angelmann - más
nem mindennapi 3
-Ne siess,-szolt Gabi,majd klaudiára nézett- gyere ide a lányod mellé,-igy a két hölgy egymás mellé feküdt hanyatt az ágyra,lábukat felhuzták,láthatová váltak a kéjnedvtöl csillogó hivogató pinák,és seggek.Mutatóujjait odaillesztete a két pinához,és lassan betolta öket.Forrón lüktetett a két pina,nagyon vágyott már rá,hogy beléjük nyomja a faszát,de még kinozni akarta a csajokat.Most is behajlitotta az ujjait,Kriszti már érezte,ismét közeledik a fergeteges orgazmus.Ujjaival körözött a pinában,hol bejjebb,hol kijjebb.Egyre gyorsuló tempóval dörzsölte a G pontot.Hatalmas sikoly szakadt ki Klaudiábol,majd rögtön Krisztiböl is,nem hagyta abba,folyamatosan ingerelte öket,igy pillanatokon belül élveztek el másodjára is.Lassan kihuzta az ujjait,lenyalogatta nedüt.Ráhajolt Klaudi pinájára,de ö eltolta a fejét-Basszál meg,most ne nyalj! érezni akarom a lüktetö faszod a pinámban!
-Oké,-szolt gabi- állj négykézlábra,hátulról verem beléd!Kriszti,feküdj anyád,ö nyalja a pinádat!Mikor igy elhelyezkedtek,Gábor Klau mögé állt,odaillesztette a réshez a faszát,és lassan benyomta,tövig.Felnyögött alatta a csaj,de még jobban tövig csuszott a nemes himtagra. Lassan elkezdett benne mozogni,néha nagyokat lökve,minden lökésnél jobban hallatszot Klaudi nyögése,föként akkor,amikor Gábor elkezdett az ujjaival körözni a seggén,egyre közelebb a lyukhoz.Pumpálta a kopasz pinát,ami forró és szük volt,majd egy hirtelen mozdulattal tövig a seggébe nyomta az ujját. Ekkor klaudia már nem birta,hangosan nyögve élvezett el.-ez isteni volt,keféld meg a lányom is!-szolt,és kibujt Gabi alól,leülve az ágy szélére,lágyan izgatva még a csiklóját.Gabi kriszti fölé fölé mászott,majd mélyen a szemébe nézve lassan behatolt. Gábor nem tuta volna megmondani,melyik pinában a jobb,,de már közel járt,hogy beleengedje a gecijét Krisztába,de még nem tehette.hevesen kezdte el kefélni,Kriszti másodperceken belül elélvezett.
-huzd ki a faszod! -szolt rá Klaudia-maradj négykézláb!kriszti,te feküdj alá,szopd a faszát! de nehogy elélvezzen,énis akarom a gecijét!ezzel Gábor mögé térdelt,és széthuzva a fenekét,lágyan nyalni kezdte.Körözött rajta a nyelvével,majd erösen nyomta a jukába a nyelvét,majd sebesen nyalta. Gábor eltolta K risztit,ö sem akarta csak az egyik hölgyet megajándékozni a spermájával,márpedig,ha tovább szopja,azonnal teleélvezte volna a száját.-anyu,jök segiteni,mondta,és ö is Gábor mögé térdelt.Nyalni már nem fért oda,igy lassan bedugta a mutatóujját,elöször csak egy picit,majd tövig,és körözött Gabi seggében.Nem sokáig birta gabi,hirtelen megfordult,és elkezdte verni a faszát a lányok arca felé,majd egy pillanatnyi szünet után elemi erövel kirobbant belöle a geci,beboritva a csajok arcát,szemét,száját.Mosolyogva várták,hogy az utolsó cseppet is rájuk engedje,majd Klaudia szájába véve a még remegö faszt,az utolsó csepp anyagot is kiszivta belöle.N em poscékolunk,-nevettek össze,és lenyalták egymásrol a ragadós folyadékot.Fáradtan döltek végig az ágyon,hogy pihenés után ismét folytatni tudják ezt a remekül kezdödö éjszakát.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa