Egy Legény - Nóra Tanárnő és egy forró nyári éjszaka
Fantázia
A történet a fantáziám szüleménye. Elég hosszú, de több szeretkezés leírása szerepel benne.... :) A megfogalmazás még nem a legprofibb, de a továűbbi történeteimben ezen változtatok :)

Nóra Tanárnő és egy forró nyári éjszaka

Közép iskola második osztályban történt, mikor nyári táborozásra vittek minket a nyári szünet elején. Egy gyönyörű, vadregényes tópartot választottak ki, ahol sátrakban laktunk. Az idő nagyon jó volt, egész napokon át fürdőztünk. A lányok lenge kis bikinikben voltak, mi fiúk meg állandóan őket bámultuk, de volt egy köztük, aki valamiért nagyon felizgatott. Viszont nem diák volt Ő, hanem a biológia szakos tanárnőnk.
Nórának hívták, úgy negyven éves lehetett, de nagyon jó formában volt. Ránca nem sok volt, viszont testének látványa minden tekintetet vonzott. A természet szép, kerek , kissé már túlméretezett idomokkal áldotta meg. Mellei görögdinnye méretűek voltak, de feszesek. Derékban volt rajta egy kis háj, dereka viszont egész vékony volt a csípőjéhez képest. Szinte irreálisan nagy feneke volt, de feszes, és testének látványa mégis teljesen arányos hatást keltett. Egyébként vagy 180 centiméter magas volt, hosszú szőkésbarna haja , barna szeme és nagyon karakteres, kerek arca volt. Ehhez pedig egy kellemes természet társult, de egyben szigorú is volt. Szerette a jó diákokat, mint ahogy énis voltam. Mondhatjuk, mintadiák voltam, egy megnyúlt, szemüveges, vézna fiú, aki mindig jelesre teljesített. Csak egy gondom volt , a szerelmi életem egy nagy nulla volt. De Nóra Tanárnő megadta a kezdőlöketet.
A tábor utolsó előtti napján a csoport túrázni ment, valakinek viszont maradni kellett őrizni a tábort. Ez persze senkinek sem akaródzott, végük közös megegyezés alapján én maradtam, ebbe a megegyezésbe csak éppen én magam nem szólhattam bele. A kis lúzer majd itt marad és vigyáz, gondolták. Nem is tudták hogy mekkora ajándékot adnak nekem ezzel.
Rajtam kívül csak Nóra Tanárnő maradt a táborban, hogy legyen mellettem felnőtt is. Ő azt mondta hogy el van fáradva a gyalogláshoz, nincs kedve menni. Mikor a többiek reggel elmentek, én a sátramba másztam be ,és duzzogva gondoltam arra, hogy már megint én húztam a rövidebbet. Aztán olyan délelőtt 10 óra körül benézett hozzám a Tanárnő. Fürdőruhában volt, szokás szerint tangát és melltartót viselt. Egyből látta rajtam hogy mi a helyzet. Rám mosolygott és csak annyit mondott hogy fel a fejjel, és hogy menjek én is úszni egyet. Végtére is úgy döntöttem hogy hallgatok rá, úgyhogy felvettem a fürdőgatyámat és elindultam a tópartra. A Tanárnő éppen akkor terítette le a pokrócát, és nekem háttal leguggolt hogy megigazgassa azt. A látványtól bebizseregtem, hiszen ott duzzadt előttem a feneke teljes pompájában. Ez után elindult a tóba,és a lábával kicsit megtaposta a vizet, majd belemártózott. Követtem a példáját, majd úgy 20 perces lubickolás után kimásztunk a vízből. Ő a pokrócára ült, kicsit megtörölközött és elővette a napkrémet. Én csak álltam ott és nem tudtam mit kezdeni magammal, végül letelepedtem egy fűcsomóra.
- Nyugodtan gyere ide- mondta, és megpaskolta maga mellett a pokrócot.
Kis hezitálás után felálltam,és lehuppantam mellé. Ő tovább kenegette magát. Egy nagy adag fehér naptejet elkezdett szétkenni a mellein, és ez vadítóan hatott rám. Magamban hálát adtam az égnek hogy én maradtam itt a Tanárnővel, de közben erősen koncentráltam, hogy ne álljon fel a dákóm.
Miközben a melleit kenegette, egy pillanatra rám nézett. A tekintetében tőle teljesen szokatlan huncutságot véltem felfedezni, és ez nagyon meglepett, de az igazi meglepetések csak azután jöttek.
- Régóta figyellek. – mondta – Állandóan engem nézel az órákon. A múltkor is teljesen máshol járt a fejed az órámon.
Ettől a három mondattól a gyomrom úgy összerándult, ahogy még soha életemben,és egyben az egész arcom lángra gyúlt. A Tanárnő ezt azonnal észre is vette, és huncutul mosolyogni kezdett.
- Látom zavarba jöttél.
A hangulatom egy pillanat alatt megváltozott, és a pokolba kívántam magam inkább , oda ahol éppen ültem. Azt hitem, hogy most számon kéri az elmúlt két tanévet, és a fejemhez vágja hogy perverz vagyok. Nem így történt.
- Pedig egyáltalán nem kell zavarba jönnöd. – folytatta – az összes fiú megbámul engem.
Ez után pedig megkért, hogy kenjem be a hátát naptejjel, és hasra feküdt. A hangulatom hirtelen megváltozott, most az örömtől és a megkönnyebbüléstől repestem. Lassan a markomba nyomtam egy jó adag naptejet, és mellé térdeltem. Összedörzsöltem a tenyereimet és lassan elkezdtem bedörzsölni a lapockáit és a nyakát. Ekkor hátra nyúlt és kikapcsolta a melltartója pántját.
- Nem szeretem, ha fehér csíkok maradnak rajtam. – mondta.
Így teljesen csupaszon láttam a mellei oldalsó részét, és ettől azonnal bizseregni kezdett a dákóm, de még nem volt vége.
- Nyugodtan ülj a hátamra, úgy kényelmesebb.
Ettől a mondatától már nagyon bizseregni kezdtem, és éreztem ahogy a vér tódulni kezd a farkamba. Végtére is átléptem a testét és ráültem a fenekére. Erre felkapta a fejét és rám nézett, a tekintete kérdő volt, de huncut is. Aztán a szeme lejjebb vándorolt az arcomról és a dudorodó fürdőnadrágomra siklott.
- Ezt mire véljem? – tette fel a kérdést, de közben éreztem, hogy csak kínozni akar vele.
Pár pillanat kínos csend következett, aztán újra megszólalt.
- Akkor inkább így kérem. Mit szeretnél?
Abban a pillanatban kínosabban éreztem magam, mint valaha életemben. Szóra nyitottam a számat, de nem tudtam mit mondjak, úgyhogy inkább becsuktam. A szívverésem felgyorsult és éreztem hogy izzadtságcseppek gördülnek le a homlokomon.
- Hahó? Kérdeztem valamit! – mondta szigorúan , aztán elmosolyodott és folytatta – Mindig is jó diákom voltál, megérdemelsz egy kis jutalmat. Most pedig kend be a hátam!
Ezzel lehajtotta a fejét a pokrócra. A szívem vadul dobogott, az utolsó mondatának hatására a fantáziám pörögni kezdett. Vajon mi lehet az a jutalom?- kérdeztem magamtól, és közben legbelül abban reménykedtem, hogy beteljesül a kamaszkori nagy álom: megdughatom a szexi tanárnőt!
Lassan bedörzsöltem a hátát, és egyre lejjebb haladtam, majd a feneke előtt kicsivel megálltam.
- Nyugodtan haladj tovább lefelé!
Ez a kijelentés úgy hatott rám, mint egy lottónyeremény. Remegő kézzel megfogtam a krémes tubust, egy jó nagy adagot kinyomtam, aztán pedig a fenekére raktam a tenyereimet. Pompás érzés volt. Végre!- gondoltam. Először csak óvatosan dörzsöltem a seggét, majd felbátorodva jól megmarkolásztam. A farkam ekkorra úgy állt mint a cövek.
- Úgy markolászod a fenekemet, mintha agyagot formáznál! Mit szeretnél? Halljam!
Újra görcsbe rándult a gyomrom, de a hangjában most ugyanaz a szigor volt, mint amikor feleltetett, és a hormonok tomboltak bennem. Abban a pillanatba bármit megadtam volna, csak hogy seggbe dughassam! És egyszer csak teljesen akaratlanul kicsúszott a számon:
- Én seggbe szeretném dugni magát!
Amint ezt kimondtam, már meg is bántam. Arra számítottam hogy felpofoz, de ehelyett kacagni kezdett, és aztán olyat tett, amitől kis híján elájultam. Jobb kezével hátra nyúlt, és simogatni kezdte a fürdőnadrágom alatti farkamat, aztán szólt hogy szálljak le a hátáról.
Leült velem szemben a pokrócra, és benyúlt a nadrágomba. Megmarkolta a farkamat, masszírozni kezdte, majd lehúzta rólam a nadrágomat, és a kezével lágyan nyomva a mellkasomat a hátamra fektetett. Ő maga térdelve a farkam fölé hajolt, és a szájába vette. Egész testemet átjárta a gyönyörűség és a boldogság. Leírhatatlanul fantasztikus volt. Ahogy szopni kezdett, már rögtön az elején elélveztem. Ekkor egy pillanatra megijedtem, de erre a Tanárnő tövig bevette a szájába a dákómat, és minden csepp spermát kiszívott belőlem, aztán pedig lenyelte az egészet. Teljesen elgyöngültem , annyira jó volt. Nem is sejtettem, hogy ez még csak a kezdet.
- Még soha nem voltál közel lányhoz testileg, jól sejtem? – kérdezte.
- Nem. –válaszoltam.
- Mindjárt gondoltam. Akkor van mit bepótolni. Tudod, nagyon kedvelem a hozzád hasonló fiúkat! – ezzel fölém hajolt, és szájon csókolt, majd így szólt: - Ami ma történik velünk, arról senkinek nem beszélsz, megértetted?
- Igen. – mondtam.
- Akkor jó. Mára, de csak is mára a tiéd vagyok! - válaszolta, de a hangjából minden szigor eltűnt, és valami hihetetlenül megnyugtató kedvesség áradt belőle. – Ma lefekszem veled, ha akarod, de seggbe nem dughatsz. Azt még a férjemnek sem engedtem meg.
Ekkor hirtelen elszégyelltem magam. Férjes asszonnyal vagyok, ez nagy bűn! –gondoltam, de mintha csak kitalálta volna hogy mi jár a fejemben.
- Ne aggódj, elváltam. Nem volt valami jó férj. Állandóan veszekedtünk. Azóta senkivel nem feküdtem le.
Ez után fogta a naptejet, és elkezdett bekrémezni engem, mondván, hogy le ne égjek. Aztán újra a farkamhoz ért. Lassan simogatni kezdte, aztán megmarkolta és elkezdte verni. Éreztem ahogy elönti szerszámomat a vér, és megduzzad. Ekkor a szájába vette, és szopni kezdett, de nem elégített ki.
- Most te jössz! – mondta, és lehúzta magáról a bugyit.
Punciját sötétbarna, fazonra vágott szúr borította. Teljesen feltüzelt a látvány, ahogy szétterpesztett lábakkal ült előttem. Szinte azonnal oda hajoltam, és nyalni kezdtem a punciját. Nem zavart a szőr, sőt egészen izgatónak találtam. Közben éreztem , ahogy elönti a nedv, és csak nyaltam és nyaltam. Hallottam ahogy egyre hangosabban lélegzik, aztán egyszer csak így szólt:
- Dugj meg!
És eljött végre a pillanat! – gondoltam magamban –Elveszítem a szüzességem! Ő hanyatt feküdt, én fölé hajoltam. Ő megfogta a péniszemet,és a puncijába irányította. Tövig benyomtam, és újra elárasztott a boldogság, mert nagyon kellemes érzés volt. Lassan mozgatni kezdtem, és már éreztem is hogy jön az orgazmus. Ki akartam húzni a farkamat, de ő a fülembe súgta, hogy élvezzek csak belé nyugodtan. Így hát húztam még rajta párat, és elélveztem. Zihálva elterültem a pokrócon, Ő pedig simogatni, majd ujjazni kezdte magát. Egyre hangosabban zihált, nyögni kezdett és elélvezett.
Én csak feküdtem mellette,és hallgattam az egyre nyugodtabb légzését. Mondani akartam valamit, de végül csak egy köszönömöt tudtam kinyögni. A Tanárnő erre rám nézett és elmosolyodott.
- Nem kell köszönnöd. Megérdemled! – válaszolta.
Ez után csak feküdtünk egymás mellett. Ő a felhőket nézte, én pedig Őt bámultam. Gyönyörű volt,ahogy ott mellettem feküdt. A szemeim megakadtak a mellein. Azok szinte duzzadtak, és gyönyörűek voltak!
A nap egyre magasabban járt, talán egy óra is eltelt. Közben beszélgetni kezdtünk mindenféléről. Szóba jött az iskola, meg az ő munkája. Arról érdeklődött, hogy milyen egyetemre megyek majd,és hogy milyen tantárgyak érdekelnek a legjobban. Aztán a beszélgetés újra a szex felé terelődött. Elmesélte , hogy hogyan vesztette el a szüzességét.
- Egy folyóparton történt egy forró nyári éjszakán. Nagyon szerettem azt a fiút! – mondta.
Mire befejezte a történetet, már csókolta is a számat, és közben a farkamat masszírozta, és mikor az keményen állt, akkor lovagló pózban rám ült, majd bele ült a farkamba. Lassan fel le kezdett mozogni. Közben a mellkasomat simogatta . Láttam, ahogy a farkam előbújik,majd újra eltűnik a szőrös punciban,és ez nagyon felizgatott. Ez alkalommal már sokkal tovább bírtam, kicsivel Ő utána élveztem el. Ekkor lassan leszállt rólam, láttam ahogy a spermám folyik ki a hüvelyéből, és lecsorog a combján.
- Lassan dél van. Ideje összeütni valami ebédet !- mondta, és elindult a tábor felé. Közben lehajolt egy virágért, és úgy intézte, hogy lássam a dagadó fenekét.
Nóra tanárnő a zuhany felé vette az irányt,én pedig elterültem a sátramban. Felhőtlenül boldog és könnyed voltam. Szinte fel sem tudtam fogni, hogy mi történt. Csak feküdtem ott egy ideig, aztán megjelent a sátramnál a Tanárnő, de még mindig anyaszült meztelen volt. Azt mondta, hogy segítsek neki főzni. Felkeltem hát,és szintén meztelenül kimásztam a sátorból. Egymás mellett sétálva elindultunk a konyha felé. Ott előszedett pár hozzávalót, és nekilátott hogy előkészítse őket. Engem krumpli szeleteléssel bízott meg.
Közben Őt néztem, és arra lettem figyelmes, hogy nagyon gyakran hajol le nekem háttal. Volt, hogy leejtett egy paradicsomot láthatóan szándékosan, hogy aztán a térdeit maga alá húzva bemásszon egy asztal alá érte. Úgy intézte, hogy tökéletes rálátásom legyen a seggére, és teljes egészében láthassam az ánuszrózsáját. Ez többször is megtörtén, végül közben megsimította a szóban forgó testnyílását, és közben azt kérdezte, hogy ugye ebbe szeretném berakni a farkamat. Erre igent mondtam, Ő pedig elnevette magát, és kéjesen beharapta a szája szélét. Közben elkészültünk az előkészületekkel, Ő felrakta az ételt főni a bográcsba, és kevergette, s közben szintén sokszor hajolt be előttem. Éreztem hogy kínozni akar ezzel, de legbelül reménykedtem, hogy megengedi hogy seggbe dugjam.
Az étel lassan elkészült, így hát levette a bográcsot a tűz fölül,viszont még túl forró volt ahhoz, hogy együnk. Hirtelen ötlettől vezérleve oda léptem mögé, és előre nyúlva megmarkoltam a melleit, miközben nyakon csókoltam. Erre Ő hátra nyúlva belemarkolt a fenekembe, aztán megfordult és egyenesen elém térdelt. Megfogta a péniszemet, simogatni, puszilgatni kezdte,majd mikor már keményedett, a szájába vette és szenvedélyesen szopni kezdett. Közben egyre mélyebben vette be az amúgy is hosszú és vastag szerszámomat. Egy idő után abbahagyta a szopást, és a gátamat kezdte masszírozni, majd nyalogatni. Ezt addig folytatta,amíg már csak egy pillanatra voltam az orgazmustól. Ezt ő észre vette, és akkor tövig bekapta és erőteljesen megszívta a farkamat. Minden csepp ondót kiszívott belőlem, és én akkorát élveztem, hogy felnyögtem tőle és megroggyantak a térdeim.
Ezzel még nem volt vége. Nagyon kívántam Őt, és látszott rajta, hogy ugyanígy érez. Csókolózni kezdtünk, simogattok egymást hosszan, mígnem a farkam újra úgy állt, mint a cövek. Ekkor ő felfeküdt az asztalra, és a lábait a majdhogynem a nyakába véve felkínálta a vagináját. Azonnal odaálltam, és dákómmal megérintettem az ánuszát.
- Ácsi ácsi! – mondta nevetve– Csak semmi hátsó bejárat!
Erre egy kicsit feljebb helyeztem a szerszámot, és lassan behatoltam a puncijába, aztán dugni kezdtem. Hihetetlen jó volt! Egyre gyorsultam, szinte már ziháltam bele, de nem hagytam abba,mert Nóra egyre hangosabban nyögött, és közben azt kérte hogy basszam meg ahogy csak bírom, és hogy nagyon jól csinálom.
A Tanárnő hatalmasat élvezett, aztán azt kérte hogy vegyem ki a farkam a puncijából. Megfordult az asztalon úgy, hogy a feje volt előttem, amit lelógatott az asztalról. Azt mondta hogy álljak oda, és dugjam szájba. Fantasztikus érzés volt! Miközben szopott, kezeivel a fenekemet markolta, és miközben benyomtam a szerszámot a szájába, ő egy húzással még rásegített. Egy kis ideig még szájba dugtam, majd leszállt az asztalról és elém térdelt. Kezébe vette a farkamat és a gátamat masszírozva elélveztetett. Az a kevéske sperma ,ami kijött belőlem, egyenesen a melleire fröccsent. Ő ez után elkezdte masszírozni hatalmas kebleit, és teljesen szétkente rajtuk a spermámat. Végül felállt, és tálalni kezdett. Nagyon jó gulyást főzött, azt meg kell hagyni!
A nap hátra lévő részében nem sok minden történt. Nóra azt mondta, hogy elfáradt,és hogy pihen, addig nyugodtan foglaljam el magam , de ne csatangoljak túl messzire, és kérte hogy töltődjek fel odalent!
Jórészt csak a környező erdő szélében járkáltam , aztán a sátramban pihentem, míg el nem jött az este. Nóra tábortüzet gyújtott, melléje pokrócot terített. Azon üldögéltünk, néztük a csillagokat, szalonnát sütöttünk, míg teljesen be nem sötétedett. Végül aztán a Tanárnő felállt, és azt mondta hogy mindjárt jön. A zuhanyzó felé tűnt el, vagy húsz perc múlva visszajött egy törölközőbe csavarva. Haja kontyba volt fogba. Ledobott a plédre egy doboz babaolajat , és letelepedett mellém.
- Feltöltődtél? – kérdezte.
- Fel. – válaszoltam,és a babaolajból már sejtettem hogy mi következik.
Dobogni kezdett a szívem, nagyon izgulni kezdtem. Ő ledobta magáról a törölközőt, és újra meztelenül láttam magam előtt. Gyengéden hozzám bújt és megpuszilt, s közben simogatott. Ugyanezt tettem. Végigsimítottam a testét, majd belemarkoltam a fenekébe. Erre ő rám mosoly és így szólt:
- Ezt még soha senkinek nem engedtem meg! Légy óvatos kérlek!
Ez után megcsókolt, és közben megmarkolta a farkamat,ami már akkor állt , mint a cövek. Masszírozni kezdte, majd oda hajolt és lassan szopni kezdett. Én közben a punciját matattam, majd ő hanyatt feküdt, én pedig addig nyaltam és ujjaztam , amíg el nem élvezett. Ekkor elém térdelt, de most háttal nekem, és kezébe vette a babaolajas tubust. Felnyitotta és egy hatalmas adagot a fenekére nyomott belőle. Kérte hogy kenjem szét, és hogy simogassam vele az ánuszát.
A tenyereimmel lassan elkezdtem szétkenni az olajat, amitől a feneke fényesen csillogott a tűz fényében. Mikor már az egész fenekét végigolajoztam, ujjammal rátértem a végbélnyílására, és lassan masszírozni kezdtem, miközben újabb adag babaolajat nyomott a fenekére. Egy kicsit még símogattam ,majd lassan és finoman betoltam a mutatóujjamat. Erre halkan felszisszent, majd azt kérte hogy folytassam. Ahogy ujjaztam a seggét, az tágulni kezdett. Igyekeztem minél több olajat bejuttatni, és közben a farkamat is jól bedörzsöltem vele.
- Rakd be !
Erre én a péniszemet a segglyuka elé helyeztem, és lassan nyomkodni kezdtem a makkomat befelé. Ekkor ő maga alá húzta a térdeit, és teljesen előre hajolt. A látvány nagyon felizgatott, és egy erőteljesebb mozdulattal betoltam a farkamat. Láttam ahogy az eltűnik a segglyukában, és közben éreztem a melegséget. Ekkor felnyögött és azt kérte hogy kezdjem dugni.
Lassan mozgatni kezdtem, közben ő jobb kezével a lábai közé nyúlt és simogatni kezdte magát. Hangosan nyögött és sóhajtozott. Nagyon nagy élmény volt látni,ahogy a farkam ki be csúszkál Nóra Tanárnő hatalmas popsijába. Egyre gyorsabban és erősebben dugtam. Az éjszaka tücsökszavába és a tűz ropogásába belevegyült Nóra hangos nyögése.
- Ahh ouuuu !!! – nyögte – dugj seggbe ! Dugd meg az a valagat! – ezt szinte már kiáltotta. Arra gondoltam, hogy vajon hallja e valaki hogy mi történik.
Csak nyögött és nyögött, közben simogatta magát. A végén hatalmasat élvezett, és vele egy időben engem is elöntött a mámor. Tele élveztem a seggét, Ő pedig elnyúlt a pokrócon. Én mellé feküdtem. Nagyon ziháltunk, Ő közben mosolygott rám, és én is vigyorogtam.
Lassan lenyugodtunk. Hallgattuk a tücsköket és a tüzet, aztán úgy éjfél körül kezdtünk elálmosodni, és a Tanárnő azt javasolta, hogy most már menjünk aludni. Eloltottuk a tüzet, és elindultam a sátram felé. Nóra még utánam jött és egy puszit nyomott az arcomra.
- Ez a mai nap köztünk marad! – mondta még egyszer - Én nagyon élveztem! –folytatta.
Ez után elment aludni, de még a sátra előtt egyszer hátra fordult és rám kacsintott. Az egész éjjelt átaludtam, és reggel azt hittem, hogy csak álmodtam az egészet. Végül aztán felfogtam hogy valóban megtörtént. Hatalmas vidámsággal másztam ki a sátorból.
Nemsokára megérkeztek a többiek, és hallottam Nóra Tanárnő hangját,ahogy a többieket tereli. Hatalmasat vigyorogtam, mikor az egyik gorilla osztálytársam beszólt köszönés gyanánt.
Azóta is kellemes emlék maradt , és minden pillanatára emlékszem annak a napnak, amikor szeretkeztem Nóra Tanárnővel, és beteljesült egy kamasz fiú álma .
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa