Castle @@@ - Én és a húgom + a haverom.
Fokozódik az izgalom. 2. Rész
- Két farok közé vagyok beszorulva. Vajon mitől? (nevette el magát)
- Ki mennyünk szeretnél inkább egyedül zuhanyozni? (ekkor már mindkét kezem a melle alá helyeztem)
- Ha nem zavar benneteket a nudi akkor nem kell, de most én inkább megszabadulok a bikinimtől. Ha leszel olyan kedves és kikötöd nekem a felsőm? (közbe fenekével végi a farkamnak dörgölőzött)

Kikötöttem a felsőjét majd mellét végig simítva mindkét kezemmel segítettem le róla. Szép nem túl nagy nem túl kicsi melle, ruganyos és feszes volt.

- Szeretnéd ha az alsód is segítenék levenni? (mormogtama fülébe)
- Csak ha ti is leveszitek a tiéteket?. (és megfogta két oldalt Szabi boxerját, majd hátra nézett a válaszra várva)
- Látni akarom ahogy megteszed... (rekedtesen súgtam fülébe és közbe csípőjénél megragadtam és szorosan magamhoz húztam)

Maj kezét Szabolcs boxerjáról mellére helyezte és egy fél lépésnyit hátrébtólta amenyit engedett a kabin, majd szépen lassan előre dőlt a boxerig arcal, fenekeki kerekedett a farkamnak nyomódva. Lassan kezdte húzni lefele a barátom piros alsóját, ahogy egyre kevesebb takarta úgy tőrt elő egy jobban és jobban vaskos meredező csoki barna dús fekete szőrrel borított farka. Nagyon elhúzta vagy csak annak tünt, ám egyszer csak hírtelen kiugrott és mereven ágaskodott a kis Szabolcs. Húgom feje nem messzebb tőle két-háromcentinél, szinte farkas szemet nézett vele. Majd miután felegyenesedett.

- Hmm... Ezaztán a nem semmi. Szabolcs te aztán tényleg álasz. (végig csak a farkát figyelve)
- Köszönöm. De a te kezedben biztos jobban állna, már bocs Sanyi. (biccentett rám)
- Hát igen nem szép ilyeneket mondani a báttyám előtt. Vagy megengedte neked? (kacéran csavarta a szavakat közbe teljesen nekem dőlt)
- Megengedted Sanyi? (de rám se nézett közbe csak a hugom mellét nézte)
- Drága barátom tudod, ami az enyém az a tiéd. (közbe kezdtem a kezem feljebb csúsztatni Szandi vizes bőrén)
- Miért én tán a tiéd vagyok?. (fejét hátra csavarva kérdőn nézett rám)
- Hát a kezembe vagy, és amúgy is hallgatsz a testvéredre nem? (rezzenéstelen arcal mondtam neki miközbe már a mellét markolásztam gyengéden)
Miért mit szeretnél, hogy tegyek? (végig csak egymást néztük)
Szabolcsra tekintettem de ő már verte a faszát, lassan húzogatta le s fől és Szandi testét mustrálta. Már többször vertük ki egymás előtt szóval láttam már egy párszor a kezében a farkát de valahogy mindig lebilincselt aligbírtam most is levenni a szemem róla de csak éppen addig még szóltam Szandinak.

FOLYT. KÖV.
Inf.: castlefrauanne@freemail.hu
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa