at gamble - swingerbe esve
swingerbe esve
6 éve vagyunk házasok, és úgy döntöttünk, hogy a feleségemmel kicsit felpörgetjük az intimitást, de mindketten hűségesek akartunk maradni. Swingerklub? Miért is ne. Úgy döntöttünk, hogy szétnézünk, de csak „mindent a szemnek és mindent a kéznek”, de semmi mást.
Találtunk egy jónak tűnő helyet, ahol aztán a bárban ücsörögve moziztuk a körülöttünk lévőket. Egy pasi odalépett mellénk, és kezét a kedvesem lábára téve rendelt egy italt, és közben rám nézett, hogy zavar-e a mozdulat. Persze, ezt vártam, bátorításként kedvesen ráköszöntem, és belekortyoltam a boromba. A srácon csak egy boxer és egy trikó volt, a párom keze pedig, a fiú karját simította végig, jelezve, hogy nincs ellenünkre a közeledése. Ő sem volt egyedül, egy másik fiú, és két lány társaságában érkeztek együtt. Kellemes beszélgetés mellett végig a feleségem combját simogatta, egyre feljebb tolva minijét, amit pont erre az estére vásároltam Neki. Odalépett mellénk a srác haverja és az egyik lány is. A másik fiú a nejem mögé állt, valamit mondott neki, majd lassan elkezdtek smárolni, és a srác végig a testét simogatta annyira, hogy a mini teljesen felcsúszott a nejem derekára, és szabaddá vált gyönyörű tetkója a puncija felett, amit nekem rakott fel még tavaly. Az első fiú eközben a barátnőjével csókolózott de ekkor még az én kedvesemet ujjazta, aki előre csúszva a széken rendkívül élvezte a helyzetet. Két borotvált pasi kényezteti, miközben én vigyázok rá. Tekintete végig rajtam volt, látva, hogy a lányt és a pasiját is simogatom, olyan szépek voltak. Egyszer azt vettem észre, hogy egy pucér lány megölel hátulról, majd kezével a farkam kezdte verni, én hátra nyúlva simiztem a lány csupasz punciját. Ennek a lánynak a pasija pedig az én kedvesem kényeztette, közöttünk egy pár, akik eközben már élvezettel voltak egymásban, a fiú izmos meztelen teste ütemesen mozgott baratnőjével együtt. Kedvesem hátradőlve egy idegen fiatal pasi karjaiban, kéjesen emelgette csípőjét vezetve a srác meglehetősen gyakorlott karját. Közte és köztem két lépés távolság és mégis együtt tartottunk az orgazmus felé. Mikor láttam, hogy kezd rátörni az élvezet, hátrahajlott, tekintetét levéve rólam teljesen a srácba feledkezve csókolva kezdett elévezni, és ekkor már én sem tudtam tovább tűrtőztetni magam, és a mögöttem lévő lánnyal szinte egyszerre élveztünk el mindhárman.
Hihetetlen élmény volt, ez is és ami pár perccel később következet.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa