Joccika - Hogyan kaptam rá az anális szexre
Vickynek
Az eset úgy kezdődött, hogy egy 3 éves kapcsolaton voltam túl és a NET-en ismertem Vicky.
Chateltünk már vagy 2 hétig és egyszer felvetette, hogy találkozzunk. Akkoriban még vidéken laktam és Budán dolgoztam így aztán maradt a Margitsziget mint randi hely. Első pillanatra izzott közöttünk a levegő. Mikor megláttam azt hittem hogy ilyen nő csak a filmekben van könyvelőként dolgozott és munkából jött kicsit Officgirlként nézett ki, de leírhatatlan volt.
Vállig érő szőkésbarna haj mini szoknya vékony karcsú formás test formás csípő. Szóval ez az kinézet amire a magam fajta vidéki srác azt mondja parasztosan tolnám mint a ganéstalicskát.:-) Első találkozáskor semmi különös nem történt felmértük a helyzetet kinek mennyire jön be a másik. Eltelt még egy hét úgy hogy csak leveleztünk, de egyre jobban a szex fel terelődött a szó. Hamar rájöttem hogy van keresnivalóm. Megbeszéltünk egy randit ismételten. Moziba mentünk kibéreltük a leghátsó sort magunknak. Mint kiderült a nagy őszinteségi rohamok között, hogy az én kis Vickymnek van egy vőlegénye csak éppen az a baj, hogy nagyon kicsi a szerszáma. Akkor és ott már nagyon nem érdekelt nagy smárolásokba kezdtünk tapizás felderítés matatás volt miden. Nagyon be voltunk indulva mikor laza simogatásokba kezdett már az alsógatyámba akkor félszegen megjegyezte, hogy igaz szerinte nincs 18cm a cerkám ahogy mondtam neki, de ilyen vastagot még nem fogott a kezébe. Én kicsit félve kérdeztem meg a matatásom után hogy szerinte mi össze illünk e mert egy ujjamat is úgy szorította odalent hogy ilyet még nem tapasztaltam. Erre azt mondta, hogy ne izguljak ki fog tágulni minden gond nélkül. Mire idáig eljutottunk vége lett a filmnek. Kis győzködés után rábeszéltem hogy irány hozzám. (igaz vidéken laktam a muteréknál, de nem érdekelt semmi igaz őt sem. ) Haza értünk gyors protokoll bemutatás az Ősöknek. Elvittem vacsorázni a közeli kisvárosba igaz nem nagyon voltunk éhesek, ha csak nem egymást faltuk volna fel. Szombat este volt úgy 10 óra körül járhatott az idő mikor elindultunk haza. Otthon gyors tusolás külön-külön. És ágyba bújás Kapott tőlem egy pólót ami a térdéig ért. Persze nem sokáig volt rajta egymásnak estünk csókoltuk egymás testét ízlelgettem nem túl nagy melleit de formásak voltak köröztem a nyelvemmel a bimbóján néha bekaptam is szívtam öröm volt velük játszani. Olyan volt mintha valami hangszeren játszanék csak úgy nyögött és vonaglott a kezem alatt a szőke Tündérem. Lentebb csúsztam és bugyin keresztül kezdtem el puszilgatni. Mikor már a csípőjének nem tudott parancsolni akkor lehúztam róla a bugyit vissza tértem a tettek csupasz mezeére és mélyen benyaltam a kis punciba szó szerint kicsi volt. Imádtam kényeztetni zihált a nyelvem alatt. Megkért hogy forduljak meg mert Ő is kényeztetni szeretni úgy tettem. Betérdelt a lábam közé és elkezdte nyalogatni a cerkám majd
Bekapta mámorító érzés volt. Nem sokáig bírtam tétlenül a dolgot így javasoltam hogy forduljon meg és 69-be folytassuk a nyalakodást. Gyorsan megfordult és a lábát átdobta a fejem felett szó szerint ráült az arcomra. Kicsit széthúztam a farpofáit és elkezdem izgatni a fenekét köröztem a nyelvemmel a lyuk körül. Mire Ő abbahagyta a ténykedését és csak a kezét használta. Halottam ahogy sziszeg és mondani akarna valamit de én nem vártam meg a nyelvemet bedugtam a fenekébe(meglepődve tapasztaltam hogy semmi fura ízt nem éreztem). Ekkor hátranyúlt megmarkolta a hajamat és húzta a fejem a fenekéhez teljesen beindult. Nem tudom meddig kényeztettem így a kedvesemet. Egyszer csak leszállt a fejemről és kicsit zihálva mondta hogy most már magába akar érezni. Hanyatt feküdt én betérdeltem a lábai közé megfogta a cerkám finoman illesztgette a bejáratnál nagyon nedves volt nem tudom hogy a nyálam miatt vagy a sajátnedvétől de még így is kicsit felszisszent mikor a behatoltam. Nem mertem megmozdulni nagyon szorított. Mondtam neki hogy nem szeretnék fájdalmat okozni neki inkább hagyjuk. Mire Ő azt mondta hogy csak egy kis idő kell neki még hozzászokik a méretemhez. Meg sem mozdultam csak smároltunk és egyik kezemmel a mellét fogtam és az ujjammal játszottam a bimbójával. Észre sem vettem mikor kezdte el ringatni a csípőjét nagyon szorított még mindig odalent. Szinte egymás szájába lihegtünk.
Egy pár perc elteltével már éreztem hogy sokkal jobban elvan lazulva és bátrabban mozogtam benne . Kicsit gyorsítottam a tempón ziháltunk mind a ketten és sajnos én nem bírtam tovább elmentem. Kis pihenőt kértem. Beszélgettünk az ágyba hozzám bújt. Valahogy oda kötöttünk ki hogy miért akart valakivel összejönni a világhálón. Elmondta hogy a barátja volt az első hapsi az életében és még soha nem volt orgazmusa és mielőtt férjhez megy szerette volna kipróbálni milyen egy 20cm-es péniszt magába engedni (az enyém igaz csak 17) mert a barátjáé csak 12cm. Most kicsi büszkeségnek kéne rajtam lennie, de nem volt mert lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem szereztem neki örömet és még soha nem volt orgazmusa. Most csak az lebegett a szemem előtt hogy kielégítsem Vickyt. Beszélgettünk tovább róla közben egyre többször csókolóztunk és simogattuk egymást. Egyszer csak elkapott odalent és vadul verni kezdte a farkam. Én is felbátorodtam és ujjazni kezdtem ismételten. Egy pillanat alatt felül volt rajtam és már igazította magába a cerkám. Felejthetetlen lovaglás következett, én ismét a melleivel játszottam. Mind a kettőt kézbe vettem és szívtam mélyen. Ismét beletúrt a hajamba és húzta a fejem a melleire. Mind a ketten izzadtunk folyt rólunk víz. Póz csere következett leszállt rólam térdre ereszkedett és bepucsított eszméletlen látvány volt még a félhomályba is. Mögétérdeltem és oda illesztettem a cerkám mivel még mindig elég szűk volt a Babám így vártam hogy Ő mozduljon. Meg is tette. Felnyársalta magát liheget mozgott Artikuláltan próbált beszélni hozzám nem értettem mit akar de lehet hogy nem is akartam megérteni. Belemarkoltam a csípőjébe és egyre vadabbul toltam feje lerogyott az ágyra és szinte csak hörgött már. Nem kérdeztem merre jár mert rám szállt a köd és nem foglalkoztam a partneremmel. Sajnos megint végem lett.
Úgy hogy a Babám megint orgazmus nélkül maradt. Az éjszaka folyamán még 2 szer sikerült elmennem, de Ő neki nem sikerült orgazmust szerezni. Vasárnap korán keltünk mert azt ígérte a párjának hogy 10 re haza ér. Nekem meg délután kettőkor kezdődött a focimeccsem. Szóval reggel nyolckor keltünk és mentünk pestre mert Vicky Gödöllőn lakott én meg Pesttől 50 km-re szóval aludtam kb. 3 órát és kivoltam facsarva mint a felmosó rongy. Stadionoknál kidobtam az éjjeli pillangómat és mentem a focimeccsre ami Pesttől 40km re volt. Nagyon rosszul ment a játék szinte lépni alig bírtam úgy lefárasztott a kicsike. Következő héten ismét csak leveleztünk. Egyik este írtam neki egy SMS-t hogy egyedül van-e ha igen akkor felhívnám telefonon. Beszélgettünk mindenféle dologról és egyszer csak ismét a szex volt a téma és elmondta hogy mennyire tetszett neki amikor a fenekét izgattam azt is elárult a hogy a párjával már kipróbálták az anális szexet nekem azért nem merte mondani hogy oda is betehetem mert nagyon vastag a cerkám. Meg én még nem csináltam még és mi van ha valami baj lesz. Megbeszéltük hogy a hétvégét ismét együtt töltjük. El is jött a szombat csak az estére tudtam gondolni. Ismét nálunk töltöttük az éjszakát. Vadul Smároltunk mintha meg akarnánk enni egymást hanyatt lökött és azt mondta ki szeretne próbálni még valamit. Szájába vette a farkam és szopni kezdett nagyon kíméletesen egyszer csak azt éreztem hogy a feje eléri a hasfalamat. Teljesen bevette hihetetlen érzés volt utána a zacsimat kezdte el nyalni egyik kezével a farkamat verte a másikkal az ánuszomnál körözött isteni fenomenális érzés volt. Elkaptam a fejét felhúztam megcsókoltam és mondtam neki hogy pucsítson be nekem. Megtette mögéhelyezkedtem széthúztam a farpofáit és elkezdtem az ánuszát nyalni köröztem a nyelvemmel az izomgyűrű mentén. Néha a puncijába is bele-bele nyaltam fejét a párnába temette és csak tolta a fenekét a számra. Egy kis idő múlva éreztem hogy már elég laza záróizom és bedugtam a nyelvem(féltem hogy most lehet hogy furcsa ízt fogok érezni de semmi ilyen nem történt most sem) ki be járt a nyelvem szinte seggbedugtam a nyelvemmel.
Vicky Visított a párnába mikor az ujjamat a puncijába vezettem és a nyelvem még mindig az ánuszát ostromolta. Pár perc múlva felemelkedett és azt mondta dugj seggbe. Megfogta a farkam jó mélyen a szájába vette és jó benyálazta. Utána ismét hátat fordított nekem térdre ereszkedett és azt mondta most már jöhetsz. Mögétérdelte Ő vezette magába a cerkám nagyon nehezen sikerült átjutni a záróizmokon de utána maga volt a paradicsom. Ilyet még nem éreztem teljesen más hogy szorít egy fenék mint egy pina. Mennyei érzés volt. Nem mertem mozdulni mert éreztem Vicky testén hogy ez nem természetes szinte feszült a fájdalom miatt lehetett. Előre nyúltam és a mellét kezdtem el simogatni. Megfogta a kezem és levezette a punciához kicsit kitekerve voltam de nem érdekelt simogattam dörzsölgettem még nem megtaláltam a csiklóját ekkor nyögött egyet és hátramozdult teljesen bent voltam Vicky fenekébe. Tovább köröztem a kis borsószemen míg ő elkezdett előre hátra mozogni. Minden mozdulatnál felhördült mintha mélyről jött volna ez a hang. Isteni volt hallani látni és érezni ezt a Nőt. Sajnos nem sokáig tudtam magam visszartani. Megfogtam a csípőjét két oldalról és nagyon keményen elkezdtem seggbekúrni. Hörgött zihált dobálta magát. Nem érdekelt hogy Ő mit szeretne csak magamra gondoltam és az Én élvezetemre. Sikerült is mindent a fenekébe eresztettem. Kis pihi következett kiment WC-re. Vissza jött oda bújt hozzám és elkezdett sírni. Kérdeztem hogy nagyon fájt vagy mi a baj? Azt mondta hogy csak azért sír mert ma éjszaka volt az utolsó hogy együtt voltunk mert összeköltözik a barátjával. Az nap este már nem szeretkeztünk csak a karomban tartottam és simogattam. Másnap ismét felvittem Pestre és akkor láttam utoljára. Nem is kerestem Ő sem engem. Nagyon szép volt jó volt amit átéltem vele. Csak az a baj hogy azóta imádom a Női fenekeket.
Ha olvassa egy olyan nő ezt a történetet aki szívesen nyalakodna velem kölcsönös szimpátia esetén kiss.jocoo06@gmail.com elérhető vagyok.
Jó szórakozást mindenkinek
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa