1985TOM - A kezdet
Hol is kezdjem?
Én egy 17 éves srác vagyok aki szereti a szexet illetve szeretné,...de inkább kezdem az elejétől. Az egész 9 éves koromban kezdődött, amikor is anyám átvitt a szomszédba amíg neki dolga volt(persze húgomat meg mindig magával vitte aki 7 éves volt ekkor),igazából nem is bántam, mert a szomszédba volt egy velem egy korú lány. Szerettem ott lenni, de ezt sose mondtam senkinek, mert ez akkor még ciki volt. A lényeg az, hogy a szomszéd lány mindig doktorosat akart játszani, nagy nehezen bele is mentem. Azt mondta ezt csináljam-azt csináljam,majd a vége felé toljam le a nadrágomat, megnézte az akkor még nem túl nagynak mondható kukimat és azt mondta minden rendben,aztán befejeztük a játékot.Ez többször is megtörtént .Majd egyszer én mondtam neki hogy játszunk doktorosat és most én néztem meg a punciját,az én legnagyobb meglpetésemre bizsergést éreztem először, aztán megkeményedett a kukim, amit nem értettem miért van és mikor ő kérte hogy most én mutassam meg nem mertem,mert hogy ki fog nevetni,de meg mutattam.Ő simán meg piszkálta és enyiben maradt.Leközelebb ugyan ez történt,de akkor már meg is fogta és meg mozgatta,hát az valami fantasztikus érzés volt,de hamar elengedte.Következőleg már mondtam neki hogy mozgassa tovább és 1-2 perc múlva megvolt az első orgazmusom.
Még egy párszor ezt el játszottuk,de utána sajnos elköltöztünk.
Az ujj házban sajnos nem volt szomszéd lány,de az érzés hiányzott,ezért úgy döntöttem hogy megpróbálom egyedül. Nem ment valami jól,de amint eszembe jutott a puncija már jobb volt a helyzet.Az ujj házban egy szobában aludtam a hugommal,ezért ott nem nagyon mertem ezt csinálni. Csak ha egyedül voltam a szobába és tudtam hogy nem lát meg senki, akkor nagyritkán eljátszottam magammal.12 éves koromra már annyira rákaptam hogy minden héten legalább egyszer megismételtem.13 évesen véletlen megláttam hugomat fürdés közben és a szemem azonnal megakadt a szép csupasz punciján.Szerencsére nem vett észre,de én ezek után már csak rá tudtam gondolni.Mindig a húgom puncijára maszturbáltam. Amikor lehetett a húgomat kukkoltam és maszturbáltam rá. Majd később kaptunk egy jó számítógépet és azon kezdtem el nézni a csajokat.Ekkor 16 éves koromban, a húgom 14 …el kezdtek nőni a mellei elég szépen és már szőrösödött a puncija is. Ő jobban izgatott mint a netesek ,mert ő ott volt és láthattam minden este fürdéskor. És most 17 évesen ott tartok hogy webcamos oldalon maszturbálok csajokkal naponta 5-6 alkalommal. Nemrég körülbelül 2 hónapja rajta kapott a húgom .Meg kérdezte mit csinálok. Nagy nehezen elvörösödve kinyögtem. Meglepetésemre azt mondta hogy ő is szokott, de ő csak akkor amikor már mindenki alszik,de ezzel be is fejezte a mondani valóját. Néhány napra rá kicsit idegesen, verejtékesen odajött hozzám,hogy meg nézhetné e a farkamat, persze ellenkeztem, mire ő azt mondta hogy megmutatja a punciját amire nekem azonnal merev lett a farkam, ez persze látszódott a nadrágomon és én tovább ellenkeztem. Addig kérlelt még megmutattam kissé elpirulva.Elég is volt neki.
Pár nap múlva megint jött hozzám, de most már kissé nyugodtabban és azt mondta hogy a barátnői azt mondták neki ,az ilyen idős fiúknak 15-16 cm a farkuk és kiváncsi lenne az enyémre. Mondtam neki hogy az enyém is teljesen átlagos(mint aki nem tudná mekkora, mert hogy elég sűrűn mértem…szerintem koromnál fejlettebb vagyok). Sok kérlelésre elővettem az eddigre megint meredező farkam,mire ő azt mondt ahogy szerinte ez nagyobb az átlagnál,de én mondtam hogy nem is. Ekkor már nagyon felizgult állapotban azt mondtam neki hogy mérje meg ha ne hiszi. Meg is tette és elpirulva nézte a vonalzót hogy körülbelül 20 cm a farkam,amire én büszke is vagyok.Még hosszú másodpercekig nézte és nem szólt semmit.Majd megkérdezte hogy mennyi idő alatt szoktam kiverni és hogyan. Már kicsit lazábban elmondtam, általában 20 perc de van amikor 30 is megvan. Nem hitte el és meg akarta nézni hogy tényleg bírom addig. Bele egyeztem de csak úgy ha ő is masztizik. Nem ment bele, azt mondta majd holnapig meggondolja. Másnap jött is de csak úgy hogy levetkőzik és nem csinál semmit. Belementem,amikor megláttam a melleit ahogyan előbukkantak a póló alól a szép kis feszes mellei és a rózsaszín bimbói azonnal megverevedett a farkam és amikor letolta a bugyiját …a megborotvált kopasz puncijától azonnal elkezdett lüktetni a farkam.Majd mondta hogy csináljam. El is kezdtem szépen ahogy szoktam,10 perc után szétterpesztette a lábát és elkezdte simogatni a mellét mire én felgyorsított mozgatással 4-5 perc után egy hatalmas adag felé kilőtt gecivel elélveztem. Csak annyit mondott hogy ez egy kicsit rövidebb volt annál mint amit mondtam. Azonnal rávágtam hogy megpróbálom még egyszer. A hugi punciját nézve lassan fölállítottam mégegyszer és a magam módján megint elkezdtem masztizni.Egy pár perc után kezdett lecsúszni a hugi keze és lassan simogatta a puniját,de én most nem gyorsítottam, hane vártam hogy hogyan fojtatja.Lassan látszódott hogy nedvesedik hugi puncija és egyre jobban csillogott körülötte minden.Negyed óra masztizás után már intenzíven 2 ujjal ujjazta magát hugi és rá pár percre nagy rángatózások közt el is élvezett. Meg is kérdezte hogy nem tetszik a puncija, mert hogy nem mentem el. Tetszett nekem nagyon is, szívesen bele is nyalnék, de ezt nem akarta. Úgyhogy vertem tovább.Hugi ismét elkezdte ujjazni a még lucskos punciját, de most néhányperc alatt elélvezett.és várta hogy én mikor lövök már. Látta hogy még bírom, ezért meg kérdezte hogy nem megy,ment nekem csak éppen most élveztem el előtte,és így egy kicsit nehezebb volt. Erre odajött hozzám és a nedves puncijával a combomra ült és el kezdett rajta csúszkálni. Ez segített rajtam pillanatok alatt el is élveztem. De most már azt mondta hogy segítsek neki elélvezni még egyszer. Most már kinyalhattam(finom volt), orgazmusa közben véletlen megmarkolta a lankadó farkam, de már nem ált fel, erről nem is beszéltünk. Az utóbbi pár napban egymással szembe ülve masztiztunk………………..
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa