Yani91 - Naplóm 1-50 részig
2. Adok, kapok.
Már estefelé járt az idő mikor anyámat meg apámat hallódtam, hogy szeretkeznek és odamentem az ajtóhoz és tisztán hallódtam, hogy anyám nyög teljes erejével. Teljesen be voltam nedvesedve. Felhajtottam a szoknyámat és benyúltam a bugyimba és elkezdtem ujjazni magam, amikor nyílt az öcsém szoba ajtaja és nézett engem, hogy maszturbálok a hangokra.
15 éves volt és nézett engem és láttam, hogy őt sem hagyja hidegen a dolog.
Látta, hogy nézem és rögtön más felé kezdte terelni a témát.
- Mit csinálsz itt? – Rendbe szedtem magam majd odamentem hozzá és a pizsama nadrágján keresztül megfogtam a farkát és elkezdtem húzogatni. Kezdte szaporábban venni a levegőt majd elengedtem.
- Na, van kérdésed? – Tettem fel a kérdést kéjesen és neki leesett, hogy mi a szitu megfogta a kezemet és bevitt a szobájába, ami pontosan a szülők hálószobája van és tökéletesen hallatszott minden. Leültem az ágyára majd odaállt elém és láttam a nadrágján hogy áll neki rendesen.
- Told le a nadrágodat. – Szóltam neki és teljesen a meglepetés ült ki az arcára, de megtette, amit kértem és néztem, ahogy az öcsikémnek a farka, mint egy antenna állt.
Elkezdtem a kezemmel simogatni majd előre hátra húzogatni a bőrt, szapora levegő vétel után mielőtt elment volna abba hagytam. Odaemeltem a fejemet és elkezdtem szagolgatni és a nyelvemmel megérintettem és elkezdtem fel-le nyaldosni.
- AHHHH. – Alig hogy végig nyaltam volna megfogta a fejemet és rányomta a faszára majd nem tok rá jobb szót rá szájba baszott. Olyan szorosan tartotta a fejemet, hogy kitérni sem tudtam volna egyre erősebben lelökte a faszát majd egy élvezetes pillanatban a torkomba lőtte a gecijét és szorosan tartotta a fejemet és egy csepp sem jött ki. Néhány perc múlva mikor már végzett kivette számból a faszát körbenyaltam a számat és néztem a tesómat, aki most gyakorlatilag szájba kúrt.
Felhúzta a nadrágját és szégyenkezve nézett rám én meg teljesen vidám voltam, de nem tudhatta meg, felálltam lehúztam megint és elkezdtem kezemmel ingerelni és nem volt sok munkám és már állt is rendesen. Letoltam a bugyimat majd megfordultam és lehajoltam majd szétnyitottam a fenekemet.
- Ha már én is örömet okoztam neked, akkor most TE jössz. Basszál seggbe. –
Odaillesztette derekamra tette a kezeit és belém nyomta egy határozott mozdulattal felsikkantottam, - Igeeeeen!! – Úgy éreztem, hogy ennél jobb soha nem lesz, amikor elkezdett bennem mozogni az teljesen kikészített. Egyre jobban és mélyebbre nyomta nekem, amikor már nem bírtam állva maradni megfogta a kezeimet és úgy húzott magára. Nem sok kellett nekem hogy elélvezzek, de neki sem ezért jó párat még lökött majd levegő kapkodásközben egy hatalmas adaggal ajándékozott meg engem megint.
Lihegve elengedte kezemet én meg megtámaszkodtam az éjjeli szekrényén.
- Ez csodálatos volt. – Mikor kivette lukam tág volt még mindig, leguggolt és szétnyitotta a puncimat elkezdte nyalni.
- AHHH!! – Jobb kezével ingerelte tovább a puncimat másikkal pedig elkezdte feléleszteni a farkát.
Kemény 20 percig csinálta mikor is megint feléledt a szerszáma.
- Jön a következő. – Ezzel felegyenesedett odaillesztette a puncimhoz és belém nyomta teljesen.
- AAAHHHA!!! –
- Remélem, bírod még, mert most egész este keményen meg foglak pakolni nővérkém. –
És betartotta a szavát, szó szerint egész éjjel keféltünk.
Az idő olyan kemény hajnali 1 körül járt mikorra elaludt nem bírtam volna még néhányszor.
Összeszámolva nem gyengén 8szor csináltuk.
- Jézusom, hogyha felnő hihetetlen szerető lesz majd. -
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa