angelmann - más
nem mindennapi:2
izgatottan fürdött,érezte,van körülöttük a levegöben valami..teljesen izgatott volt,a farka keményen meredezett,izgatta a gondolat,hogy mit fog szólni a két hölgy,ha meglátják,,abba bele sem mert gondolni,hogy elutasitóak lesznek,azt a szégyent nem tudná elviselni.
Törülközöt rátekerte a derekára,ugy lépett ki a nappaliba. A két vendéglátó kiváncsian,és mosolyogva nézett rá.
-Nocsak,-szolt mosolygva a mama-,minek az a törülközö,ugyis látjuk,hogy valami áll alatta!ne szégyeld,,nézd,kriszti sem szégyenlös.A megszólitott mosolyogni kezdett,és lassan levette a bugyiját.-Igy már te is leveheted a törülközöt,szólalt meg.Gábor szégyenlöség nélkül dobta le a textilt,láthatóvá téve a meredö faszát.
-Nagyonszép,-szolt a mama,-ezt nem szabad eltakarni! én az elöbb fürödtem,azért öltöztem fel,hallottam,hogy kriszti nem jön egyedül!Odalépett Gáborhoz,belenézett a szemébe,és megfogta a farkát,halkan sóhajtva. Gyere kriszti,ne hagyjuk örizetlenül,szólt,majd Krisztinek átadva a meredö faszt,lassan vetközni kezdett..kriszti lassan huzogatni kezdte,figyelve Gábor sóhajait.-Ma nem alszunk sokat,ugy veszem észre,ezt a faszt le kell ápolni,-jegyezte meg,miközben levette a bugyiját is. Mindketten borotválják a puncijukat,és nem is régen,mert még nem voltak picit sem szőrösek,állapitotta meg magában Gábor.Nem nagy,tökéletes cicijeik voltak,ha lehet,akkor még jobban állt a farka.Klaudia odahuzta a melléhez a fejét-ne legyél szégyenlös,engedd el magad,itt mindent lehet,de semmit nem muszáj!jegyezte meg Klaudia.
-Nehogy kiverd a faszát!-szolt rá Krisztire- azzal még ráérünk!Gábor megmarkolta a feszes,kemény segget,magához huzta,másik kezével benyult a combja közé,finoman megérintve a már teljes lucskos pinát.Klaudia halkan felnyögött,mire kriszti abbahagyta a fasz verését.
-Igyunk valami lazitót,szol,és választ sem várva a bárpulthoz lépve,kitöltött három konyakot.Gábor felbátorodva nyult egyszerre a két pinához,tövig benyomta az ujját.Picit mozgatta bennük,majd kihuzta az ujjait,és lenyalta róluk a pinalevet,finom ize volt..
-Forduljatok meg,fogjátok meg a pultot,-szól. a hölgyek összemosolyogtak,és szót fogadtak.Elöször klaudi fenekét huzta szét,elöször csak finoman,majd erösebben megnyalta a seggét.Átlépett a lányhoz,maj vele is megtette,,finom,illatos volt,ovatosan nyalogatta a záróizmokat.Halk nyögésekkel nyugtázták,hogy nem esik neki rosszul.felegyenesedett,megnyálazta a két mutatóujját,és ovatosan benyomta a seggükbe.
-HÉÉ- szolalt meg meglepetten Kriszti- rögtön a seggünkbe? semmi elöjáték?igy mostmár seggbe is kell basznod bennünket!nagyon ne tágits ki,érezni akarom a faszod feszitését! Hátranyult,elmarkolta a faszt,az teljes 18 centijével simult a markába.
-Ez hirtelen volt! - szolt klaudia-nem mintha ellenemre lenne,de te mit szólnál,ha mi dugnánk az ujjunkat a te seggedbe ilyen hirtelen?
Gáborelmosolyodott,nem gondolta,hogy ilyen szerencséje van,régóta szerette volna,ha megujjazza,vagynetalán ki is nyalja egy csaj a seggét,,-Gyere,ujjaz meg! -szólt,kihuzva az ujjait a seggekböl.
-Rendben,de elötte te nyalod ki a pinánkat!fogta kézen kriszti,és huzta a háloszoba felé.
Nagyon bevállalos kis segged van,-Mondta klaudia,belemarkolva Gábor fenekébe,ugyhogy az egyik ujja segglyuka körül körözött.Beértek a szobába,Kriszti hanyatt feküdt az ágyra,felhuzta a lábát.
-Nézd meg a pinám,tetszik? kérdezte,majd két ujjal széthuzta az amugy is kinyiló rózsás pinát.Szép szeméremajkak voltak, a nedvesség már kis cseppekben kiült,arra várva,hogy Gábor lenyalja.
-Nagyonszép pina,belenyalok,és kinyalom,szólt Gabi,és letérdel elé.Finoman megérintette a nyelvével,és körözni kezdett körülötte,néha megnyalintva a csiklót,ami vágyakozva duzzadtankészült az élvezésre.Klaudia eközben megcsókolta a lányát,és lassan a lánya szája fölé guggolt,hogy jol be tudjon az nyalni neki.Gábort ,ha lehet,még jobban felizgatta a látvány,elkezdte a szopni Kriszti csiklóját.Szivta,nyalogatta,pöckölgette,egyre hevesebben,ahogy a lány sóhaja,zihálása egyre erösödött.Elérkezettnek látta az idöt: mutatóujját benyomta a pinába,folyt belöl az illatos nedv. Behajlitotta az ujjait,erösen ingerelve a lány G pontját,egy pillanat kellett neki,a lány már nem nyalva az anyja punciját,sikitva,élvezett el.Továbbra sem huzta ki az ujját,dörzsölta belülröl a redös szervet,nem hagyva a lány ingerét lankadni.pillanatokon belül élvezett másodjára is,sikitott az extázistol.
Hagyd abba picit-kérte Gabit- megbolondulok,annyira jóó,,majdnem lepisiltelek..
Ziláltan pihegett kriszti-Basszál meg,most,azonnal,keményen,követelözött..
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa