Andrea - Andrea - Andrea 2.
A folytatás

Sziasztok! Hát akkor itt van a folytatás. Ott fejeztem be, hogy az Andi haza ment. A napnak a hátralevő része elég silányan telt, főleg aludtam meg pihentem. Estefele üzent az Andi, hogy ha van kedvem, átmehetek hozzájuk. Nem tulajdonítottam semmit a dolognak, de azért titkon reméltem, hogy lesz valami. Összekaptam magam, és mentem. Anyukája nyitott ajtót, ez egy kicsit elszomorított, mert ha itthon vannak a szülei, akkor biztos nem lesz semmi. Beléptem a házba és addigra az Andi is oda ért. Idejött hozzám, és azt súgta két puszi közbe a fülembe, hogy egy kicsit korán érkeztem, mert a szülei még nem mentek el, de hamarosan már mennek is. Visszatért belém az a kellemes érzés.

Leültem, és figyeltem, ahogy sietve távoznak a szülei. Miután elmentek, azonnal felmentünk az Andinak a szobájába. Az ajtó szinte be se csukódott utánunk, már is egymásnak estünk, és simogattuk, csókolgattuk egymást. Elöntött a boldogság, és azt gondoltam magamban, hogy ez az éjszaka is tartogat rengeteg izgalmat és meglepetést. Hirtelen nagy zörejt hallottunk a házból. Erre az Andi megszólalt: - Jaj ne! Mégis hazajött a nővérem, pedig azt mondta, hogy csak hajnalba jön haza. Fene, tönkre teszi az éjszakánkat. Kimentünk a szobából. De szerencsére csak az anyukája volt az. Itthon felejtett valamit, és a nagy sietségben fellökött valamit, és ezt hallottuk mi. Az ajtóból még felszólt nekünk, hogy jók legyünk az éjszaka, és majd holnap jönnek. Mi szinte egyszerre feleltünk, hogy jók leszünk, és mind a kettőnk arcán egy pajzán mosoly jelent meg. Az Andi felvetette, hogy jó lenne leborotválni a punciját, mert már kezd kiszőrösödni, és nagyon szeretné, ha én csinálnám neki. Természetesen bent voltam a dologban.

Megfogta a kezemet és már mentünk is a fürdőbe. Kezembe nyomta az eszközöket, és gyorsan levette az összes ruháját. Habos kezemmel bekentem a punciját. Tényleg lehetett érezni, hogy egy kicsit bök. A kenegetés kezdett átmenni simogatásba, amit ő nagyon is élvezett, mert a szemeit becsukta, az ajkait meg nyalogatta meg harapdálta, és egyre mélyebben vette a levegőt. Kezdett rám is hatással lenni a látvány, gondoltam, hogy ennyi elég lesz már, így abba hagytam, erre ő rám szólt, hogy csináljam még. Csak annyit mondtam neki, hogy majd később folytatom. Erre válaszul azt kaptam, hogy gonosz vagyok, de közben mosolygott. Szépen alaposan óvatosan megtisztogattam a punciját. A művelet után felállt és csak annyit mondott, hogy ügyes vagyok. Hirtelen belenyúlt a nadrágom mélyére és a nunimat kezdte simogatni, majd azt mondta: - Na vetkőzz, rád is rád fér a tisztogatás. Ezzel kivette a kezét a nacimból, és az ujját a szájába vette, miután a barlangocskámba mártotta.

Segített levetkőzni, vagyis inkább tépte rólam a ruhát. Ahhoz képest, hogy előző nap mennyire elhúzódzkodott a dologtól, ma már annál inkább akarta. Közben sikerült engem is felizgatnia a „simogatásával”. Én is azt szerettem volna, hogy ne hagyja abba, de inkább nem szóltam neki, úgy is tudtam, hogy lesz már folytatás. Átmentünk a szobába és beszélgettünk egy kicsit. Simogattuk, puszilgattuk egymást. Nagyon jó volt. Egyre jobban kívántam őt! Hanyatt is fektettem, csókoltam a száját, szoptam a melleit és simogattam, ahol csak értem. Nyalogattam a testét, szinte minden pontját benyálaztam. Csillogott mindene. Tekergett a teste miközben a bimbóit szoptam, harapdáltam. Aprókat sikított, mert nagyon élvezte amit csináltam vele, én ezt tudtam és sokáig élvezettel csináltam. Kezemmel éreztem, hogy teljesen be van nedvesedve. Megint a számba akartam érezni a puncijának finom izét. Lába közé hajtottam a fejemet, és a nyelvem lassan végighúztam gyönyörű puncija vájatában.

Úgy megremegett, hogy azt hittem el is élvez, de még nem. Mohón és mélyen vetettem bele magam puncijába, és alig kellett egy kicsit nyalogatnom, már el is élvezett, számat elöntve nedveivel. Nagyon hangos volt, nagyot élvezett az édes. Tisztára nyaltam a punciját. Nagy élvezettel csináltam. Hamarosan összeszedte magát, és ő is kényeztetni kezdett engem. Nagyon szerettem amit csinált velem, mert amilyen eleven volt az életben, ilyenkor annál gyengédebb volt. Miközben a csókjaival a testemet kényeztette, finom kezei érzékeny mellbimbóimat izgatták. Csipkedte, húzogatta, szájába vette, nyalogatta, harapdálta. Soha nem keményedtek még meg annyira, mint amikor vele voltam. Nagyon jól tudta, hogy mi is kell nekik. Nem bírtam magammal, kapkodtam a levegő, és az élvezés határán voltam, pedig a puncimhoz még szinte hozzá se ért. Levette a bugyimat, és simogatta, puszilgatta a puncimat. Szinte már patakokban folytam. Amikor már majdnem elélveztem, hirtelen felugrott. Már azt hittem, hogy jött valaki, de nem. Kirohant a szobából és csak annyit mondott, hogy kitalált valami jót.

Kicsit mérges lettem, hogy igazán csinálhatta volna még pár pillanatig. De már jött is vissza. Kezében egy hatalmas vibrátorral. - A nővérem szobájából hoztam el, és érdekes módon még elem is van benne. Pedig ő csak állítólag dísznek kapta az egyik barátnőjétől. Én már régóta ki akartam próbálni, de soha nem volt hozzá merszem. Szeretnéd te is kipróbálni?
- Nekem mindegy, csak csinálj valamit, hogy végre elélvezzek. – mondtam ki nehezen. Gyorsan a lábaim közé térdelt, és lassan elkezdte benyomni. Kicsiket, de határozottan nyomott rajta. Picit kihúzta, majd megint be, egyre mélyebbre. Egyszer csak azt mondta, hogy már majdnem bent van. Tiltakozni akartam, mert kezdett már fájni, de nagyon élveztem így nem volt erőm szólni. Nyalni kezdte a csiklómat, ezt már alig bírtam elviselni. Pillanatra felemelte a fejét és csak annyit mondott, bent van az egész, benyomtam neked az egészet.

Erre bekapcsolta és hozogatni kezdte bennem. Ez már több volt, amit el tudtam viselni. Egész testem görcsbe rándult, és akkorát élveztem, mint talán még életemben soha. Pár pillanatra talán el is ájultam, ettől a fantasztikus érzéstől. Mikor magamhoz tértem még mindig bennem zümmögött, Andi meg az ujjával birizgálta meg a nyelvével nyalogatta a popsim lyukát. Egy kicsit bizarr érzés volt, de nem volt rossz. Finoman kihúzta vibrit a puncimból és kikapcsolta. Kérdően felém szólt: - Kíváncsi vagyok milyen érzés ha a popsim lyukába raknak valamit. Te nem akarod kipróbálni? Szívesen csinálnám neked, megígérem, hogy nem fog fájni. Ezen még nem gondolkodtam, és most így hirtelen nem is akartam, de Andi meg se várta a választ már neki is állt izgatni a szűz lyukamat. Fel akartam ülni, hogy ne csinálja, de akkora hatással volt még rám az előző orgazmus, hogy még arra se volt erőm, hogy szóljak neki. Egyre jobban kezdtem élvezni ezt a helyzetet is. Nem is gondoltam volna, hogy ez is ilyen jó érzés.

Finoman elkezdte benyomni az egyik ujját, fenomenális érzés volt, és egy nagy sikítással adtam tudtára, hogy élvezem dolgot. Egyre gyorsabban kezdte húzogatni az ujját, míg az egészet be nem nyomta. Teljesen ellazult a popsim, ezt ő is észrevette, és benyomta még egy ujját. Kicsit fájt és feszítette a lyukamat, de mennyi érzés volt. Majd még egy ujját belém helyezte, és addig mozgatta ütemesen bennem míg ellazultam. Folyt a puncimból a nedv amibe néha belenyalt. Kihúzta az ujjait, és azt mondta, hogy most jön a lényeg. A szájával teljesen benyálazta a vibrátort, és finom mozdulatokkal belém kezdett hatolni. Úgy éreztem, hogy túl vastag lesz ez nekem, de Andi nem adta fel. Finoman nyomogatta belém, lassan haladt benne előre a hatalmas szerszám, egyre jobban feszítve a popsimat. Miután átért a záróizmokon könnyebben csúszott belém. Mozgatta ki-be, és egyre mélyebbre nyomta be. Kezdett ez a Lyukam is benedvesedni, így könnyebb lett az Andi dolga.

Mondta hogy most tart a felénél, és az egészet be fogja nyomni nekem. Nyalni kezdte a nagyon tüzes puncimat. Leírhatatlan érzés volt, hogy miközben egy kemény szerszám nyomul a popsimban, közben egy finom, lágy, puha nyelv ficánkol a puncimban. Szinte a puszta gondolatától az egésznek, elélvez az ember, de ez nem ábrándozás volt, hanem élvezettel teli valóság. Ami velem történt meg. El se akartam hinni. Éreztem, ahogy nő a testemben az orgazmus, egyre gyorsabban. Míg túl nem lépte nagyon sokkal azt a bizonyos határt. Miden erőmet beleadva, ordítani, sikítani kezdtem, és dobáltam a testemet, ahogy csak bírtam. Az előző orgazmusom meg se közelítette ezt, ez annak a sokszorosa volt, nem gondoltam volna, hogy valaha ekkorát fogok élvezni valamit is. Minden egyes görcsös összerándulásnál a lyukam teljesen rázárult a vibrire, ami további orgazmusokat eredményezett. Csak sikítottam, és dobáltam a testem és azt hittem soha nem lesz vége az orgazmus sorozatnak, majd elájultam.

Arra ébredtem fel, hogy az Andi paskolja az arcomat. Mikor kinyitottam a szememet, Andi rémült árcárt láttam csak: - Miért vagy így megrémülve? – kérdeztem -
- Tőled! Már több mint 10 perce elájultál, azóta ébresztgetlek. Már kezdtem azt hinni, hogy valami bajod van. Nagyon rám ijesztettél. Semmi bajom sincs, de ez a legfantasztikusabb dolog volt az életemben. Neked is ki kell próbálnod, egy picit fáj, de az a hatalmas gyönyör ellensúlyoz mindent. Nem lehet szavakkal ezt leírni, neked is ki kell próbálnod, most azonnal. Felugrottam az ágyról, és csak ekkor éreztem, hogy tényleg benyomta nekem az egészet. Ahogy a hátam mögött lévő tükörbe néztem csak a végét láttam. Hátranyúltam, hogy kihúzzam magamból. Elég érdekesnek találtam ezt és közelebb léptem a tükörhöz, előre hajoltam, és egyik kezemmel elkezdtem kihúzni magamból. Lassan csináltam, mert nagy élvezetet adott nekem. Amikor már több mint 10 centit kihúztam magamból, még éreztem, hogy jócskán van még bennem. Andi felé fordultam, aki az ágyról figyelte, hogy mit is csinálok, és megkérdeztem tőle:
- Szerinted milyen hosszú?
- Olyan 20 centi körül lehet.
- Akkor mindjárt kiér teljesen.

Miután teljesen kiért, a lyukam nyitva maradt, egy ujjamat akadály nélkül tudtam benyomni magamnak. Az asztalról felkaptam egy vonalzót és megmértem, hogy milyen hosszú is. 22 centi volt. Nagyon elcsodálkoztam, hogy hova is fért belém ennyi. Az Andi felé fordultam egy kicsit agresszíven ráparancsoltam:
- Most te jössz! Feküdj le. Lábaidat rakd szét, és rakd fel.
- Én azt hiszem még sem szeretném. – az arcán látszott a rémület. Melléültem az ágyon, simogatni kezdtem rémült arcát. Csókolni kezdtem gyönyörű száját. Majd suttogtam neki miközben cirógattam a testét: - Nem kell félned Édesem. Szeretlek téged. Soha sem akartam rosszat neked, és most se akarok. De ezt vétek lenne kihagynod. Én még soha nem éreztem ilyet azelőtt, és ez csodálatos. Ígérem, hogy nem fog fájni, és utána örülni fogsz, hogy belementél. Ha fáj akkor szólsz és azonnal befejezzük, oké?
- Oké.
- Gyere ide, had öleljelek át én kis barátnőm- ezzel megöleltük egymást – Majd egy hosszú csókolózásba kezdtünk. Úgy döntöttem, hogy én is nagyon gyengéd leszek vele, úgy mint eddig, és biztos neki is jó lesz. Teste két legszebb pontjára tettem a kezem. Masszíroztam a melleit, úgy mint ha valamit gyúrnék.

A testén nagyon lehetett érezni a feszültséget. Nem tudta elengedni magát. Így amit legjobban imád, a legszebb erogén zónáját izgattam a nyelvemmel. Egyik bimbójától ingáztam a másikig. Nem akartam, hogy valamelyik is hiányt szenvedjen. Szinte erőtlenül dőlt hátra. Teljesen ellazult, de én egy kicsit pluszt akartam adni neki. Ekkor, eszembe jutott, hogy lent a földszinten láttam pár banánt. Felvittem egyet, amit megmostam, de így se volt valami tiszta. Andi fiókjából kivettem egy óvszert (ezt kivételesen tudtam hol tartja). Felhúztam rá, és az Andi fejéhez léptem. Megmutattam a banánt neki, majd mondtam, hogy ez a puncidé, majd a vibrit mutattam, és ez meg a popsidé. Széles mosoly jelent meg a száján miközben kezével a bimbóit izgatta, lábait fel és szétrakta. Készen állt a dologra. Egy kis bemelegítés képen nyalakodtam. Popsi lyukától végignyaltam párszor. Nagyon nedves volt a kedves. Nyálas ujjaimmal izgatni kezdtem a popsi lyukát. Finoman belenyomtam, mire az egész teste beleremegett és sikított egyet.

Lassan húzogattam az ujjamat benne, köröztem vele, hogy tágítsam a lukát. Kihúztam, és két ujjamat nyomtam a puncijába. Olyan nedves volt, hogy szinte magába szívta az ujjaimat. Tiszta nedvesek lettek, és a popsiját tágítottam tovább. Majd három ujjal, míg elég tágnak nem éreztem. Közben meg a nyelvemmel meg a számmal fogtam fel, csörgedező patakját. Kezdett engem is felizgatni a helyzet az meg még jobban, hogy az Andi egyre hangosabban élvezte a dolgot, ez rám is nagy hatást gyakorolt. Kezembe vettem a vibrit, a fejét a lyukához illesztetem, és figyeltem, hogy tűnik el a kis lökésszerű mozdulataimtól. Andi sikítani kezdett, és kiabálva szólt felém:
- Ne állj meg! Mélyebbre, mélyebbre… - Még nyomtam egy kicsit rajta, majd következett a másik lyuka. A banánnal kezdtem a puncijába hatolni. Olyan nedves volt, hogy elég könnyen ment belé, pedig elég vastag volt. Egyszerre kezdtem mozgatni benne a két dolgot, mélyebbre, és mélyebbre haladva velük. Tekerni kezdte a csípőjét én meg gyorsítottam a tempón. A mellbimbóit szinte majdnem kitépte a testéből. Csípőjét a magasba emelte és hatalmas sikítások és ordítások közepette elélvezett. Vagy fél percig csinálta ezt vagy talán még tovább is. Egyszer csak és erőtlen teste az ágyra hullott. Ő is elájult. Egy kicsi idő múlva kezdett magához térni. Mosolygott és azt mondta: - Tényleg a leggyönyörűbb dolog volt ez eddig az életemben. Köszönöm. Még nincs vége, még egyet??

Meg se vártam a válaszát tövig nyomtam benne mind a kettőt. A csiklóját meg a nyelvemmel kezdtem izgatni. Nem volt könnyű, de megoldottam. Hangosan jajogni kezdett, és a hangján lehetett hallani, hogy rohamosan közeledik az orgazmus felé. Ez a két tárgy hatalmas örömöt szerzett a barátosnémnek. Én is teljesen be voltam már indulja, de Andira nem számíthattam, mert ő már mély álomba szenderült. Kivéve a banánt a puncikájából saját örömömet is próbáltam összehozni.. A banánt a puncimba két ujjamat meg a popsimban mozgattam ütemesen, míg végül egy hatalmas sikítással a végén én is teljesen kielégültem, megint. Nem is tudom, hogy de villanyt lekapcsoltam és az Andit átölelve én is mély álomba szenderültem, persze a puncimban ott volt a banán, az Andi fenekében meg a vibri. Olyan mélyen aludtunk, hogy nem zavart minket.

Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa