angelmann - Más
nem mindennapi,,talán..
Talán megtörtént,talán nem..
Gábor lassan ballagot hazafelé a szitáló esöben,nem sietett,hiszen minek is,,taxit nem sikerül fogni e késöi órában, a fönök túlóráztatta,holnap péntek,igy nem annyira zavarta a kései séta a langyos esöben.
-Szia Gábor!-hallotta a háta mögül.
Ismerös nöi hang volt..hátrafordult.
-Szia kriszti! -Ismerte fel a megszólitó hölgyet.apai ágon az unokatestvére volt. Pontosabban,unokahuga,mert gábor a 35.évét tapossa, az unokahug meg most van a 30.ban.
-Szia kriszti!-ismerte fel örömmel.-Gabi,ezer éve nem láttalak,,-valóban,reagálta le Gabi. nem ugrassz föl hozzánK anyu is biztos szives látna..?
-Miért ne,válaszolta Gabi,holnap hétvége,ráérek!
Közel voltak Krisztiék lakótömbjéhez,igy a régmulton beszélgetve hamar felértek.
-Anya,vendéget hoztam-rohant be örömmel Kriszti.A kora esti órában is fitten és nagyon csinosan jött ki a konyhábol Kriszti mamája,aki a 45 éves korában feltünöen csinos volt.
-Gabi! kiáltott fel-hát te hogyhogy erre jász? kérdezte.
Gábor elmesélve a történetet a találkozásról,beljebb ment a nappaliba,és az invitálásra helyet foglalt.Nagyon csinos,és szexi volt az anya,lánya,,eszébe jutott,hogy fiatal korában sokat fantáziált róluk,hogy szexel velük,és olyankor mindig maxturbált.Az emlékekre merevedése lett,zavartan ült,nehogy észrevegyék a kidudorodo férfiasságát.
-Remélem,itt töltöd az estét,éjszakát,? - kérdezte kriszti mamája,Klaudia.Csak nem fogsz tovább gyalogolni ebben az esöben?
-Esetleg hihatok taxit,szabadkozott Gábor, -de a szive mélyén szivesen maradna,gondolta,,
-nem mész sehová! jelentette ki klaudia!
-akkor én megyek fürödni,állt fel Kriszti,-majd utánna beszélgetünk!
kisétált a nappalibol,Gábor megigézve nézte a feszes,ringó posit, a fehér nadrágban.Klaudia mosolyogva követte Gábor tekintetét.Hamar végzett Kriszti,Gábor bánatára,mert kijött a fürdöböl,de csak egy tangában,és őrült szexin.
-Lányom!-Szólalt meg klaudia- a vendég elött,ráadásul az unokatesó elött nem szégyeled magad?
közben mosolygott,mintha sejtette volna,hogy ez fog történni,,
-Mindig pucérak vagyunk fürdés után-Szabadkozott a mama.-Remélem,nem vagy szégyenlös,mert neked sem tudunk pizsamát adni,-nevetett kacéran kriszti-mehetsz is fürdeni,törölközöt találsz a szekrényben.Zavartan állt fel,és indult a fürdöszoba felé Gábor,gondolta,lesz,ami lesz,hiszen erröl a meztelenkedésröl is sokat ábrándoztt.


Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa