Castle @@@ - Én és a húgom + a haverom.
Szabi elélvez. 4. Rész
Ahogy verte kettőnk farkát látszódott rajta hogy nagyon tetszik neki. Végig nyögdécselt és fua hullámzásba kezdett előre hátra ahogy gugolt.

- Na hogy tetszik báttyus? (nagyon begerjedt hangon kezdett beszélni)
- Milyen látvány a húgod két fasszal a kezében?

De mielőtt válaszolhattam volna Szabolcsot kezdte kérdezgetni.

- Szeretnél megbaszni?
- Basznád a haverod előtt a hugát? Hmm? (nagy kúrvás volt ahogy verte a farkunkat és mocskosan kezdett el beszélni)
- Gyerünk kapdbe a farkam. (szólt vissza Szabolcs)

Szandi egyből beis vette neki gyönyörű barna farkát, nagyon beindultam látván a hugom a haverom farkával a szájában. Cuppogott és csorgott a nyála a szája szélén. Egyre és egyre hevesebben kezdett benne az a fasz járni. Szabolcs megragadta a fejét rá rántotta egy jó párszor kicsit talán fulladozott is Szandi a tövig nyomott fassz véget a torkában. Majd kihúzta hatalmas erekkel duzzadt farkát és...

- Nyújcsd ki a nyelved te ribanc! (parancsolt rá, amitől egyből engedelmesen ki is nyújtotta nyelvét)

Rá helyezte és nyelvére a farkát és elkezdte verni, tudtam mingyárt elmegy és nem tudom még most sem miért de megragadtam Szabolcs farkát amitől ő is és a húgom is nagyott nézett és elkezdtem én verni neki hatalmas tempóba, nem ellenkezett senki sőt Szabolcs a seggem kezdte markolászni a hugom pedig majd szét robbant az izgalomtól ekkor már egyik szabad kezével izgatta magát hevesen dörzsölte csiklóját.

- Mingyárt! mingyárt! (kiálltott fel Szabi)

Majd tele élvezte Szandi száját és arcát hatalmas mennyiségű sperma áradt ki belőle teli fröcsköltem vele a húgom teljes ábrázatát, és nem kicsitt lett az én kezem is gecis. Miután kivertem az utolsó cseppet is a haverom farkából benyomtam Szandi szájába.

FOLYT. KÖV.
Inf.: castlefrauanne@freemail.hu
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa