gabó - matrózblúz 2.
-Na helló, csajok, isztok valamit?-inditottam.
-Nem rendelnél nekünk egy pizzát?- igy az egyik, máskülönben mindkettőnket Évinek hivnak, úgy, hogy innen ha szólsz, mindent egyszerre csinálunk!
Megrendeltem a pizzát, és néztem ezt a két gyönyörű csajt. Az egyik fekete volt, szinte derékig érő hajjal, a másik szőke, kék szemekkel.-Nincs egy cigid?- igy a szőke.
-De van! Nem akarsz adni egy puszit?- kérdeztem,de már le is smárt. Nem is akárhogy, nyelve már bent volt a számban, kezével a faszomat kereste, lehúzta cippzárt, mire a másik, elkezdte húzogatni a farkam. -Én is itt vagyok, ne hagyjatok ki, és iszonyú tempóban elkezdett szopni.-Jézus Mária, ebbe belehalok -gondoltam-de hát igy érdemes meghalni! A két kis csaj egymás szájából váltogatta a szopást- húúúú ez kurva jó- visongott a fekete.
-Látod, mondtam neked, egy öreg faszinál nincs jobb!.A manus tiszta erotikklip, le van borotválva a fasza, áll mint a cövek,nem akar még elmenni mint a tizenévesek, gyere szopjuk!
Lassan elkezdtem felfedezni a testüket, zsenge melleiket, bár a szőkének már jó nagy dudái voltak,megsimogattam, bele remegett.
-Nem baj, ha a faszos számmal le smárlak?- igy a szőke.
-Figyelj, benyúlok a bugyidba, ott már jó meleg lehet- az is volt- én meg lenyalom az ujjamról a puncid nedveit. Istenem, micsoda illat, micsoda kéj!
Ekkor csöngettek. Megjött a pizzafutár. (Folyt köv.)
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa