at gamble - csalás
haver nője
Amióta láttam, hogy élvez el a kedvesem más pasik kényeztetésétől, más nőkben, párokban is a közös élményeket keresem. Az egyik nap összefutottam régi idősebb kollégámmal, aki állandóan más csajokkal volt. Felhívtak hozzájuk egy kávéra, és jó sokat dumáltunk, miközben a barátnője egyfolytában engem heccelt. Mély hangja volt, jó humora, tőlem kb 6-8 évvel idősebb és állandóan úgy tartotta a testét, hogy eszem állt meg tőle. Elegánsan, de mégis kurvásan. Ment a hülyeség, marasztaltak kicsit kajálni is, amikor a haveromnak hirtelen el kellett mennie. Az ajtóból annyit szólt vissza, hogy rögtön jövök nehogy elkezdjetek nélkülem dugni. Először röhögés, aztán kis csönd, majd javasoltam inni valamit. Ekkor kezdődött a gáz. Anett dudorászott, és folyton a pohárba röhögött, ami baromi izgató volt. Tök vékony ruha, alatta kemény cickók. A lényeg, hogy kifolyt a ruhájára a pia, nyomás cserélni. Mikor visszajött egy hosszú póló volt rajt, haját fel akarta tűzni és csattal a szájával kérte: fegítes?
Elébem állt és odaadtam neki a hajgumiját. Ekkor néztünk először úgy egymásra, amiből mindketten tudtuk, hogy ennek dugás lesz a vége. Feltűzte a haját, öntött egy italt nekem háttal állva, miközben a fenekét mozgatva táncolt, majd odalépett mellém és hívott táncolni. Fülembe súgott: nem jön haza. Ahogy átöleltem rögtön smárolni kezdtünk. Direkt nem nyúltam a pólója alá, élvezni akartam, ahogy kezem tapogatja ismeretlen testét. Csókolóztunk egyre szenvedélyesebben, miközben levette a ruháim. Végigsimította az oldalam, éreztem, hogy élvezi, hogy egy vékonyabb pasit fogdos. Közben én is egyre szebb helyeket fedeztem fel a testén. Háttal állt nekem, csípőjét hozzám tolva, hogy kezemmel hasát és punciját érintsem. Benyúlva bugyijába megéreztem fazonos puniját. Közben leállt a zene is, csak a csókok és az érintések neszét lehetett hallani. Lassan a földre kerülve leültettem a fotelba, bugyiját lehúztam, és azonnal átadta magát a kényeztetésnek. Te kurva. Mondtam neki, és lassam csókolóztam a puncijával, miközben hasát és melleit simogattam. Mond még egyszer – kérte. És mondtam és nyaltam, és mondtam és nyaltam. csípője egyre jobban mozgott, majd hirtelen hasát behúzta, és lábaival testem átölelve mélyeket nyögve elélvezett, úgy zihált, és nyögött, amit mindig is imádtam egy nőben. Hirtelen ellökte a fejem, rám nézett, és szinte hörögve mondta, bassz meg. Fölé térdeltem, bevezettem a farkam, amitől csípőét magasra tolta. Vékony derekát átoleltem, miközben Anett végig a seggem markolta, és egyfolytában tolta magába a faszom. Bassz, bassz, bassz. Mondta. Ez annyira felizgatott, hogy 2 perc alatt mindketten elélveztünk. Éreztem, hogy kis pináját telerakom, és a cucc fele így is kiment. Mellé feküdtem, és tovább simiztem a derekát, izzadt hasát, miközben ő a punciját simogatta.
Szerintem pár percet aludtunk, amikor mennem kellett. Tök jót csevegtünk még egy 20 percet, amíg tusoltunk. Majd köszönés és elmentem. Basszus ezt a csajt megdugtam. Mondtam magamban mosolyogva.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa