Egy Legény - Éva tanárnő pinájában
Fantázia
Ez a történet a Nóra tanárnős írásom folytatása, szintén a fantáziám szüleménye, élvezzétek :)

Éva

Nóra tanárnővel történt esetem után az önbizalmam is megnőtt, és ez az eset valószínűleg ezért valósulhatott meg. Egy újabb régi vágyam vált valóra, mikor szintén egy szexi tanárnőt sikerült megdugnom.

Egy viharos őszi napon történt az eset. Péntek volt, de sok órám elmaradt, ezért már délben haza indultam. Az idő már amúgy is rossz volt, az eső szakadt, és pont mikor a régi alapiskolám előtt haladtam el, jég kezdett hullani az égből. Futni kezdtem az utcán az iskola bejárata felé, hogy ott meghúzódjam, de velem szemben egy másik rohanó alak tűnt fel, és ismerős hangon kiáltott felém, hogy arra menjek, amerre ő. Berohant egy panelház ajtaján, és nyitva hagyta az ajtót, hogy én is bejussak. Abban a pillanatban rájöttem hogy miért volt ismerős a hangja. A régi magyar szakos tanárnőm volt az , Éva. Kicsit szidta az időjárást, majd mosolyogva felinvitált magához, mivel ebben a panelban lakott.

Ahogy beléptem, rögtön felfigyeltem rá hogy milyen szép kis lakás. Azt mondta, hogy a férje épp nincs otthon. Közben elkezdte lehámozni magáról az átázott kabátját, és kérdezni kezdett felőlem, hogy mi van velem mióta elvégeztem az alapiskolát. Hamar szóba elegyedtünk, és egy kellemes beszélgetés bontakozott ki, közben én is levettem a kabátomat, ami tocsogott a víztől , de nem csak az, hanem mindenem. Éva javasolta, hogy egy jó forró zuhany ilyenkor a legjobb, és hogy ad törülközőt meg száraz ruhát. Miután végzetem, felvettem a ruhát, ami valószínűleg a férjéé volt, és kivonultam a fürdőből, ő következett. Miközben zuhanyozott, én a fotelben ültem és akaratlanul is a fantáziámba férkőzött az a kép, ahogy ő most teljesen meztelenül zuhanyozik a szomszéd helyiségben. Újra eszembe jutott, hogy mennyit fantáziáltam róla attól a naptól kezdve, ahogy először megláttam. Elvégre szép, kívánatos nő volt. Úgy 170 centi lehetett, barna, vállig érő haja volt, amit copfba fogva hordott. Szemei barnák voltak, és tekintetében mindig volt valami kedvesség. A teste formás volt, mellei kerekek, markolni valók, csípője széles, feneke szép kerek, és markolnivaló. Összegezve egy szinte tökéletes testű nőt kell elképzelni.
Teljesen belebizseregtem ebbe a fantáziálásba, mire egy törülközőbe csavarva kijött a fürdőből, és átvonult a hálószobába felöltözni. Ahogy a fotelból hátrapillantottam, láttam hogy az ajtó résnyire nyitva maradt. Bár nem láttam őt, de valahogy mégsem tudtam elhúzni a tekintetemet, míg egyszer csak elvonult az ajtó előtt, teljesen meztelenül. Gyönyörű teste volt. Láttam a csupasz, gyönyörű mellbimbóit, és a fazonra borotvált punciját. A szívem zakatolni kezdett, és továbbra sem tudtam levenni a szemem a résnyire nyitott ajtóról. Újra elvonult nyílás előtt, szintén meztelenül, de pechemre, vagy inkább szerencsémre észrevette hogy nyitva az ajtó, és ráadásul telibe rám nézett, ahogy tátott szájjal bámulom őt. Láttam ahogy az arcát elönti a pír, és gyorsan becsukja az ajtót.
Nagyon megijedtem, azt hittem hogy kiabálni fog velem, amiért leskelődtem, legszívesebben elrohantam volna. A szobában volt még pár percet, aztán kijött, még mindig el volt vörösödve, de nagy megkönnyebbülésemre jelét sem adta annak hogy kiabálni akar. Helyette azt mondta, hogy teát főz, és a konyhába vonult. Mondta hogy menjek csak utána.
Miközben nekilátott főzni, engem leültetett az asztalhoz és újra kérdezni kezdett, de közben nem csak a víz lett forró a forralóban , hanem a levegő is körülöttünk.
- Tetszett amit láttál? – kérdezte teljesen közömbös hangon.
A szívem a torkomba ugrott, de emlékezve Nóra tanárnővel történt esetemre, most egyből igennel válaszoltam.
- Már alapiskolában észrevettem, hogy állandóan engem bámultál. – mondta.
Erre nem tudtam mit felelni, inkább kivártam. Közben felforrt a víz, ő elkészítette a két bögre teát, és leült velem szemben. Egyből észrevettem, hogy a tekintete megváltozott, most valami csintalanságot láttam benne, és tüzet.
- Van barátnőd? – kérdezte.
- Nincs. – feleltem.
- Pedig egy ilyen srácnak szerető kéne, nem igaz?
- Igen. – válaszoltam szinte gondolkodás nélkül.
- És én tetszem neked? – kérdezte.
Nagyon meglepett a kérdése.
- Igen, de magának férje van. –válaszoltam.
- Ja igen, van. Az a mocsok már megint a kurváival enyeleg valahol.
Ekkorra már a vérem felforrt az ereimben. Láttam Éván, hogy ki van éhezve, úgy gondoltam hogy a férje már régóta nem elégítette ki. Lassan szürcsöltük a teát, és közben forró pillantásokat váltottunk.
Végül aztán Éva felállt és kifelé indult a konyhából, és mikor elhaladt mellettem, végigsimította a hátamat, és mondta hogy menjek vele. Felálltam hát, és követtem. A hálószobába mentünk.
Ő az ágyra ült, és jelezte hogy üljek csak mellé. Mikor letelepedtem, csak annyit kérdett hogy voltam e már lánnyal, mire én bólogattam. Erre azt válaszolta hogy jól van, és megkérdezte hogy akarom e őt. Igent mondtam, mire ő azonnal átkarolt és megcsókolt.
Hihetetlen jó érzés volt, ahogy átktölelt és csókolt. Úgy érzetem, hogy a szívem kiugrik a helyéről, és annyira boldog voltam, mint még soha. Miközben csókolóztunk, elkezdtem simogatni a testét, egyre többet időzve a mellein, majd benyúltam a felsője alá. Eközben ő is vetkőztetni kezdett engem, először levette a felsőmet, majd elkezdte kicsatolni az övemet. Én a nyakát kezdtem csókolni, majd levettem róla a felsőjét. Ez után újra szájon csókolt, majd a mellkasomra helyezte a tenyerét és gyengéden nyomni kezdte hogy feküdjek az ágyra. Ezután befejezte az övem kicsatolását, és lehúzta rólam a nadrágot. Aztán az alsónadrágomon át simogatni kezdte a farkamat, majd lassan megszabadított ettől a ruhadarabomtól is. Ekkorra már állt a faszom, mint a cövek. Ő megmarkolta és masszírozni kezdte, majd nyalogatta és végül a szájába vette. Szopni kezdte a faszomat, és közben egyenesen a szemembe nézett. Hihetetlen érzés volt. A szemében valami ősi, vad tűz égett, soha sem láttam még őt ilyennek.
Nagy szenvedéllyel szopta a farkamat, és közben láttam, hogy a kezével a feszes farmerja alatt matat. Hirtelen ötlettől vezérelve felültem, erre ő azonnal vette a lapot, és felállt. Én pedig a már kigombolt farmerjához nyúltam, és egy mozdulattal lerántottam róla. Ez után megcsókoltam a hasát, és leszedtem róla a már teljesen átázott bugyiját is, és azonnal belenyaltam a pinájába. Erre ő halkan felnyögött. Ez után leült az ágyra,és széttárta a lábait, én pedig az ágy mellé térdeltem, odahajoltam és nyalni kezdtem a punciját, ami teljesen lucskos volt már akkor, majd bedugtam az ujjamat is. Nagyon élveztem a nyalást. Elöntött a boldogság, hogy egy újabb régi álmom teljesül be, megbaszhatom a magyaros tanárnőt.
Ahogy nyaltam és ujjaztam, éreztem hogy a teste egyre jobban megfeszül , közben pedig hangosan nyögni kezdett, majd kéjjel teli hangon azt kérte, hogy basszam meg a punciját. Erre én azonnal rávetettem magam. A lábait teljesen felhúzta úgy hogy közben megfogta a lába hajlatát a térde alatt, és hátra húzta. Én ekkor odatérdeltem, és a duzzadó farkamat a puncijához kezdtem csapkodni, majd elkezdtem simogatni vele, és a makkom végét a vaginája szájába helyeztem, de nem nyomtam be. Nagyon meg akartam már dugni, de valahogy élveztem ezt a kis várakozást, és tudtam hogy kicsit kínzom , és felhúzom vele őt. Jól gondoltam, teljesen beindult tőle. Szinte könyörgött hogy basszam meg.
- Gyerünk, bassz meg! Baszd meg a tanárnőd pináját!!!! Mire vársz? - nyögte.
Nem vártam tovább, egyetlen erőteljes mozdulattal tövig benyomtam, mire ő hatalmasat nyögött, és újra azt kérte, hogy basszam meg. Erre dugni kezdtem, mire ő hangosan kezdett nyögni. Engem teljesen elöntött a gyönyör, nagyon élveztem a meleg és szűk pináját. Egyre erőteljesebben dugtam, mire ő egyre jobban nyögött, végül hatalmasat élvezett. Ekkor már én is közel voltam a beteljesüléshez. Hírtelen ötletem támadt, és megkértem, hogy dughassam őt hátulról, amibe azonnal belegyezett. Kihúztam a farkam , ő háttal fordult nekem , és előre hajolt, én pedig mögé térdeltem, és azonnal beraktam a faszomat a pinájába. Hihetetlen érzés volt, a puncija még szűkebb volt mint eddig, mivel a lábait teljesen összezárva tartotta, és bepucsított elém. A feneke látványa szinte megvadított, és újult erővel, mindent beleadva kezdtem őt dugni, aminek az eredménye az volt, hogy nemsokára hatalmasat élveztem, vele együtt. Mikor megérezte hogy a spermám belefröcsköl a vaginájába, felnyögött, és óriásit élvezett.
Kihúztam belőle a farkamat, és láttam, ahogy a spermám patakban folyik ki belőle. Ő az ágyra hasalt, és zihált, egész teste remegett, és mindenhol verejtékcseppek csillogtak rajta. Én mellé feküdtem, és simogatni kezdtem a hátát, a fenekét. Közben gyönyörű, hálás pillantásokat vetett rám. Engem pedig átjárt a boldogság. Újabb álmom teljesült be. Jópár perc eltelt így, majd végül elkezdtünk felöltözni.
Közben alábbhagyott a vihar is, így továbbindulhattam hazafelé. Éva azt mondta, hogy a ruhákat vigyem el, és majd hozzam vissza amint csak tudom. Hozzátette még , hogy reméli, akkor is elidőzök nála egy kicsit.
Boldogan indultam el a buszállomásra. Nem hittem volna, hogy valaha szeretkezhetem Éva tanárnővel, akiről annyit fantáziáltam régebben. Nagyon jó érzés volt. Közben pedig cseppet sem volt bűntudatom hogy férjes asszonyt dugtam, hiszen abból ítélve,amit a férjére mondott, az nem lehetett valami hű szerető.
Mondanom sem kell, hamar visszatértem hozzá a ruhákkal, de ez már egy másik történet.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa