Marianna - Erőszak
Üzemorvosként dolgozom. Pénteken egyedül rendeltem, asszisztensnőm szabadnapos volt. Két bejelentett betegem, egy testvérpár Atesz és Laci. két húsz év körüli sportos srác. Éves kontrollra jöttek. Ismertem, sőt tegeztem Őket.

Gyertek be, megvizsgállak benneteket. Vetkőzzetek le alsónadrágra.

Mindketten levetkőztek, de nem volt rajtuk alsó.

Ne hülyéskedjetek! Ez valami vicc? Nem hordatok alsót?

Atesz hozzám lépett és egyik kezével befogta a számat, másikkal a köpenyem alá a bugyimba nyúlt. Laci elkezdte kigombolni a köpenyem gombjait és vállamon hátrahúzva a földre dobta. Nem tudtam szólni, csak nyüszítettem. Atesz a picsámba nyúlt és erővel betolta két ujját száraz vaginámba. Laci levette melltartómat, majd szinte tépve, lehúzta bugyimat. Már biztos voltam benne meg fognak erőszakolni.

Ha csendben maradsz, elengedem a szádat. Ha nem, bekötjük.

Bólintottam és elvette kezét ajkaimról. Felfektettek a vizsgáló asztalra. Laci fasza már állt. Fejem felől fölém hajolt és bedugta a számba. Nyelvemet makkja alá szorítottam, és elkezdtem szopni a faszát. Atesz széthúzta a lábamat és picsámba nyalt. Kezével saját farkát verte. Amikor mindkét fasz már vörös volt felállítottak és előre rádöntöttek az íróasztalra. Laci előröl a számba dugta farkát. Atesz mögém állt és bedugta kemény faszát már nedves picsámba. Hátulról kezdett el baszni. Lökéseitől a mellemen meg-megcsúsztam, ekkor Laci farka a torkomig hatolt. Atesz egyre gyorsabban baszott és nyögött mögöttem. Egyszer csak hirtelen kikapta faszát a picsámból. Félrelökve Lacit elém lépett és betolta farkát a számba. Majd éreztem a meleg ondó ízét, mely fasza mellett folyt ki számból, ajkaimon. Laci közben mögém ment és betolta farkát a hüvelyembe. Gyors lökésekkel kezdett kúrni. Atesz felnyögött, ahogy faszára tolt bátyja. És nem lankadó faszát beljebb tolta számba. Egyre gyorsabban és keményebben baszott Laci hátulról, néha nagyot ütve a seggemre. Majd hirtelen kikapta a farkát elém lépett és most Atesz helyett Ő dugta a számat. Néhány lökés után belém élvezett. Kivette faszát ajkaim közül és arcomhoz verte.

Még nem végeztünk, szólt Atesz. Most megmutathatja a doktor néni, hogy mit tud.

Letérdepeltettek a földre és elém álltak. Egy-egy kezemet lankadó farkukra tették. Kezdtem verni azokat. Gyorsan ütemesen. Tíz-tizenkét lassú és hosszú húzás után ugyanennyi rendkívül gyors rántást végeztem. Az első sorozat után már ágaskodott mindkettő. Két percig ha bírták. Először Atesz, majd Laci farka lövellt ki. Mindketten mellemre élveztek.

Fáradtan dőltem hátra. Ők felöltöztek, húsz-húsz ezer forintot dobtak az asztalra és elmentek. Ott maradtam a padlón meztelenül, gecibe fürödve. Többé soha nem láttam Őket.


Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa