gabo - ötvenkettes
imádom a puncikáját
Sokan ugy gondolják, az idősebbek már nem szexelnek.Az alábbi történet igaz, igy elmesélem.A volt kolleganőmmel soha nem voltunk jóban, valahogy nem birtam. A múltkor egy fesztiválon találkoztunk véletlenül -fehér feszülő _nadrág volt rajt, én meg meg már megettem egy kolbászt és ittam pár pohár bort-és ráütöttem a fenekére. Nagyot nevetett.
Pár hete, megittam pár konyakot és a face.....n ráakadtam a nevére.Hüüüü, irok neki gondoltam, és máris neki kezdtem.(Én 67 éves vagyok, a nő 50, volt már két férje és van két nagy gyereke)
Most ide kéne másolni a levél szövegét, amiben ilyeneket irtam neki, hogy szeretném elnyalogatni a pinádat(igy szó szerint), szeretném ha finoman leszodnád a faszom(igy szószerint)a hatalmas melleid közé beverném a faszom(igy szószerint) elcsókolgatnám a csiklódat(nyalásban tanár vagyok) és alaposan megbasználak....(igy szószerint)
A feleségem péntektől vasárnapig nem lesz itthon, gyere el hozzám!
Pár perc múlva a következő kérdés jelent meg a képernyőn: MIKOR?
-Ma este!8-kor várlak!Már áll a faszom, (pedig be se vettem semmi serkentőt)Gyere.....
Nyolc előtt két perccel megszólalt a kaputelefon. Megjött.
Finoman megpusziltam,és megkináltam a pohár pezsgővel. Adott egy puszit, de szája már incselkedően végig siklott az én szájom is...
Ittunk még egy-két pohárral, amikor hirtelen ötlettől vezérelve(bár korábban elgondoltam)azt kérdeztem tőle, nem zuhanyozunk egyet?(ment ugyan a klima, de egy tusolás azért más)
-Menjünk!-mondta és máris neki állt levetkőzni. Fekete melltartót viselt, fekete bugyit, ami alól kikandidákált szőrös pinája. Ezen kicsit meglepődtem, azt hittem borotválja magát.Aztán máris a tus alatt voltunk. Elkezdtem mosdatni, csodálatos hatalmas melleit megemeltem és a samponnal átdörzsöltem. Úgy gondoltam a punciját is megmosom, alig várta. Közben ő is elkezdett mosdatni és már a faszomat fogta, szemlátomást nagyon élvezte.
-Menjünk be - mondta. -Van még pezsgő?
-Van, de bele mártom a faszom!
-Jajjjjj..Ilyent még nem csináltam!-mondta.
-Na akkor most itt a pezsgős faszom, adj rá egy puszit!
Akkor eldobtam magam. A pusziból hatalmas szopás lett, és én is ő is nagyon élvezte.
-Menjünk be a hálóba, ahol már elő volt készitve a terep.
Mellém feküdt és csókolózni kezdünk. Közben hatalmas melleit simogattam, kezem bebarangolta egész testét, amikor úgy döntöttem :kinyalom!
Elindultam lefelé, has, comb belső, finom érintés a segglyukára, de a pinájához még nem értem. Kezdett remegni.Finoman megközelitettem a két gyereket szült picsáját, széthajtogattam a szőrt és elkezdtem nyalni.... először csak a kis
ajkát, majd lassan a csiklóját... Nyelvemet összepödöritettem igy izgattam. lassú szivással rátelepedtem a gyönyör pontjára- amikor elkezdett hörögni.
-Mit csinálsz velem?Már élvezek is és sikongatni kezdett.
-Még, még nyalj, csodálatos, ilyent még életemben nem éreztem, isteni,- aztán űjra elélvezett.
-Két férjem volt, de igy még soha nem éreztem magam-mondta elhaló hangon,és közben éreztem, hogy a faszomat keresi.
Megtalálta. Állt rendesen, el is kezdte szopni a gyönyörű asszonyos szájával.
-Remélem tudod, hogy most csinálom életemben először? És szopta, szopta...
Kezdtem én is nagyon belejönni, igy hát rászóltam, a golyóimat se hagyd ki. Szótfogadott.
-Akkor most megbaszlak(igy szószerint)-mondtam neki. Mivel öreg fasz vagyok, inkább fekszem és ülj bele!- adtam ki az utasitást. Több se kellett neki, máris rámtelepedett, faszomat a pinájához igazitotta(hogy lehet egy ötvenesnek ilyen forró és lucskos pinája?)és beeresztette.
Neki állt őrjöngeni. Ugrált a faszomon, melleit dobálta-megőrülök, megőrülök vnnyogta, bassz! bassz! -De jó, hogy bennem érzed a faszod, csodálatos.....
Ekkor pajzán ötlet jutott eszembe. KImentem a fürdőbe és bekaptam egy potenciafokozót.
-Szivjunk el cigit
és igyunk még egy pohár pezsgőt-mondtam neki (addig felszivodik a tabletta, bár ezekhez nem szabad alkoholt fogyasztani!)
Dumáltunk, közben megcsókolt, én is tapogattam, egyszer csak elkezdett újra állni a faszom.
-Add ide!-utasitott és mint az őrült elkezdte szopni.
-Guggolj fel a fotelba, hátulról akarlak szétbaszni!Engedelmeskedett.Hát nyomtam neki rendesen, sikongatott, két házasság alatt nem élveztem ennyit-hörögte.
-Várjál! MOst jön a java -és felü
ltettem. -Most szopj!De rendesen!A faszomat a torkáig nyomtam, fuldokolt is egy kicsit , de nagyon élvezte.
-Megint elfogok menni-suttogta, de már el is élvezett.
-Most én jövök-mondtam neki és a szájába eresztettem a gecimet.
-Hát ilyen még életemben nem történt velem, sose engedtem meg volna.... és kéjesen nyalni kezdte a faszom.
Az utolsó csöppig letakaritotta.
-Isteni volt! Mikor jöhetek legközelebb?

Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa