gabo - apa és lánya(2. rész)
Másnap reggel arra ébredtem,hogy a lányom élesztgeti a faszom.Finoman maszirozza a golyóimat, nyaldossa a még kókadt farkam, aztán elkezdi verni. Miután rajtam sem volt pizsama, egyszer csak a mellbimbóimat kezdte harapdálni, miközben egyre hevesebben húzogatta a faszom, a másik kezével meg a puncikájában matatott.
-Apu! Ébren vagy már? Ahogy látom a gyönyörű, eres farkincád már igen, mert egyre nagyobb és keményebb lesz... Hadd simogassam.. hadd szopogassam.. be akarom venni tövig.. csukd be a szemed és élvezd!...
És finoman elkezdte szopni a faszom. Beletúrtam szőke hajába, és egyre jobban szoritottam a fejét.
-Várj egy kicsit-szóltam rá- most felállok- te ülj csak az ágy szélén. Igy is történt. Megragadtam a fejét és amennyire csak tudtam a szájába tettem a faszom.
-Most megtanulod a mélytorkost!
-Apu.... ez nagyon jó! De már nem maradt kinn semmi, a torkomban lüktet a makkod, jajjjj... mindjárt megfulladok- ez a csodás fasz megfojt... És szivta, szivta kegyetlenül.
Már éreztem, hogy nem sok van hátra ahhoz, hogy elmenjek, igy kivettem a szájából, miközben finom kis puncikáját kezdtem simogatni.Jó lucskos volt, csiklója megduzzadt,ahogy hozzáértem felsikoltott:
-Apu... elmegyek!...Az őrületbe kergetsz, a férjem soha nem fog ott meg, csak a egyből dugni szokott.Van, hogy nagyon fáj, mert be sem nedvesedek.
-Akkor most apád elnyalogatja a kislánya punciját-gyere mutatok valamit! Fordulj meg, ülj a számra, én csókolgatom a tündéri puncikádat, te pedig szopogatod apu faszát. Ez a 69-es figura, bár én csak 67 vagyok, két év múlva is szeretném csinálni. Iszonyú nagy szopásba-nyalásba kezdtünk,körbe puszilgattam puncikáját, a nyelvemet betoltam az édes kelyhébe, bebarangoltam, ahogy csak tudtam, majd csiklóját kezdtem szivogatni, balról-jobbról körbenyalni, talán kicsit meg is harapdáltam, amikor újra felsikoltott-
-Apu, apu....elönt a gyönyör... ilyent még nem éreztem.. elindult valami bennem... Ezt hivják igazi orgazmusnak?
-Hátha ezt érzed, akkor biztos!-Gyere, fordulj meg, most meg fog apád baszni, azzal a fasszal, amelyik téged csinált.
Nem kellett kétszer mondani, hátra vágta magát, lábait felhúzta.-Gyere Apa, dugj meg, de nagyon! Parancsolom!
Egy pillanat alatt behatoltam csodás pinájába, ő a lábait a hátamon kulcsolta össze, és hatalmas baszásba kezdtünk.
-Apu.... apu... már megint elmegyek- vinyogott alattam, amikor kikaptam a farkam és felültettem.
-Most pedig kezd el verni, szopni apu faszát, hogy megérezed, miből lettél!
Megtette.Már én is hörögtem a kéjtől, amikor a geci a szájába spriccelt.
Rám nézett és elkezdte nyelni. Farkamat tisztára szopogatta, adott rá egy puszit.
-Hehehe... anyu meg azt hiszi Vatikánban vagyunk! Hány napig leszünk még Rómában?
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa