victor - Ahoyg elkezdődött II
Egy kamasz elcsábítása...
„Bármikor jöhetsz, ha itthon vagyok” csengtek a fülembe Viola szavai. Az élmény Violával lenyűgözött, hiszen, leszámítva némi ízes, izgató, de azért nyúlfarknyi, űzött pettinget a házmester lányával, Cicával 13 éves koromban (egyszer majd elmesélem), míg el nem költöztek, nem tudtam még ilyen közeli kapcsolatba kerülni a női nemmel. Amellett Cica, kamaszodó szűzlány volt, tele aggódással, gátlással, másrészt jóval kövérebb volt, mint az én ízlésem. Bár rózsaszín, szőke göndörödő szőrű punciját nézegetni, érinteni nagyon jó, izgató volt, mikor egymást megpisiltettük - rá tudtam venni, hogy húzza szét lassan szemérem ajkait és széttárt combokkal guggolva így pisiljen, s cserébe megengedtem, hogy fogja ágaskodó farkamat pisilés közben - Viola mégis más volt. Viola tanárnő érett, kissé molett. csinos nő volt, erotikus kisugárzással, aki mindent tudott a testi szerelemről. Kissé perverz is volt, mindent meg akart kapni, de ezért adni is tudott. „Megtanítalak egys-másra” csengett a fülembe napokon át, éjjel elalvás előtt, mikor újra lejátszódtak előttem a második emeleti lakásában történtek, többször is, miközben nedvedző farkammal játszottam a pizsamámba nyúlva, melynek vége mindig az lett, hogy gerincemen, testemen végig futott egy elképesztően jó érzés, s egy nagy adag ondót lövelltem a markomba illetve a pizsamámba, a hatalmas, kemény foltokkal ellátott pizsama pedig reggel a szennyesben végezte.
Ez így ment napokon át, mégis, Viola hívó, állandóan fülemben csengő szavai ellenére, nem jutottam el odáig, hogy becsöngessek az ismerős címre, mely tőlünk csak néhány perc sétára volt. De aztán megembereltem magam, s egy hét után meleg augusztusi délután, torkomba dobogó szívvel becsengettem. Kisvártatva Viola nyitott ajtót, láttamra széles mosoly öntötte el.
- Na végre, azt hittem elutaztál nyaralni kisfiú, mondta kedvesen s beljebb tessékelt, miközben könnyed, de érzéki puszit lehelt a szájam szegletére – én meg alig vártam, hogy bezáródjon mögöttem az ajtó.
Teljesen fesztelennek igyekezett mutatni magát, bár a hangján éreztem ugyan azt az izgalmat, mint legutóbb. Lassan oldódtam s szememmel tapogattam körbe Violát, néhány dolog most tudatosult bennem: nagy, meleg barna szemei, vastag érzéki szája, vékony nyaka, nőisen, finoman molett karja, ápolt keze, laza, dús, szőkére festett haja, nagy, nőies, telt mellei, homokóra formája, erős, asszonyos csípővel, nagy, kerek tomporral, mely feszült a vékony, nyári, tenyérrel térdfölé érő szoknya alatt. Most is kecses, magas sarkú papucsban volt, mely jól kiemelte csinos lábikráit, még feszesebbre dobta fenekét, ezáltal határozottan kirajzolva a szoknyán át bugyija vonalát. Fekete nejlonharisnya volt rajta, lába ezáltal még formásabb volt - magamban azon gondolkodtam, harisnya nadrág-e vagy combfix.
- Számítottam rád, mondta, várj egy kicsit, s megjelent két likőrös pohárral, üveggel, Unikumot ittunk, pótoljuk a pertu-ivást, mondta.
- Félretettem neked valamit, szerintem érdekelni fog téged - s elővett egy német nyelvű szex újságot (én még nem láttam ilyet, akkoriban ez még ritkaság volt idehaza) – mindketten tudtunk egy keveset németül.
Letelepedtünk az ágyra, s elkezdtük együtt nézegetni. Egy történet rajzolódott ki előttünk egy kb. 20 éves srácról, ki zongorázni tanul egy fess, negyvenes, szexi zongoratanárnőnél. Egymás mellett ülnek a zongoránál. Zongorázás közben a tanárnő néhány jelentőségteljes erotikus pillantás után megfogja tanítványa kezét, s bevezeti felgyűrt szoknyája alá, a combjai közé. A fiú nem jön zavarba, széthajtja a tanárnő combjait, tenyerével megfogja a tanárnő pináját a bugyin keresztül, majd letépi róla, míg a zongoratanárnő kiveszi a fiú jókora farkát a farmerjéből. A képek nagyon jók, a tanárnőn már csak magassarkú cipő, combfix harisnya van, széttárt lábbal guggol, jól látjuk rózsaszín, majdnem pucérra fazonírozott puncija minden, nedvesen csillogó redőjét, melyet tanítványa felé tár, önfeledten izgatva magát - s vele tanítványát – ujjával. Ekkor toppan be hazatérő lánya a szobába, ki egy pillanatra kiakad, de anyja és a jelenet erotikus kisugárzása és a helyes tanítvány vastag, meredező, nedvező farka hamar magával ragadja. A csinos lány mindent ledob magáról, s vad játék bontakozik ki. Egymást izgatják, a zongoratanárnő hanyatt fekszik a szőnyegen, széttárt lába között lánya nyalja punciját, majd ujjával nyúl bele. A tanítvány farkát a tanárnő pucsítva nyaló lányának ánuszába mélyeszti, s látva, hogy a lány önkívületben vonagló anyja lucskos vaginájába tolja az öklét, beleélvez lánya ánuszába.
Míg ezt együtt végiglapoztuk Violával mindketten felizgultunk, Viola remegő hangon megkérdezte, - Legyek én a zongora tanárnő? - Igen, feleltem szenvedélyesen. Beállítottuk azokat a jeleneteket, amiket a képeken láttunk, Viola a szőnyegen guggolt széttett lábbal, felhúzott szoknyával, én letolt nadrággal, meredező fallosszal térdeltem a szőnyegen, megigézve bámultam Viola lába közé, aki félrehúzta bugyiját, mutatva izgalomtól nedvesen csillogó punciját. Viola tényleg készült, combfix fekete harisnya volt rajta, a magassarkú papucsban ugyan olyan lenyűgöző látványt nyújtott, mint a képregény hősnő, csak éppen mozgott, izgatottan lélegzett, érinthető volt forró combtöve. Lába közé hasaltam, s bedugtam a nyelvem a félrehúzott bugyi mellett a forró, nedves punciba. Viola hanyatt feküdt a szőnyegen, én pedig ízlelgettem rózsaszín punciját. Sohasem csináltam még ilyet, Viola két földöntúli nyögés időnként elhaló, kéjes hangon irányított.
- A nyelved hegyével billegesd a csiklómat, majd dugd be mélyre a karikára hajtott nyelvedet a vaginámba – kérte.
Azután a bűvészinas elszabadult, a seprű önálló életre kelt. Körbenyaltam Viola szemérem ajkait, hosszú, lassú mozdulatokkal csúszkáltattam nyelvemet a lucskos kisajkak között, lassan bedugtam középső ujjamat a pinájába, miközben nyelvem hegyét sebesen rezegtetve, csiklóját alig érintve izgattam. Viola medencéje vonaglott alattam, combja aprókat rángott, beletúrt a hajamba ujjaival, Mélyebbre – súgta zihálva. Nem tudtam betelni vele, kezemmel széthúztam szeméremajkait, nyelvemet teljesen kidugtam, s mint egy kutya nyaltam végig gyöngyöző punciját úgy, hogy nyelvem keményedő csiklóján minden nyalásnál érezhetően, puhán, de határozottan „zökkent” egyet, melyet Viola zihálásának változásával, combjának finom rángásával, vagy hajamba karmolással jelzett. Én is nagyon oda voltam, farkam óriásira duzzadt, szinte kéjesen fájt, makkomról csöpögtek a nedvek. Viola nem bírta tovább, feledve múltkori tilalmát könyörögve hozzám szólt:
Tedd már be, bassz meg! Vágyom a farkadra, nyögdécselte mámorban úszva, én akkor széttárt combjai közé feküdtem, s egy erőteljes csípőmozdulattal fiús, de vastag, kőkemény farkamat belöktem az áhított nyílásba. Eszméletlen kéjérzés töltött el, majd csúszkálni kezdtem ki-be. Zihálásunk ellenére hallani lehetett nedvekkel telt genitáliáink finom csettegését. Nem tartott sokáig, tán egy percig sem, farkam rángatódzva köpte be terhét a biológia tanárnő széttárt puncijába, miközben fejemet mellei közé fúrtam. Magához ölelt, miközben lábaival derekamat átkulcsolta, csípője fel-le mozgott még mindig kemény farkamon, majd egy édes sóhajtással elélvezett, s közben alsóajkamat véresre harapta. Így feküdtünk egymáson percekig, majd hangosan nevetve mondta,
- Elvettem a szüzességedet kisfiú, beleharapott fülembe és belesúgta,
- Most már nagyfiú vagy!
Istenien éreztem magam a nagy, hullámzó mellek között, semmi pénzért ki nem keltem volna közülük, orromba szívtam a nő illatát, melyhez Viola puncijából kicsorgó ondóm édesen fanyar jellegzetes illata társult. Farkam nem akart lankadni, melyhez hozzájárult, hogy éreztem Viola vaginájának ritmikus szorításait rajta, mely rendkívül kéjes érzéssel járt. Kicsit feküdtünk nyugodtan, utána farkamat kihúztam és ujjaimmal kezdtem játszani Viola csinos, rózsaszín, ondó áztatta puncijával, melyre ő rögtön csípője finom hullámoztatásával reagált. Kéjes érzés volt Viola ondó- áztatta pinájával játszani, nyálkás csiklóját mutató és hüvelykujjam közé vettem, és lassan, finoman morzsolgatni kezdtem, mire ő combját széttárta, majd kérte, nyúljak a piájába több ujjal egyszerre. Ösztönösen megragadta hímvesszőmet, zárt tenyerét fel-le csúsztatgatta rajta, majd fitymámat makkomra húzta és vékony ujjával a fitymám és a makkom közé nyúlt, megtehette, mert az ondómtól minden sikamlós volt. Oldalt fordult, ballábát felemelte és pedig beraktam neki immáron ismét gumibot keménységű farkamat, miközben ánuszát ondómmal kenegettem. Viola farát ritmikusan hullámoztatta, majd kéjsóváran, lihegve rám szólt – Nyúlj be a pinámba a farkad mellé egy ujjal s én szót fogadtam neki. Viola ismét irányított én fegyelmezett katonaként minden parancsát teljesítettem, végül farkamat lassan ánuszába csúsztattam, miközben középső ujjammal puncijába túrtam, hüvelykujjammal pedig csiklóját billegettem, masszíroztam, az élvezetet nagyban fokozta, hogy miden lucskos volt az ondómtól. Megint megelőztem Violát, fojtott nyögéssel az ánuszába élveztem, Viola kezemet a pinájába tuszkolta és magas fejhangon nyögve élvezett el.
Úgy éreztem, megtaláltam a földi paradicsomot, egy hét múlva ismét csengettem Viola ajtaján, egy 40 körüli férfi nyitott ajtót, zavartan mondtam, hirtelen, hogy Lakatosékat keresem, ő unottan felelte itt olyan nem lakik, sőt a házban sem hallotta ezt a nevet. Az ajtó csukódása után kettesével vettem lefelé a lépcsőt, Violát azóta sem láttam.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa