gabo - matrózblúz
Hétfőn reggel, kicsit másnaposan lementem egy újságért. A kapuban majdnem fellöktem két matrózblúzos csajt,másnaposság ide-vagy oda, -Na mi van, pornófilm forgatásra mentek? -kérdeztem. Nekiálltak kacagni- Elmúltunk már 18 évesek, miért ne mehetnénk?-
-Na, jó, délután háromkor kiállok a sarokra, elsőként szeretném nézni a filmet!-mondtam. Utánuk néztem, csodáltam ringó járásukat,gyönyörű popsijukat, szinte éreztem a finom selymes puncik illatát,amikor kiábrándultam, mert egyre több csaj jött matrózblúzban a közeli egyházi gimibe, jajjjj.. ma van a tanévnyitó!
Megvettem az újságot, majd elkezdtem fantáziálni. Mi lesz, ha ez a két csaj tényleg megérkezik délután?Mit csinálok velük? Mit engednek? Kinyalhatom a selymes puncikájukat? Szőrös vagy sima?A faszom egyre jobban kezded meredezni, két tinit kényeztetni,nyalni,talán még le is szopnak... Beleremegtem.Hatvanhét éves jósvádájú faszi vagyok, micsoda élmény lenne, ha ötvenketteske és a milfek után tiniket baszhatnék.
Gondoltamm, ezek biztos borotváltak, igy kimentem leborotválni a faszom környékét,szép sima lett, de közben a kis pinákon járt az eszem.Tizennyolc évesek, hamvasak, gondolom finom izűk van, de egy kicsit féltem. Két óra van,úgy gondoltam, nehogy leégjek, bekapok egy potencianövelőt.
Három előtt öt perccel kiálltam a sarokra.Sehol senki. Már majdnem feladtam, amikor balról-jobbról belémkaroltak.
-Itt vagyunk-és iszonyú kacarásba kezdtek.
-Mik a terveid?-kérdezték.
-Nézzük meg a filmet- most én röhögtem-vagy próbáljuk meg eljátszani, mi történt volna!
-Ok!És már indultunk is fölfelé a lakásba.
Folyt. köv.

Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa