Castle @@@ - Egy cigánylány életéből.
első fejezet
Egy cigánylány életéből.

Bemutatkozás.
első fejezet

Sziasztok Erikának hívnak most 13 éves , és 7. osztályos vagyok mivel egyszer sikerült megbuknom. A családom ha szabad így kifejezni magam elég maradi. Apám az "ősi hagyományok" szerint nevel minket, amit persze Ő a saját szájíze szerint alakít. Édesanyám aki most 42 éves és már szült 5 gyereket, elég jól tartja magát csak ez nem mindenki számára látható, mivel nyilvánosságba ismerősök előtt bokáig érő szoknyában, egyszerű sima felsőkben és fejkendőben mutatkozik ahogy azt apám megköveteli tőle. Kivétel ha valami buliba vagyunk hivatalosak, akkor ugyanis elvárás, hogy szépségükkel a nők azaz Mi irígylésre adjunk okot a többi cigánynak de persze ez másoknál ugyanúgy érvényes. Tehát hétköznapokban az asszonyok láthatatlanok rendezvényeken pedig egyik kinézete szajhásabb mint a másiké. Az életem során nagy szerepet játszik apám akit sokan tisztelnek és mégtöbben tudják róla mekkora nő csábász. Ebből sok vita van otthon a szüleim között de mindig ugyanaz a vége anyám csöndbe marad és megy minden tovább a megszokott kerékvágásban. Én magamról ha nem is illik ilyet mondani de nem jelentheteném ki hogy szent vagyok. Korán rájöttem már arra, hogy mivel tudom az akaratom érvényesíteni a fiúknál, ez hol előnyömre hol hátrányommá származik, ahogy volt már sok kellemes és sok kellemetlen tapasztalatom is. A legjobb apám hagyományaiban az, hogy sehova nem enged kiséret nélkül, ha csavarogni akarok csak tesvéreimmel mehetek. Nehogy bajom essem ezért rendszeresen eggyütt lógok az unoka testvpéreimmel (fiúkkal). És hogy ebben mi a jó? hát még apám azt hiszi így semmi bántódásom nem esik és férfiakkal sem kerülök közvetlen közelbe. Addig pont az unokatestvéreim azok akik mindenre rá akarnak venni több kevesebb sikerrel.

HA SZERETNÉTEK ELOLVASNI A FOLYTATÁST IS AKKOR ÍRJATOK A castlefrauanne@freemail.hu CÍMRE LEVELET, UGYANEZEN A CÍMEN KÉRHETTEK IS TÖRTÉNETET VAGY MEGÍRHATJÁTOK ÉSZRE VÉTELETEKET, JAVASLATOTOKAT A TÖRTÉNETEKHEZ. ÉS NE FELEDJÉTEK ÉRTÉKELNI IS!

Castle @@@
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa