meg is emeltem, hagy férkőzzön még beljebb. Több se kellett, hamarosan a puncimba csúsztatta az ujját, mire én hangosan felnyögtem... Ekkor már felé fordultam és mosolyogva hagytam, hadd fordítson a hátamra, majd széttárt combjaim közé térdepelt.
A vesszeje úgy meredezett, hogy öröm volt nézni! Közelebb vont magához, a csípőmet megemelte kicsit és el kezdte a kedvenc játékunkat, a picsi-pacsit... A farkát a tövénél jól megmarkolta és a szétnyílt, kéjvágytól lucskos pinámat ütemesen paskolgatta a hatalmas szeszámával. Imádom ezt, csattog-cuppog rendesen, már a hallatára majd elélvezek... Főleg, amikor közvetlenül a csiklómat paskolgatja, jó gyorsan, ám nem erősen, na, az csodás tud lenni. Ilyenkor már el szoktam élvezni, de most azt kívántam, sokáig tartson ez a pacsizás!

A combjaimat úgy széttártam, ahogy csak bírtam, a szeméremajkaimat meg alaposan széthúztam neki, lássa is, mit csinál... Na, ezt meg ő imádja rettentően, szinte izzik a szeme, ahogy nézi a vöröslő makkját a bemenetnél táncolni, meg a csiklót rezegtetni... Ilyenkor úgy érzem, egyetlen egy hatalmas PINA vagyok csupán, de iszonyatosan lángoló, tüzelő, felizzott pina. Mennyei érzés tudni, hogy előbb utóbb ez a pacsi úgy folytatódik, hogy egy óvatlan pillanatban bedöfi a hüvelyembe a méretes dorongot, ilyenkor nem is kívánom a finomkodó szexet, azt kívánom, hogy szinte felnyársaljon, a méhemig döfje belém, hogy szó szerint széjjelbasszon! Nem is csalódtam még soha benne, most is úgy járt ki-be bennem a dugattyú, majd leszakadt az ágy... :)

Mivel a csiklóm már kellőképpen duzzadtra lett pacsizva, ilyenkor már maga a dugás is olyannyira élvezetes, hogy pár perc heves döfködés után óriási orgazmusom lett... A hüvelyemmel szorítottam és a pulzáló lüktetések nyomán, amit belülről érzett, ő is egyre hevesebben mozgott, a farkát ütközésig nyomva minden egyes lökésnél, a heréit a seggemen éreztem csapkodni, a szemében már láttam a ráboruló öntudatlanságot... Ilyenkor szeretem neki kéjesen mondogatni: -Gyeree, gyere, GYERE, élvezz belém! Gyere, spricceld tele a pinámat, töltsd teli, etesd meg az éhes kis muffot.. AGGYAD NEKÍÍÍÍ!!! Ne sajnáld!-
Ezekre a szavakra még jobban begerjed és elemi erővel robban fel a husángja, hatalmasakat lövellve az izzó puncimba... Érzem a forró gejzírt, ahogy elönt belülről... érzem, ahogyan rángatózva buggyannak ki belőle az utolsó cseppek is... De akkor már rám borul, szorosan ölel, csókol...
Sokáig így maradunk (főleg, ha megtehetjük, mert hétvége van), és csak akkor válunk szét, amikor már ernyed a keménysége és szinte magától cuppan ki a jóllakott pinámból.

Aztán összebújva még sokáig heverészünk, élvezve azt is, hogy nem kell rohanni, kapkodni, útrakelni...

És bár az egész nem tartott vagy 10 percig, de istenemre mondom, ezek a hétvégi reggeli kefélések a legjobbak a világon!!! :)


Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa