castlefrauanne@freemail.hu - Költözés 3. Rész első fele
Ébredés.
Reggel a telefonom csörgésére ébredtem. Nehezen magamhoz térve felvettem az ismeretlen számot.
- Igen? (szóltam bele)
- Szia! Vivi vagyok. Felkeltettelek? (bátorkodva kérdezte)
- Szia. Nem dehogy is mondjad.
Közbe az ajtón jött be egy kicsinyke áttlátszó hálóingbe az anyám. Az ágy végén feltérdelve négykézláb közelített egyenesen felém közben mosolyogva a szemembe nézett mind végig. Tovább mászva elérte a mellem és a felső testem kezdte el csókolgatni lágyan haladva a nyakam felé.
- Találkozni szeretnék mielőbb, nagyon fontos dologról lenne szó de ne ijedj meg nincs bajom.
Az anyám állát felemelve tátogtam neki hgy Vivi az. Erre ő a vékony lepedőt lerántva alsó testemről a félig merevedező farkam elkezdte verni és száját nyalogatta közben.
- Hát... őő.. rendben. Hol vagy most?.
És az anyám fejét kezdtem tolni lefelé, ahogy faszközelbe ért már el is kezdte szopni, feje miközben járt a farkamon kezével még verte is. Amikor szájából kiengedte faszomat nyálat köpködött és csúrgatott rá.
- A nyugati pályaudvaron vagyok. (mondta félve)
- Hogy hogy? (kérdeztem volna mérgesen de az élvezettől inkább boldog hangnemet sikerült ki erőltetnem magamból)
Anyám ekkor felhúzta hálóingjét újjait benyálazva pináját alaposan bekente, majd átfordulva, farkamat megragadta és seggel felém rá csúszott. Hatalmas élvezett volt. Még teljesen fel nem izgult szűkre zárt pinájában felfedező útra indulni. Amint tövig sikerült megülnie előre dőlt és rohamos tempőba kezdett keverni farkamon. Ahogy csipőjét föl s alá kezdte mozgatni feneke ketté nyílt teljesen és seggjuka teljes egészében kitárulkozott. Egyből kapva az alkalmon hüvelykujjamat benyálaztam és nekiláttam a seggjuka masszírozásának.
- Mindent elmesélek csak kérlek ne szólj senkinek sem. Mikor tudsz ide jönni? (kérdezte kétségbe esetten)
Seggjuka masszírozásából aztán pillanatok alatt anális ujjazás lett és a halk szuszogásokból a tegnapról ismerőssé vált nyuszítés felé vette az irányt. Mivel éreztem ennyi izgalom nekem hamarosan befogtenni csak annyit feleltem Vivinek..
- Mingyárt elmegyek egy helyre és utánna egyből megyek hozzád.
Anyám egyből vette a célzást és a faszomról le szálva, fel ült és most a seggébe irányította már lüktető farkam. Az ágyon gugolva folytatta tovább a lovaglást. A kezét harapva hogy tompítsa a nyüszítését.
- Rendben várlak hívj ha itt vagy szia.
- Oké szia.
És ahogy kinyomtam a telefont az anyámból ordítva tört ki a sikítás, olyan erőssen lovagolt hogy az az ágyékom majd szét szakadt. Mikor éreztem hogy mingyárt elmegyek a hajába kapva erőssen magamfele rántva kiáltottam rá, hogy keményebben te kúrva! Az anyám még jobban rá kezdett a sikítozás és nyüszítés fergetében és betelítettem a forró spermámmal. Még egy kicsit lovagolt majd lelöktem magamról. A fejét a faszomra irányítottam, hogy tisztítsa le. Mikor befejezte, feláltam az ágyról és közöltem vele..
- Nagyon jó volt, de most találkoznom kell a lányoddal.
Az anyámat nem igazán érdekelte vagy csak még a szex hatása alatt volt, mert annyit mondott..
- De siess vissza mert még nem végeztünk.
Gyorsan összekaptam magam és elindultam Vivihez.

HA SZERETNÉTEK A FOLYTATÁST IS OLVASNI, ÉRTÉKELJÉTEK ÉS KÜLDJETEK EMAILT A castlefrauanne@freemail.hu EMAIL CÍMRE. CASTLE
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa