gabo - Kriszta felbukkan
Tegnap felhivott Kriszta.
-Szeretnék felmenni hozzád, van egy kis mesélni valóm!
-Gyere-mondtam neki- közben arra gondoltam, hogy újra selymes melleit, finom puncikáját fogom hatvanhét évesen csókolgatni, lehet, hogy újra leszop gyakorlásként,gecimet a szájába ereszthetem, amit a múltkor is nagy kéjjel nyelt le.Már el is kezdett meredezni a faszom- nem kell ide tabletta- elég egy tizennyolcéves hangja. Rá is fogtam, állt már, lassan elkezdtem verni. Egyre keményebb és nagyobb lett...
-Na, ha ez a Kriszta feljön, borotvált, finom illatú puncikáját úgy kinyalom, hogy még!-gondoltam.Magam előtt láttam hamvas testét, meredező mellbimbóit,szinte éreztem finom bőrét, gondolatban belecsókoltam a nyakába, fülét nyalogattam, combja selymességét éreztem a kezemen,számban apró megfeszült csiklóját képzeltem, amint körbe nyalogatom, szivogatom, egyik ujjam már a nedves puncikájában jár, másik kezemmel a fenekét kényeztetem, sőt talán be is dugom a másik ujjam.
Na erre már majdnem elélveztem, a farkam nagyon meredezett.
Csengettek.
-Itt vagyok!- az ajtóban Kriszta állt- most nem matrózblúzban-egy fekete mini szoknyában, rózsaszin top-ban, nyakában egy gyöngysorral.
-Gyere be, alig várom, hogy átölelhesselek!
-Jajjj... de jó volt a múltkor!-mondta- és-leheveredett a fotelba.
-Hozzám ne nyúlj!-Most mutatok valamit!
-Adj egy martinit!- hangzott az utasitás.
Öntöttem neki egy piát, egyből megitta, majd elkezdte levetni a ruháját.
-Most nagyon figyelj!Ami most fog történni, mind rólad szól!-ezzel a cipő után letolta szoknyáját, kigombolta blúzát,kikapcsolta rózsaszin melltartóját,majd kilépett tangájából.
-Ülj a másik fotelba.... és csak nézz...nézz!-Már hetek óta-mióta nálad voltam ezt csinálom - de vedd elő a faszod, markold meg, és nézz!
Ezzel neki állt magát simogatni.Finom kis melleit hosszasan kényeztette, megnyálazta ujját és sodorgatni kezdte mellbimbóit.Hosszasan eljátszadozott rajta, majd a hasát kezdte masszirozni, mig végül keze a combjaira tévedt. Végig simogatta,keze egyre közelebb került puncikájához.Lágyan széthúzta az ajkakat és mutatóujja a csiklóján landolt.Elkezdte finoman dörzsölni, majd egyre gyorsabban.... először egyik ujját, majd a másikat bedugta a már lucskos puncijába- majd hirtelen kikapta.
-Légy szi! Most nyald le!
Azt hittem belehalok. Üde puncikája nedvét kóstolgattam , azt hittem, mindjárt elélvezek.
-Na most gyorsitsunk föl!-adta ki az ukázt- verjed, ahogy tudod, én is dörzsölöm a csiklómat, élvezzünk el együtt!
Hát nem kellett sok idő, Kriszta hörögni kezdett, már négy ujja volt a puncikájában és felsikoltott.
-Ezt játszom már hetek óta, hogy a faszodra élvezek-de most mindketten egyszerre menjünk el!..... verd.. én is dörzsölöm a punimat....
Nem kellett sok, éreztem, hogy rögtön elmegyek.
-Na,na...-szólt Kriszta.- Csak nem gondolod, hogy a markodba, vagy a szőnyegre vered ezt a drága anyagot?
Igy aztán letérdelt elém a fotelhoz és szédült tempóban elkezdte nyalni, szopni a faszom.
-Ezt imádom!Körbenyalni a makkod, végig csókolgatni az egészet, bekapni egy golyót, és a múltkori lecke alapján szeretném, ha az összes gecid a számba töltenéd...-igy a kis csaj.
Másodpercek kérdése volt és el is mentem.Az utolsó cseppig lenyalogatta a faszom, közben puszikat adott rá.A maradék gecit elkente a mellén és jókat sóhajtozott.
-Ma nem érek rá tovább, különóra lesz, de remélem a jövő héten újra eljöhetek és jól megbaszol! Oké?
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa