Castle @@@ - Házam az erdőben. 5.
TS | SHEMALE | ROKON
A TÖRTÉNET CSAK KITALÁCIÓ! TELJESEN A KÉPZELET SZÜLEMÉNYE!

Jó ideje együtt voltunk már és tényleg nagyon jól alakultak a dolgok kettőnk között és nagyon sokat fejlődött. Talpig nő volt ha a faházban voltunk, ahogy a megjelenése úgy viselkedésre és beszédre is. Sokszor egésznap együtt voltunk és csak a nap végén volt akció, jó persze azért egésznap húzta az agyam és ahoz sem fér kétség hogy végig merev volt a farkam. Egyik beszélgetésünkkor felvetettem neki, hogy nagyon szeretném seggbe baszni. Amit ő elmondása szerint szintén régóta fontolgat és nagy álma hogy úgy is együtt legyünk. Tovább beszélgetve mondtam neki azt is, hogy nem szeretnék első lenni mert nem tudom hogy smint csináljam még nővel sem szexeltem análisan. Telt múlt az idő közbe végig csak erről beszéltünk. Mire kiötlöttük, hogy egy másik ember bevonásával köszörüljük ki a hiányosságot. Megbeszéltük, feladunk egy hírdetést. Röptibe neki is láttunk megírni. A lényege az volt, hogy a kisvárosuk környékéről olyan férfit keresünk akinek már van -e téren tapasztalata és beválalna egy fiatal fiút.

Párnappal később jött pár levél, de csak egyvolt mindkettőnk számára szinpatikus bemutatkozott a férfi elmondta hetero házasságban él vannak gyerekei de olykor keres ilyen jellegű alkalmi kapcsolatott jártas -e téren. Kért ő is képet ahogy mi is a válasz levelünkbe. Csináltunk három nagyon szexi képet az elsőn szőkés barna hajjal, mert ugye már ilyenje is volt, fehér piros csíkos kis toppba, farmer forrónaciba és fekete magasarkú cipőbe volt aminek a sarka tűzpiros színű volt. Ebben a szerelésben az ágyon oldalvást ült szépen kivolt sminkelve és látszódtak dögös húsos cimbjai is. A második képen ugyanebben a szerelésben még mindig az ágyon, de már kutyabózban nagy terpeszben félig lehúzva a rövidnapi egy áttetsző fekete tangában virított. A harmadik képen pedig már mesztelenül csak a magassarkúban térdenálva az arcától kezdve a melkasáig gecisen pózolt. Miután elküldtük pár órával rá jött is a válasz levél amiben egy kép volt található csak a jelentkező fraka volt látható, és egy olyan üzenet ha komolyan gondolja akkor írja meg mikor és hol szeretné? Ismét küldtük a választ másnapra kérve a találkozót a faházhoz rendeltük. Szintén jött nem sokkal rá a válasz, hogy rendben itt lesz.

A másnap nagyon izgatottan és sok készülődéssel telt. Az öltözködés nem kevés próbából ált, de végül megszületett az eredmény. Ismét a szőkésbarnás lágyan göndör hajat választotta hozzá illő sminkel. Felsőnek egy alul sztreccses bőrhatású a mellrészen pedig átlátszó csipke mintás fekete v alakú felsőtt vett fel. Alsónak egy pink színű feszülős nagynon miniszoknyát vett fel. Alá fekete csippke és háló annyagú tangát hozzá passzoló csipkés combfixel, és egy feket lakkos platform szandival egészítette ki a koncepciót. Nagyon dögös volt a farkam keményebbre duzzadt mint valaha. Aztán közelgett az idő Én félre vonultam egy másik helyiségbe mint ha ott sem lennék de mégis ha bármi gond lenne egy pillanat alatt ott tudjak termedni ő pedig a megbeszéltek szerint a szobában várta az úriembert. Nem sok idő tellhetett el amikor halottam egy kocsi zugómotorjának hangját és a kerekekk alatt recsegő ajzatt hangját. Majd az ajtó halk nyikorgó hangját. A szobából vagy ha úgy tetszik a szobába közvetlenül belátni a bejárati ajtótól hiszen egybe nyitott volt a ház konyharészével. Kis hatás szünet után.

- Apú? (félelemmel teli remegő hangal szólalt meg a szobából)
- Szóval ide csavarogsz te annyit. (Oktatóan szólalva meg)
Ami lepergett bennem elmesélhetettlen a szívem a torkomban úgyéreztem véget ért az életem, megtudta a nagybáttyám. Aztán folytatta a kiokító szövegelést de úgy vettem ki a hangjából, hogy nem lessz itt akkora cirkusz. Megsem mertem moccanni nehogy rájöjjön, hogy én is a házban vagyok.

A történet következő felét már Gabika szemszögéből mesélem el.
- Egyből felismertelek a képeken azért is csináltam olyan képet amin nem látszik az arcom. (mondta apám)
- De... hogy... honnan tudtad, hogy az én hírdetésem? (makogtam ki végül)
- Nem tudtam. Csak mikor a képeket küldted. Jó nagyott néztem. De jól kikupálódtál mondhatom.
- E... ezt hogy érted? (hírtelen semmit nem fogott az agyam)
- Nézz magadra olyan vagy mint egy kis csaj.
Csak hebegtem habogtam de semmi nem jött ki a számon.
- Most már mutasd magad. (s egy lendületre rántott is fel az ágyról amin ezidáig ültem)
Körbe forgatott majd mégegyszer és amikor háttal voltam neki megmarkolta a seggem.
- És honnan szerezted ezeket a ruhákat és kinek a háza ez?
- Egy... egy emberé és ő vette a ruhákat is nekem... (már nem annyira de még mindig habogtam)
- És ő most hol van?
- Majd este jön. (vágtam rá azonnal, mentettem a menthetőtt)
- És mit csináltok azzal az emberrel?
- Semmit. (feleltem halkan)
- Valamit csak csinálsz vele ha ruhákat vesz neked. Baszogat?
- Nem... (egyre jobban szégyeltem magam és nagyon zavarba voltam ekkor már)
- Akkor leszopod? (ekkor már hangosabban szólt)
Nem szólaltam meg csak lestem a földett lehajtott fejjel.
- Szóval igen?. (majd elkezdte kicsatolni az övét majd a sliccét is lehúzta)
- Vedd ki!. (parancsolt rám, de én csak gubbasztottam a földet nézve továbbra is)
- Na gyerünk verjed!. (kihúzta a farkát és a kezem megragadta és ráfogta közepes de kemény álló faszára)
- Gyerünk csináld, ha azt mondtam.

FOLYTATÁS KÖVETKEZIK...
HA SZERETNÉTEK A FOLYTATÁST IS OLVASNI, ÉRTÉKELJÉTEK ÉS KÜLDJETEK EMAILT A castlefrauanne@freemail.hu EMAIL CÍMRE.
Castle @@@
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa